- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple asztali gépek
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szki
őstag
Itt egyik fórumtársnak Geil Ultra ment 1333/CL6-ban. Ami meglepő, mert Giga AM3 lap eddig nem szerette a Geil ramokat.
Neked viszont Geil VALUE a cucc...Szerintem a ramhibát kizárandó kellene egy Kingmaxos teszt... Aztán, ha azzal se megy, akkor alaplap gari.
Tomate: eddig WinXP32-t használtam többnyire. De most Win7x64 megy legtöbbször. Hát ezen gyengébben megy a tuning. A ramokat is nehezebb belőni. Nálam is jelentkezik a képernyőfagyás, ha túlhúzom a ramokat
-
Blaze71
őstag
Attól, hogy egy proci, vagy memória nincs a támogatott listában, még mennie kellene a gépnek, max nem stabil. A Te esetdben el sem indul. Én visszavinném az alaplapot gariztatni, ha a többi alkatrész jó másik gépben. Én Kingston DDR3 1333 MHz-es memóriával jártam úgy, hogy a két 2 GB-os modulból az egyik szar volt, de ettől még postolt a gép, csak kifagyott telepítés közben. Ez és a tapasztalataim alapján, ha minden jól van rádugva, el kellene indulnia, legalább a BIOS-is el kell jutnia, még memória hiba esetén is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Béta iOS-t használók topikja
- Óvodások homokozója
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ingatlanos topic!
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- RAM --- SoDIMM --- SD-DDR1-2-3
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Micron SO-DIMM laptop memória 4GB DDR4 3200MHz MTA4ATF51264HZ-3G2J1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest