Hirdetés
- Szegmenses LCD kijelzőt használnak a DeepCool új vízhűtői
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- Nem igazán reklámozott képesség lesz az új Arc sorozat legnagyobb előrelépése
- Legalább 200 kínai cég kerülhet az USA új szankcióinak célkeresztjébe
- Egyelőre nem hozta meg az áttörést a Qualcomm PC-s rohama
-
PROHARDVER!
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyArc
tag
válasz consono #23363 üzenetére
Teljesen egyetértek! Nekem is van egy iRigHD+JamUp Pro+ipad, és kezdetben nagyon jó szórakozás volt. Nagyon jó erősítők és effektek vannak benne, a hangja is teljesen rendben van. Csak éppen én is azt vettem észre, hogy az idő nagy részében a kismillió effektet tekergetem meg variálom az erősítőket. Nekem is pont MicroCube van, az ugyan nem tud ennyi mindent, mégis többet gyakorolok azon, mint az ipad-en.
-
-
cucka
addikt
válasz consono #25982 üzenetére
Ez marha jó.
Pl. modern zenéhez ajánlhatok egy dallamos nevű Killer Fascist modellt. Ha kicsit tradicionálisabbra vágysz, akkor pedig ott a szintén nagyon szimpatikus Killer Violator.
Basszus vonalon is erősek, van Killer Criminal, Killer Dubious és Killer Quarry modell. (Ezt hogy a tökömbe sikerült, felütötték a szótárat véletlenszerűen?)
Úgy látom telecaster másolatuk nincs, mondjuk azt hivhatnák Killer Holocaust-nak. -
Kobe
veterán
válasz consono #26126 üzenetére
Legtobbszor a viragbolti valtozatokkal van gond. Egyik gitar tokeletesen mukodik vele, masik nem....egyik progiban nem mennek a premium valtozatban levok, ket progi kozott ugyanazzal az interfacel tok mas lstencyt produkal, a hangolo mindegyikben tok maskepp mukodik es felreismeri....
A katana usbs, elvileg interfacekent is mukodik, remelem a sajat programjaval kepes arra hogy normalis latency mellett mukodjon egyutt + ott van a tone aruhaz hozza vagy mi. Remelwm mivel ugyanaz a gyarto, legalabb kompatibikisek egymassal
-
Fitzgerald
veterán
válasz consono #26775 üzenetére
Köszi
@bigrob
Majd írok pár sort mindenképpen!
@ham_
Már lassan 11 éve nem, de ha itthon veszem majdnem 20 ronggyal több lett volna. 97-et fizettem szállítással együtt, UPS tracking numbert kaptam, folyamatosan tudtam követni hogy éppen merre jár. 5 munkanap alatt ért ide. Amúgy akkora dobozban küldték, nagyobb volt mint a futár
-
Eastman
addikt
válasz consono #27287 üzenetére
+ Focke
10/9,8 a hangzás. Sajnos az überperfektf@szakedvencem levette a videóját, mert egy kommentelő beszólt neki, ő meg portugál és besértődött. Les Paulon játszott tökéletes Van Halen pop-szólót öregrádió sounddal. Többet nem is kell mondanom. Hülyevagyok, hogy nem töltöttem le. Minden egyes napon megnéztem, szinte elvarázsolt.
[ Szerkesztve ]
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
Eastman
addikt
válasz consono #27313 üzenetére
Építsünk csöves gitárerősítőt! Hobbielektronika.hu
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
félisten
-
Alexios
veterán
válasz consono #27867 üzenetére
Alapvetően HD500X volt amit szerettem volna, az Atomicra véletlenül találtam A problémám az, hogy a modellezése inkább a Helix-el összevethető, fél áron, de európán belül ahogy láttam csak Andertonéknál lehet kapni, szóval kb esélytelen, hogy ki tudjam próbálni, de videók alapján nagyon meggyőző
-
FockeWulf
tag
válasz consono #28028 üzenetére
Nem létezik szar hangszer a hangszerek a hangrendszeren "belül" mozognak. Mivel a gitár fogólapja a temperált hangrendszerhez igazodik, így áll elő a lentebb írt helyzet. Ez a kiegyenlített hangrendszer hátránya, hogy 12 egyenlő részre osztja a hangokat, holott eredetileg nem azok. Előnye meg az, hogy így jóval "felhasználó barátabb" (hogy modern kifejezéssel éljek ) lett a zenélés, zeneszerzés.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar_
addikt
válasz consono #28028 üzenetére
Igen, mert a gitárnál nem lehet törekedni se.., pedig könnyebb nyújtani, mint zongoránál (vagy ha arra való az a pedál a zongorán akkor tévedtem)
# 28027 FockeWulf no offense, csak ez a zeneelmélet, hogy "C" az, csak "D"-re törekszik, lehet, hogy csak nekem vicces
[ Szerkesztve ]
Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming
-
Ragnar_
addikt
válasz consono #28139 üzenetére
Mondjuk nekem meglenne már a következő, de totál nem sürgős, az igényeimnek egyelőre megfelel a jelenlegi is teljesen. De ha nézegeti az ember a hirdetéseket vagy a katalógusokat azért néha beugrik, hogy bakker, ezt kipróbálnám ha meg jó, és van rá zseton akkor meg is venném ..
Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming
-
kemotox
addikt
válasz consono #28183 üzenetére
Valami random serial checkerrel megnéztem én is, és tényleg kamu Elvileg 2010-es lenne a szám alapján.
Gibson honlap szerint meg '14-től úgy vannak számozva, hogy első két szám az évszám, többi a gyártási szám, nincs külön nap meg akármik. Sehogy sem jó. Hát ez durva.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
NeoPampalini
senior tag
válasz consono #28982 üzenetére
Írok én is néhány okosságot, bár nem vagyok gitáros, de szoktam ilyesmi témában is tájékozódni.
Összefoglalva, ami neked kell, egy olyan kombó, ami:
- lehetőleg nem Roland cucc
- szép tiszta csatornával bír (a Fender ebben szerintem jó, a gitárosunknak is Fender motyója van, tán valami Frontman, nyilván nem egy kategória, de mégis szempont...)
- beépített effektek nélkül
- drive csatorna megléte nem lényeges
- teljesítmény? szintén nem írtál preferenciát, viszont, ha csak szobalakó lesz, akkor mehetünk 1W-ig is akár
- illetve gondolni kell arra, hogy a multinak tápegység is kell, ez kb. 5e pénzből megoldhatóAmiket írtál, azokat kiegészíteném ezekkel (Thomann új árakkal számoltam, használtan nyilván több opció van):
- Blackstar HT-1 (ez újonnan 60+ pénz, de a GS-en van használtan 49-ért, ennyi még belefér? 1W csöves jóság)
- Vox Pathfinder 10 Denim Limited vagy a sima Pathfinder 10 (kb. 10e Ft-tal olcsóbb)
- Blackstar LT-Echo 15
- esetleg Bugera BC15, de annak a kinézetétől kiráz a hideg, és nem a jó értelemben...sok sikert a jó cucc megtalálásához, ez nem egyszerű!
-
félisten
-
bigrob
őstag
válasz consono #28994 üzenetére
Nézni köll a használt piacot és ami megtetszik meg kell venni.
Én most cseréltem el a delay pedálom egy vox pathfinder 10-re. Szerintem pedál nélkül borzalmas doboz hangja van, 808 kopimmal viszont nagyon jó. (cleanben nem használom)Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
bigrob
őstag
válasz consono #28997 üzenetére
Fender cleanje tetszik, de ha én játszogatok valamit akkor azt torzítom
Ha meglátsz valamit ami tetszik menj el próbáld ki és ha tetszik el kell hozni
Én új cuccot pengetőn kívül nem vettem még, szóval ha meggondolom magam akkor ugyanannyiba kijövök és jöhet az új szerelemNincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
-
fecaga21
senior tag
válasz consono #29396 üzenetére
Vacakul szól?? Akkor ajánlom próbáld ki. Olyan szépen, és ugyanúgy szól rajta pl a Hey Joe, mintha Hendrixet hallgatnád a youtuben, vagy a Them Crooked Vultures. Humbuckeres gitárokkal nagyon tutin szól. Jó nyilván a necet is megfizeti az ember, de a hangzás kárpótol. Nem beszélve arról sem hogy bluetooth is van benne, bár ez nem a legnagyobb extra, de azért pl nem rossz dolog lehet nyáron pl kint sütni egyet és benyomod a bluetooth-t közben meg dübörög youtuberól a zene. Én sztem beruházok egyre, de aki teheti próbálja ki, higyjen a saját fülének.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Motorola Edge 50 Pro telefon 12/512GB, Garancia ALZA 2026.09.26-ig
- Fanatec ClubSport DD 12nm, garancia, szép állatban
- Jura Impressa C5 automata kávéfőző
- Gigabyte ud1000gm modular power supplay Táp 80+gold
- AKCIÓ! Dobozos új Lenovo Yoga Slim9 Laptop! / i7-1165G7 16 GB 1 TB SSD UHD IPS TOUCH Garancia/
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest