Hirdetés
- Projektor topic
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Memóriakártya topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
válasz
Kolondrum #15958 üzenetére
Igen, kiveszed felejti a régi beállításokat, és az alapot állítja vissza majd.
Pontosan meg nem mondom de Gigánál csak igy oldható meg sajnos, viszont 1.2 tuningisabb lapoknál hosszan lenyomva egy bizonyos billentyűt ugyanazt tapasztalod mintha elemet vettél volna ki (Cmos Clear). -
Gorneck
legenda
válasz
Kolondrum #15923 üzenetére
Nálunk tudod mivel tesztelünk stabilitást? 12 óra alvás és hibernálással...vagyis lemegy-éled, lemegy-éled és így tovább hol ebbe hol abba a módba...
Amúgy meg elég, ha csak egy fesz is pengeélen táncol, hogy ne induljon elsőre...nálam az esetek többségében mikor ezt csinálta egy gép mindig instabil tuning volt...persze ha nem volt benne semmi extra kütyü...értem ez alatt, hogy a gép mikor ment akkor prime stabil volt...de néha néha csinált ilyen érdekes újra indulgatós mókát...szal kapott egy kis feszt és már nem jelentkezett ilyen...
-
-bh-
aktív tag
-
bim
veterán
válasz
Kolondrum #4975 üzenetére
ha nem normalon van a fesz nem is fogja visszavenni...
szerinted százalékosan majd kiszámolgatja mennyit is kellene neki adnia? mindegyik lap igy adagolja.levetted normalrol és annyit ad amit belősz neki.
ezért alapfeszes tuningnak hivják azt amig normal feszen minden energiagazdálkodos dolog müxik rendesen és nem fagya gép. -
-bh-
aktív tag
válasz
Kolondrum #4828 üzenetére
van még fagyós problémád? Nálam (eddig..) így nézett ki a történet: CPU PLL/ MCH Core:
1,46V/1,26V: 3óra után fagyott, 1,48/1,3V: 9óra után fagyós; most megy (már kb 6 órája..) 1,5V/1,32V --és eddig még nem halt be - se a Prime blend, se Everest Stability Test-je..eddig.
Ugyláccik, kevés vót nekijje aa zoxigén.SirD: ez volt az első gondolatom nekem is...
-
-
-bh-
aktív tag
válasz
Kolondrum #4553 üzenetére
Nálam csak simán úgy "gondolta" a driver telepítés után (8600GT), hogy neki 1600x1200ba kell mennie 85Hz-en... ami - mivel kissé kivan már a monitorom bundája - nem igazán jött össze (blanc screen..) mind1 volt neki, h a gyárit v a legfrissebbet tettem fel drvből; akkor oldódott meg, ha VGAmódban állítottam be az 1280x1024et. Onnantól nem is volt vele problema - sőt, 680Mhzig ment...
de volt már ilyen ATi kártyával is...17"os monitor, ami nem bírta az 1280-at (jelenség u.e.)
mondjuk találkoztam ilyen esettel is, mint amit említesz...
-
Ronnydown
csendes tag
-
Ronnydown
csendes tag
válasz
Kolondrum #3967 üzenetére
Ezt az Energy Saver csinálja.
Figyeld meg, ha bekapcsolod, akkor néha villog.
Ha kikapcsolod, folyamatosan világít!ui: én is beléptem a klubba egy EP45-DS3R-el (F8 BIOS upgrade)(
). Semmi gond nincs vele, igaz, még alapfeszen se (minden normál) viszi a E8400-et 4x1GB Kingmaxxal. Meg kellett emelnem a feszeket a def-hez képest 0.1-el (Memó 2.1, Cpu Term 1.4). Most úgy néz ki stabil... Jövőhéten jöhet a tunying, ha minden stimmel....(Tegnap este már szálanként téptem a hajam)
-
-Solt-
veterán
válasz
Kolondrum #3965 üzenetére
Köszi a biztatást!
2 modullal szépen megy... már 4ghz-nél járok vele, de azt a K másik két modult, még alapon sem hajlandó elfogadni! Nem szeretnék túlozni... de kezd csomóban hullani a hajam!
(egyébként tuti én vagyok a láma, csak az asus bios után, ettől frászt kapok... nem merek semmihez nyúlni... teljesen ismeretlen terep!
)
-
bolcsodal
addikt
válasz
Kolondrum #3865 üzenetére
Eredetileg szerintem a gyári BIOS van rajta DUAL BIOS-ként. Ezt töltögeti be, ha gáz van. Jelen esetben nekem ez az F3-as BIOS..neked nemtom...
A lényeg, hogy a pót BIOS nem frissül szerintem ha frissíted a BIOS-t. Tehát, ha valami extra gáz van, akkor neked mindíg a gyári BIOS (amivel lejött a futószalagról) fog visszatöltődni. Az nem száll el, az nem működő BIOS másolat csupán.
-
bolcsodal
addikt
válasz
Kolondrum #3856 üzenetére
Checksum error-írt ki. Valszeg sérült volt a BIOS rom file.
Előzőleg letöltöttem a ROM file-okat, és a Giga alkalmazásával próbáltam file-ból frissíteni. Először az F7-est akartam flesselni, de sérültnek bizonyult a file (túl friss upload volt szerintem).
Másodszorra az F6-ost próbáltam (miután BIOS recovery-vel indított a lap...) és az felment rá gond nélkül.
-
Gorneck
legenda
válasz
Kolondrum #3843 üzenetére
Ez nem olyan, hogy kettes biost használja...mindig a rendes biost használja...hacsak nem mocsok mód instabil a géped és vissza nem rakja a másodlagos/vész bios-t 2-3 restart közben...
Én a helyedben míg nem vagyok biztos a dolgomban addig nem piszkálnám a bios friss gondolatát még csak messziről sem...
Stabil egyáltalán a géped? Cmos reset volt előtte? Utána egy kis fesz a ramnak...
A-data pedig nem vok benne biztos adott ki olyat, hogy expert...
-
diegho
nagyúr
válasz
Kolondrum #3023 üzenetére
mert az a táp számomra olyan mint a porszívó, kibírhatatlanul hangos, hallottam már jópárnak a hangját, mivel kisker vagyok, elviselhetetlen lenne itthon, de sokan veszik mert, hogy chieftec, pedig csak egy átlag márka. (nekem a glacialtech silentblade venti is traktor 12V-on) szóval ez a halkság elég érdekes kérdés. Addig a silentblade is nagyon csendes volt amíg FSP tápom volt, mióta seasonic, azóta "kicsit" átértékeltem a halkságot.
-
-pooshy-
tag
válasz
Kolondrum #3011 üzenetére
Nem egészen....egy hónapja rendeltem egy msi 9800gx2 oc-t,de utánna vettem észre hogy nem is azt küldték ,hanem a "simát",ezért felhivtam a boltot,és el tudtam intézni hogy kicseréljék erre.De nem vagyok vele megelégedve,Crysisal teszteltem csak eddig,de abban a gx2 jobb volt,ellentétben a tesztekkel amiket láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingston FURY Beast RGB 2x16GB 3600MHz DDR4 memória (KF436C18BB2AK2/32)
- Dobozos Asus s1851 Alaplalp leárazás!!!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RG 8000MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- 2x 16 GB Kingston Fury DDR5-ös RAM leárazás!!!
- Gigabyte GA-F2A88XM-DS2 rev:3.2 AMD FM2/FM2+ alaplap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest