Új hozzászólás Aktív témák
-
szki
őstag
Itt egyik fórumtársnak Geil Ultra ment 1333/CL6-ban. Ami meglepő, mert Giga AM3 lap eddig nem szerette a Geil ramokat.
Neked viszont Geil VALUE a cucc...Szerintem a ramhibát kizárandó kellene egy Kingmaxos teszt... Aztán, ha azzal se megy, akkor alaplap gari.
Tomate: eddig WinXP32-t használtam többnyire. De most Win7x64 megy legtöbbször. Hát ezen gyengébben megy a tuning. A ramokat is nehezebb belőni. Nálam is jelentkezik a képernyőfagyás, ha túlhúzom a ramokat
-
Blaze71
őstag
Attól, hogy egy proci, vagy memória nincs a támogatott listában, még mennie kellene a gépnek, max nem stabil. A Te esetdben el sem indul. Én visszavinném az alaplapot gariztatni, ha a többi alkatrész jó másik gépben. Én Kingston DDR3 1333 MHz-es memóriával jártam úgy, hogy a két 2 GB-os modulból az egyik szar volt, de ettől még postolt a gép, csak kifagyott telepítés közben. Ez és a tapasztalataim alapján, ha minden jól van rádugva, el kellene indulnia, legalább a BIOS-is el kell jutnia, még memória hiba esetén is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen videókártyát?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autóhifi
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Battlefield 7
- Házi hardvert villantott a Xiaomi Pad 7S Pro
- Linux kezdőknek
- Az új Battlefieldből a Rush mód sem hiányozhat
- Windows 10
- További aktív témák...
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged