- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cadal
őstag
válasz
adorjant #708 üzenetére
az ET-vel hogy a bánatba lehet szabályozni?? gondolom, nem itt a képen, ahol én akartam??
Szki: én is a hdd-ket hűteném vele, de ha bekapcsolom a szabályzást, akkor egyszerűen leállnak a ventik. most hogy az alaplapi hőmérsékletre 43 fokot ír az everest, így mennek 400 rpm-el, de más esetekben, meg csak állnak. akkor már inkább molexen keresztül kapjanak 5V-ot, az is többet számít, mint ez.
-
-
Gabor970
addikt
válasz
adorjant #547 üzenetére
hogy 770 bõl a DDR3-as UD3P vagy a DDR2-es UD3
Most ez a kérdés.
Amúgy felmerült bennem valami, ha az UD3 az AM2+, akkor csak bios frissítés után fogja tudni kezelni az AM3-as 550BE procit? Hogy frissítsem a biost, ha nincs AM2-es procim, amivel egyáltalán elindíthatnám.... hmm? -
Ayg0
senior tag
válasz
adorjant #326 üzenetére
a gx chipsetes lapoknál nem a tuning az elsődleges szempont, sőt, ahogy a példa is mutatja, egy 4+1-es biostarban is 3ghz+ fölé tudtak húzni egy régi phenomot.
ennek a lapnak nem ez a gyengéje, hanem a northbridge hűtése és a dx10-es int vga. nehéz lett volna egy 10.1-es 785g-t ráb***ni sb710-tel... -
DummyBoy
senior tag
válasz
adorjant #247 üzenetére
Asszem megvan
Találtam vdimm-es problémákat is, de megvan ...
Az OCZ fórumon volt pár kérdés ezzel kapcsolatban:
- Set NorthBridge Voltage Control to { +0.2 volts}
- Raise the CPU-NB voltage to 1.25 - 1.3VEzek a válaszok érkezek rendre ... Alszom rá egyet asszem, meg amíg van szabadidőm, olvasgatom tovább a fórumokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Sweet.tv - internetes TV
- Torrent meghívó kunyeráló
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Flint 2 OFF topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest