- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
gszebe
csendes tag
Helló mindenki,
Böngésztem a topicot, és elnézést, ha már volt a kérdés (vagy hasonló, google alapján másutt már felmerült), de nem találtam válszt sehol, szóval hátha így... (előrebocsátva, hogy nem vagyok nagy guru)
Beruháztam egy GA-790FXT-UD5P-re + Phenom II x4 925 8mb-s procira + 2x2GB DDR3 Geil memória (1666mhz, 1,6v) - ehhez jött még a maradék alkatrész a meglévő gépből (3870XT vga, HDD-k, 650W q-tec táp (bár csak 1 db 12V-os csatlakozóval a 24-tűs atx mellett).
A gondom az, hogy - hitem szerint mindent jól összeszerelve - nem POST-tol a gép, kb. minden 50-ik újraindításnál bejön a splash screen (aztán lefagy), egyébként sötét képernyő monitor-jel nélkül, kétszer viszont a BIOS is bejött kb. 100 startból...
Nagyjából tanácstalan vagyok, próbálkoztam cmos resettel (hol bejött, hol nem a fenti "eredménnyel"),a VGA-t cserélgettem egy régebbi elfekvővel, a RAM-okat a slotokban, az összes háttértárat és meghajtót lehúztam a tápról, hátha az nem bírja... El tudom képzelni, hogy bios-frissítés kellhet, de fekete képernyőnél el se jutok addig... Szóval passz.
Bármilyen tippet szívesen fogadok

Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- Sweet.tv - internetes TV
- Linux Mint
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vicces képek
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- További aktív témák...
- PATRIOT 32GB Viper Venom DDR5 6400MHz CL32 KIT PVV532G640C32K
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B660-I GAMING WIFI
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő