Új hozzászólás Aktív témák
-
DummyBoy
senior tag
Üdv all!
Sajnos (párom szerint ...) és végre (szerintem) új gépet kell vennem mert az előző halálnak halálával holt
(Ez mondjuk mindkettőnk szerint sajnálatos ...)
Kinéztem a GA-MA790XT-UD4P lapot ... Milyen 2GB-os 1333-as memet ajánlanátok hozzá? ÁR/érték arány lenne a lényeg
Nem a legolcsóbb, nem is a legjobb kellene, hanem megbízható, jó és húzható mem
(Egyelőre elég 2GB, mivel nem készültem a vásárlásra, eleresztve sem vagyok ... majd veszek hozzá mégegyet később ...)Valamint nem hiszem hogy bárki próbálta volna, de hátha: van egy Thermalright XP-120-as hűtőm ... rámehet ez erre a lapra? (Nem a felfogatás a probléma, lehet hozzá kapni keretet, az nem gáz ... De sajna a Thermalright oldalán már nem szerepel ez a hűtő, ezért kompatibilitási listát sem találtam ... és fénykorában bizony pár lapra nem lehetett felrakni a kialakítása miatt ...)
Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv!
DummyBoy
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- BestBuy topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Futás, futópályák
- Milyen egeret válasszak?
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Diablo IV
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest