- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- Videós, mozgóképes topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- OLED monitor topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
gszebe
csendes tag
Helló mindenki,
Böngésztem a topicot, és elnézést, ha már volt a kérdés (vagy hasonló, google alapján másutt már felmerült), de nem találtam válszt sehol, szóval hátha így... (előrebocsátva, hogy nem vagyok nagy guru)
Beruháztam egy GA-790FXT-UD5P-re + Phenom II x4 925 8mb-s procira + 2x2GB DDR3 Geil memória (1666mhz, 1,6v) - ehhez jött még a maradék alkatrész a meglévő gépből (3870XT vga, HDD-k, 650W q-tec táp (bár csak 1 db 12V-os csatlakozóval a 24-tűs atx mellett).
A gondom az, hogy - hitem szerint mindent jól összeszerelve - nem POST-tol a gép, kb. minden 50-ik újraindításnál bejön a splash screen (aztán lefagy), egyébként sötét képernyő monitor-jel nélkül, kétszer viszont a BIOS is bejött kb. 100 startból...
Nagyjából tanácstalan vagyok, próbálkoztam cmos resettel (hol bejött, hol nem a fenti "eredménnyel"),a VGA-t cserélgettem egy régebbi elfekvővel, a RAM-okat a slotokban, az összes háttértárat és meghajtót lehúztam a tápról, hátha az nem bírja... El tudom képzelni, hogy bios-frissítés kellhet, de fekete képernyőnél el se jutok addig... Szóval passz.
Bármilyen tippet szívesen fogadok
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Renault, Dacia topik
- Építő/felújító topik
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Apple MacBook
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Temu
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ALIENWARE Area-51 R5
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest