- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Everest / AIDA64 topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cadal
őstag
válasz
adorjant #708 üzenetére
az ET-vel hogy a bánatba lehet szabályozni?? gondolom, nem itt a képen, ahol én akartam??
Szki: én is a hdd-ket hűteném vele, de ha bekapcsolom a szabályzást, akkor egyszerűen leállnak a ventik. most hogy az alaplapi hőmérsékletre 43 fokot ír az everest, így mennek 400 rpm-el, de más esetekben, meg csak állnak. akkor már inkább molexen keresztül kapjanak 5V-ot, az is többet számít, mint ez.
-
-
Gabor970
addikt
válasz
adorjant #547 üzenetére
hogy 770 bõl a DDR3-as UD3P vagy a DDR2-es UD3
Most ez a kérdés.
Amúgy felmerült bennem valami, ha az UD3 az AM2+, akkor csak bios frissítés után fogja tudni kezelni az AM3-as 550BE procit? Hogy frissítsem a biost, ha nincs AM2-es procim, amivel egyáltalán elindíthatnám.... hmm? -
Ayg0
senior tag
válasz
adorjant #326 üzenetére
a gx chipsetes lapoknál nem a tuning az elsődleges szempont, sőt, ahogy a példa is mutatja, egy 4+1-es biostarban is 3ghz+ fölé tudtak húzni egy régi phenomot.
ennek a lapnak nem ez a gyengéje, hanem a northbridge hűtése és a dx10-es int vga. nehéz lett volna egy 10.1-es 785g-t ráb***ni sb710-tel... -
DummyBoy
senior tag
válasz
adorjant #247 üzenetére
Asszem megvan
Találtam vdimm-es problémákat is, de megvan ...
Az OCZ fórumon volt pár kérdés ezzel kapcsolatban:
- Set NorthBridge Voltage Control to { +0.2 volts}
- Raise the CPU-NB voltage to 1.25 - 1.3VEzek a válaszok érkezek rendre ... Alszom rá egyet asszem, meg amíg van szabadidőm, olvasgatom tovább a fórumokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest