-
PROHARDVER!
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
válasz
kemotox #48497 üzenetére
Szet gugliztam magam, de se a hirdetobe nincs mar fent, es nem emlekszem a model szamra sem. Eloszor felrakta a hasznalt gitart, konkretan uj bolti aron aztan ket honapon keresztul ment lefele az ara mindig picival, ugy nez ki valaki elvitte.
Nagyon jo szin volt. Tevedek nem eggshell pink volt, hanem ilyen halvanyitott attetszo rozsaszin, nagyon jol nezett ki .
Ezt kepzeld el csak rozsaszinbe lattad az erezetet ugyan igy, es majdnem volt benne kis szivarvany hatas, nagyon utos volt.
Nem konkretan ez a modell, MT90 vagy ET 92 valami ilyesmi volt $700 dollar korul. -
arnyekxxx
veterán
-
V.Stryker
nagyúr
-
kemotox
addikt
Üdv
Megléptem amiről már nagyon régóta álmodozom: vettem egy igazi stratót. Nem szkvajer nem kort nem faszomtudja. Na nem kell azért nagyra gondolni, tacoszaftos mehikán kezek rakták össze, de akkor is Fender felirat virít a fején. Egg shell pink. Faszfelállítós. Újra kedvem lett gitározni. Egy alapos átnézés, beállítás ráférne. Ki hova vinné? Nektek ki a kedvenc szakitok? Milyenek a tapasztalatok?
Köszi
Ui: biztos vótmá, de ezer éve jártam itt és lustageci is vagyok. -
Bobrooney
senior tag
válasz
V.Stryker #48488 üzenetére
A Számadó Csaba zene nyelve csomagot vettem meg, iszonyat lassan haladok vele.
Nekem is nagyon nehéz volt megtalálni a sikerélményeimet (mostanság egyre többet annak élek meg), pl olyan apró szösszeneteket is amiket linkeltem korábban.
Van hogy 1 hónapig nem nyúlok a gitárhoz, utána meg van hogy minden nap a kezembe veszem.
Alexios:
Nem mindenkinek az a motiváció, hogy megtanul egy dalt, nekem mostanság egyre kevésbé. -
Alexios
veterán
válasz
V.Stryker #48488 üzenetére
Nem tudom pontosan mit gyakoroltál innen., de ha nem mennek ezek akkor szerintem legalább mellette, vagy helyette nézz ki esetleg egy egyszerű dalt. Ha nem tudod mit, justinnak az oldalán pl. találni minden section végén, akár a kezdő résznél néhány dal amit az addig tanult akkordokkal el tudsz játszani, válassz ki egyet, és kezd el tanulni.
Ha csinálod, legalább sikerélményed lesz belőle, mert a végére megtanulsz egy dalt.Másik opció hogy esetleg keress egy tanárt akihez eljársz heti 1x, ami kicsit rákényszerít hogy gyakorolj, és terelget is.
Végső soron amúgy a beletett munkától fog függeni az egész, nyilván a tanár segít hogy hogy legyen a leghatékonyabb a tanulásod, vagy az ilyen netes kurzusok adnak egy struktúrát, de a sikerélmény akkor lesz ha gyakorolsz, lehetőleg rendszeresen.
-
V.Stryker
nagyúr
Kinek milyen tapasztalatai vagy ismeretei vannak az alábbi gitároktató online anyagok szerzőiről?
Hozzáférek mindhez, de valahogy egyik mellett sem tudok kitartani... ide kapok, oda kapok, de hosszabb távon egyik sem köt le. Volt amelyiket 70%-nál nem csináltam tovább, mert valahogy nem motivált. Nyilván ez az én hibám, de már megint meg vagyok rekedve. Ti ilyenkor mit csináltok? Cserébe vagy 6 hete meg sem fogtam egyik gitárt se... de azért fejben minden nap rákészülök.Bódi Norbert - gitaroznitanulok.hu
- jó minőségben elkészített videók és segéanyagokSzámadó Csaba - kezdogitartrening
- nehezen érthető a faszi. Kis lépésben haladsz, de nem tudod hová. Szimpatikus,hogy pengetéssel kezd, pengetési gyakorlatokkal, majd skálák, nem pedig hármashangzatokkal.Sajnos egyik sem köt le hosszabbtávon. És megint eljutottam oda, hogy azért mert semmi,de semmi sikerélményem nincs. És egy hónap után már tök elegem lesz az egészből így. Nem szólózni szeretnék, de egy kis sikerélmény sokat segítene. És ezt valahogy egyik sem adja meg.
Justint is néztem egy ideig, de ott még koncentrálnom kell az angolra, nem megy olyan tökéletesen, ezért az olyan félkarú óriás.
-
arnyekxxx
veterán
válasz
Goose-T #48484 üzenetére
Én a 2020as Fekete zaj óta járok szimulátorral koncertre, akkor még a behringer GDI21 volt a "fejláda" a multi után kötve, igazából az is teljesen jó volt még ott a böszme színpadon is, aztán jött a piros gyufásdobozBaby az ő IR loaderével és boldogság van
Egyébként simán lehet gerjesztődni a monitorládával is, csak kevésbé látványos mint odaállni a 4x12-k elé.
-
Goose-T
veterán
válasz
arnyekxxx #48481 üzenetére
Ebben például abszolúte igazat adok neki. Én is ezt mondom már mióta!
Persze van, amit nem lehet megcsinálni nagy ládák nélkül.
-
arnyekxxx
veterán
-
Moleman
addikt
válasz
Goose-T #48479 üzenetére
flat és sharp
Emiatt szeretem nagyon az angolt, sok esetben egyetlen jelzővel ki tudnak fejezni dolgokat, amit magyarul körül kéne írni.
A magyar fordítók meg szégyelljék össze magukat, az utóbbi pár évben már az angolról lefordított könyvek is élvezhetetlenek, mintha senki nem olvasná el, csak simán kiadják a nyers (tükör)fordítást.
-
Goose-T
veterán
Kíváncsi vagyok, ki érti meg ezt a félrefordítást, amit épp most hallottam a tévében. Az volt a szitu, hogy két szereplő épp zenélt valamit, egyszer csak az egyik felkiáltott:
- Állj, lapos vagy!
- Nem, te vagy harsány! -
bigrob
őstag
Én is találtam egy jó képet basszusgitárosok csopiban
-
beteg
őstag
válasz
Ctrl+Alt~Del #48473 üzenetére
Szvsz van.
-
lacibattya
csendes tag
válasz
Ctrl+Alt~Del #48473 üzenetére
Háde a te tanárod farok volt!
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
válasz
lacibattya #48472 üzenetére
Az 1 perc körüli részről mondta az ex-tanárom, hogy ennek semmi értelme ilyeneket gyakorolni.
-
lacibattya
csendes tag
válasz
Ctrl+Alt~Del #48409 üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=LMrN80WAQ6g
Őt is lehet követni! -
törölt tag
sárga, tiger eye vagy milyen juhar minta (a leggyakoribb)
-
Vegyigyümi
tag
A következő 33 másodpercet küldeném azoknak akik gitár tanárhoz járnak.
[link] -
törölt tag
válasz
Goose-T #48464 üzenetére
thx. igen, latom, hogy csak a hasznalt emg-k mennek min. 20k-ert.
gitarbol kar, hogy nincsenek hasonlo modellek. nincs mihez merni. nagyon nepszeruek voltak a Cortok sokaig.
Evek ota nem vagyok benne a gitaros dolgokban.szetszerelni mondjuk annyira nem akarom. meg sokaknak talan pont igy egyben lenne vonzo.
-
Vegyigyümi
tag
válasz
lacibattya #48462 üzenetére
Szerencsére nem.
Amikor az első barré akkordokat próbálgattam, akkor találtam: [link]
És így tanultam meg ismét egy olyan számot eljátszani, ami miatt amúgy soha nem kezdtem volna el gitározni.Majd egyszer egy tábortűznél biztosan jól jön.
-
Goose-T
veterán
válasz
#12732928 #48463 üzenetére
Gyári vagy olyasmi kategóriájú pickupokkal szerintem 60-70 ezerért simán el lehet adni. Az EMG-ket kiszedném belőle, és külön adnám el a helyedben, önmagában 40-50 ezret megér. Az upgrade-ek árát általában nehezebb érvényesíteni a gitároknál, ezért mondom, hogy érdemesebb külön eladni. Sajnos most elég szar az itthoni gitárpiacon a helyzet, a megemelkedett árak miatt beszűkült a vevőkör.
-
törölt tag
sziasztok!
használt cort kx1q-t, aktiv EMG 81-85 szedokkel mennyiert lehet manapság eladni? egyben es kulon is.
-
lacibattya
csendes tag
válasz
Vegyigyümi #48458 üzenetére
Remélem őt nem kell bemutatni!
https://www.youtube.com/watch?v=oZVoa0rIHy4 -
Goose-T
veterán
Én innen szoktam rendelni (van mindenféle színben), de lehet, hogy van a Stageshopban is, de ott biztos rohadt drága. Meg az is lehet, hogy van otthon a fiókban is pár darab.
-
bear_
aktív tag
Sziasztok!
Bütykölt már valaki pickupot?
Egy SD invaderben akarom kicserélni az imbuszcsavarokat mert nem megy rá a pickupfedél.
Hol találok ehhez hernyócsavart? -
Vegyigyümi
tag
válasz
lacibattya #48408 üzenetére
Köszi
Ez tényleg felér egy tanárral. És 50 perc után nem mondja, hogy mára ennyi. -
-
beteg
őstag
Milyen lehet egy ilyen egy komplett együttesben?
[link]
Így magában rohadt jó hangja van, de? -
Bobrooney
senior tag
Imádom ezeket a dalokat, olyan rohadt jó gitárszólókat raknak bele.
Hétvégén voltam Keszthelyen, egy csávó csapatta a sétáló utcán backing trackre, ő tolt ilyesmi szólokat.
-
Moleman
addikt
válasz
lacibattya #48444 üzenetére
Küldtem privátban.
Közkincsnek még túl szégyellős vagyok.
#48443 beteg
Ú, ha jönne valami tuti infó/videó Tibusztól, az nekem is nagyon sokat segítene. -
lacibattya
csendes tag
Héjj!Ha van ilyen instrukciós videó én is kérnék!
A Kopasz kutyából bármit játszanakis jöhet!Adok ímélcímet,bár az ilyesmi lehetne közkincs is a fórumon.
-
beteg
őstag
válasz
FockeWulf #48440 üzenetére
Úúú de kjó! Mekkora feeling lehet így játszani! Egyfolytában ezt nyomnám, ha már menne!
Grat!
És nagyon köszi!!!
Egy fórumtársunktól már kaptam klassz videót, instrukciókat, már dolgozom a megfejtésen. De mindent hálásan elfogadok még a témában!
Egy volt kollégám, aki mindig nagyon rendes volt velem, Tibusznál tanul. Már koncerteztek is együtt. Lehet megpróbálom megkörnyékezni -
gaborbol
őstag
Sikerult lebeszelni az emberrel a reszleteket eloszor a spam mappaban landolt az email, vissza sem akart irni, mert, hogy ki kuldene neki egy ungyen gitart
Termeszetesen nagyon halas.
Mivel eletvitel szeruen zenesz, igy allambacsi mar akkor is kinyujtja kezet az adoert amikor tolem ingyen kapja gitart, valamint a nyertes is adozasra koteles amit o mar a "nyeremenyjatek" elott le kell, hogy jelentsen.
Termeszetesen atvallalja a nyertes adojat, igy azonnal ketszer fizet adot egy ingyen gitarra amit meg ingyen ki is kuld a nyertesnek, biztositassal.Ez csak USA, ha nincs limitalva a nyeremnyjatek ide helybe , akkor a vamot es a megnovekedett postakoltseget is fizeti. Megkerdezi a konyvelot, hogy mennyi lenne kb egy nem csak USA-ra korlatozott nyeremenyjatek. A magyar 27%-os magyar afat meg sem emlitettem neki
-
FockeWulf
tag
Akkordmenetek, díszítések, és hasonló nyalánkságok ha érdekelnek akkor szólj. A 3:20-at sajna nem játszuk, de az ilyen kőegyszerűeket nyomjuk (pl gazember, tobacco road, középeurópai blues stb...)
Vagy pl felszarvazottak balladáját (igaz ez deákbill)mint láthatod a díszítéseket, akkordmenetet kifülelgettem, a szólókat meg beimprózom....na jó...igaz, olyan is amilyen...
Azé itt-ott kicsit mellényúlok[link]
-
válasz
Ctrl+Alt~Del #48438 üzenetére
De azért ezt se lehetett könnyű túlélni, szóval lehet akkor azért nem járt annyira jól mikor ezeket kellett kezelnie:
"A frontember állítása szerint a feleségének köszönhet mindent; ő volt az, aki átsegítette a nehéz éveken, beleértve a dühkezelési problémáit is." -
Ctrl+Alt~Del
senior tag
Bizonyára a nő nem járt rosszul.
-
Moleman
addikt
Mi a 3:20-ast, a Hey Joe-t és a Tetovált lányt játszottuk kompletten, bár én általában a ritmus részét játszottam, elég egyszerű akkordmenetek.
Rossz vér szólójával viszont tudok segíteni, azt sokat gyakoroltam belassítva.
Ha újabb dolgok kellenek, a Circus Hungaricus-t nagyon szeretem, nem sokat játszottam belőle, de szívesen ránézek. -
FockeWulf
tag
Kinek mi a nehéz gitárszóló, hangról hangra lefülelgetni én sosem szoktam, botfülemnek iszonyat nagy meló lenne, inkább imprózok. Hobóék kb sosem játszották el a stúdióváltozatot, mivel ők is nagy valószínűséggel improvizáltak a stúdióban is, koncerteken is. Szóval ebbe sajna nem vagyok kompetens
-
beteg
őstag
Hogy lehetne Hobo kottákhoz hozzájutni?
-
gaborbol
őstag
válasz
Tempes #48426 üzenetére
Par perce ajanlottam fel ingyen a sracnak, eladni biztos nem fogom, kizarolag azert vettem, hogy ajandek legyen de esetleg megnyerheted ingyen
(PRS nagyon korrekt volt, ,tegnap delutan mar valaszoltak is, hogy minden redben a gitarral, de az alairast sajnos nem tudjak megerositeni, mert az nem naluk tortent )
Alexios: A 27%-os afa nalatok+vam , amibe meg a postakolteseg it beleszamoljak nem tenne tul vonzova.
-
Bobrooney
senior tag
válasz
Ctrl+Alt~Del #48418 üzenetére
Ingyen még a só is édes!
-
gaborbol
őstag
válasz
benedekco #48423 üzenetére
Hja ezt is sokan irtak, hogy ha meg el a muvesz akkor semmit sem er az alairasa
Azert eleg genyo vilagban elunk. Talan az volt a szerencsem , hogy "videken" volt es csak a helyi ingyenes hirdetobe lotte fel. Szerintem 1000 dollar korul kene, hogy legyen, Maga a gitar onmagaban is zsenialis , en is elfogadnam magamnak.
CTRL: szoktam minden evben kuldeni ide- oda amit tudok , meg latom hogy jo helyre megy nagyon szivesen. Nappal IT rendszermernokkent melozom innen nem a csalad miatt,de hetvegente ejjel meg takaritok, festek, lomtalanitok, butort, vizet vagy villanyt szerelek, na ebbol valamennyit, mert engem sem vet fel a penz.
Akartam magamnak, egy silver sky se-t vagy egy hasznalt silver sky-t venni, aztan meglattam ezt a hirdetobe, es ez szerintem nagyon szepen meg tudna tolni egy nagyon tehetseges ember karrierjet az en tudasomat meg a gyakorlasra forditott idotem meg semennyire, szoval nem volt kedes.
Mondtam az oregnek miutan kifizettem , hogy ja el szeretnem ajandekozni, es nagyon csovalta a fejet, hogy gondoljam meg..En meg derekig allok az erositokbe meg a gitarok kozott a hazaba, ember van 70 eves es van nala kb 100 gitar. Itt is irta valaki kozuletek , hogy csak egy normalisabb gitar beszerzese mennyit dobott a zenekaron. csak ajandekozzon el 5 gitart fix, hogy eszre sem veszed abban a kuplerajban, de 5 embert vagy 5 zenekart fix hogy nagyon boldogga tudna tenni. Ha osszejon minden ahogy tervezem neki is menni fog a link
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
válasz
gaborbol #48422 üzenetére
Lehet én értettem valamit itt félre, de ha úgy van, ahogy gondolom, akkor ez tényleg egy önzetlen, és derék gondolat a részedről. Jó lenne, ha minél több ilyen ember lenne, akinek az elsődleges motivációja nem az anyagi haszonszerzés.
Szerintem egy ilyen gityót a legtöbb ember vonyítva tartana meg magának, az, hogy te meg egyszerűen elajándékozod, az
.
-
-
gaborbol
őstag
válasz
benedekco #48421 üzenetére
Az oreg mondta, hogy van par nagyon komoly dedikalt gitarja amiket hajt, amikor eszrevette, hogy kopik a dedidkalas akkor nagyon vekonyan le lettek tusszentve lakkal, azt mondta nem mondod meg rola, es azota teljesen rendben vannak,
Santana allitolag nem nagyon dedikal, de van sajat tequila markaja a Casa Noble meg egy joleti segely szervezete, ahonnan azert kerulnek ki dedikalt darabok szepen. Reverb hoz ket darab Santana SE dedikalt gitart , egy 1000 dollarert ment el a masik 2900-ert volt hirdetve, de sincs mar meg.
-
válasz
gaborbol #48420 üzenetére
A kérdés az, hogy hagyományos gitár ápoló szerekkel lehet-e tisztítani, mert a gyanúm az, hogy nem és ez gondot okozhat, ha csak vizes/nedves ronggyal lehet áttörölni az lehet gond.
Amúgy jól néz ki, engem nem zavarna az aláírás, max az, hogy sajnálnám eljátszani. lekoptatni. -
gaborbol
őstag
válasz
benedekco #48419 üzenetére
Tegnap atkuldtem a szeria szamot meg egy kepet a PRS supportnak, hogy van-e valami gond esetlega gitarral vagy az alairassal , tudnak-e valamirol (konkretan lopott-e?) 99%-hogy nem , de az nagyon nagy arcvesztes lenne, ha kiderulne, hogy esetleg gond van vele. 3-5 munkanapot irtak vissza a varhato valasszal. Addig egy alairas hitelesito irodan is at tudom tekerni talan a gitart.
Mindenkeppen be fogom tenni a linket, remelem olyan ember nyeri majd meg aki hasznalni is fogja, vagy elrakja gyujtemenybe, nem csak felrakja majd a hirdetobe azt csa, de ez mar nem az en gondom lesz.
Ez egy SE modell ami elve a Santana erdeme, o lobbizta ki a PRS-nel, hogy legyen mar Student Edition ami jo minsegu es atlag ember is meg tudja fizetni.
Van-e eszmei erteke egy dedikalt SE gitarnak vagyis gyujtoi darab-e ez egyaltalan? A rendes Sanata modell kene , hogy az legyen, de az meg egy nagyon draga, nagyon profi gitar, hogy az uvegszekrenyben legyen elzarva evekig. Rengeteg forumot atolvastam az elmult par napban, es meglepett, hogy mennyire sokan utaljak a dedikalt gitart, mert vegeredmenyben csak ossze van" firkalva" a fedlap es ront az osszkepen.
consono: Egy percre kezbe vettem, es nagyon nagyon kenyelmes, nagyon konnyen jatszhato a gitar, a humbucker az humbacker, de itt nagyon en vagyok a szuk keresztmeccet
Egyenlore senki nem jatszott rajta, igy is megy majd tolem el , hogy "uj gitar". A zenesz akitol vettem, o gyujtemenyi darabnak vettek, nem jatszott rajta. Meglatta, belelkesult, megvette , hazavitte, es otthon rajott , hogy ket szoba olyan szinten tele van cuccal, hogy mell magassagba stocolt erositok, gitarok, tokokba kozott kis osvenyeken tudsz csak kozlekedni. -
updog
őstag
Köszi a tippeket, van egy asztalos ismerős, valószínűleg a segítségével menni fog
Amúgy értékben 0 már a gitár (mármint forintban), az is lehet hogy én nekiesek, az ingyen van, nem vagyok túl szentimentális, ha nem sikerül akkor így jártunk
-
gaborbol
őstag
Nem kellett volna nezni a helyi hirdetot megint… majd rakok fel kepet. Termeszetesen, nem kellett a guitar, de mar olyan aron hirdette, hogy nem lehetett ott hagyni es meg abbol az arbol is szepet engedett.
Nyugdijjas fazon volt az elado: Session player-studio zenesz, kb 100 gitar, 50 erosito, 2 oreg izomauto, egy bmw cabrio, egy pickup truck meg meg valami auto a haz elott, 6 kutya abbol egy vizsla. Nagyon nagyon normalis fazon, persze ha barmit akarok venni hasznaltan csak hivjam batran, nagy valoszinuseggel van neki, vagy a haverjanak akinek gitarboltja van….
Tok jo latni, hogy van akinek ennyire osszejott az elet es tenyleg megel a szerelmebol… -
impalaman
aktív tag
Meg tudod magadnak is csinálni, annyira egyszerű, mint amennyire a videókban látszik. Nekem pár éve leszakadt az akusztikusomról a húrláb (természetesen pont az éjszaka közepén, "kellemes" volt arra ébredni), de fogtam, megragasztottam, azóta is tart, pedig már kb. 5-6 éve történhetett.
A szorításra kitaláltam egy egyedi megoldást, a csavarok átmennek a fedlapon a húrok furatain, a fa és a húrláb közé pedig gumidarabok kerültek, a széleknél természetesen vastagabban. Mondjuk klasszikus gitáron ez nem feltétlen alkalmazható, de mondom megosztom, talán hasznára válik valakinek.
Ragasztóból teljesen normál faragasztót használtam, kb. 24 órát hagytam száradni leszorítva.
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
válasz
lacibattya #48408 üzenetére
Köszi báttya!
Fel is veszem a listámra!
Nagyon bírom ezt a srácot, marha jó videói vannak. Fel is iratkoztam rá.
-
lacibattya
csendes tag
válasz
Ctrl+Alt~Del #48363 üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=uZ_D5CZL_r4
Esetleg?
Olcsóbb mint a tanár. -
válasz
Bobrooney #48404 üzenetére
Gondolom jó ragasztót használtak és aki csinálta értett hozzá. Ha én csinálnám magamnak és elengedne akkor sem szomorkodnék, mert legalább adtam magamnak egy esélyt, illetve gyakoroltam picit.
Nyilván a kérdés az, hogy egy ilyen hangszerre mennyit van értelme költeni. -
Tényleg olyan egyszerű. Nagyon óvatosan kell hozzáállni, meg megnézni alaposan pár ilyen videót és hajrá.
Tapasztalatom saját nincs, de egy ilyen melóhoz én lazán hozzáállnék.
Annak nézz utána milyen ragasztót lehet használni, nehogy felmarja a lakkot. De az is csak kozmetikai probléma lesz. -
updog
őstag
Sziasztok! A fentebb pont említett, lassan 20 éves klasszikus gitárom lába egy ideje (évek óta, nem tudom pontosan, ritkán kerül elő) egy részen fel van válva.
Olyat is olvastam, hogy simán ki fog bírni még 20 évet ha csak ezen múlik, meg olyat is hogy a húrok iszonyú erővel feszítik és bármelyik pillanatban letéphetik (ez utóbbit már csak azért sem hiszem, mert legalább 2-3 éve így van, folyamatosan hangolás alatt tartva).
Viszont mivel a gyerekek is szokták pengetni, meg nekik szoktam játszani rajta, nem akarom hogy mégis valami baleset történjen, így az érdekelne, hogy van-e valami maszek aki a gitár értékének megfelelően (20 éve volt huszonezer forint) viszonylag olcsón meg tudja csinálni, illetve tényleg olyan egyszerű lenne-e mint ahogy youtube-on látom, hogy pár gyorsszorító, meg némi ragasztó és akár magamnak is meg tudom fixálni?
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
Erről beszéltem múltkor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest