Új hozzászólás Aktív témák
-
vizirider
tag
válasz
urielz29
üzenetére
sajnos én is itt sírtam kb 4-5 napja, hogy milyen ramot vegyek a szintén finnyás dögömbe.
itthon az a csapda, hogy visszavihetem a ramot ha nem hajtja meg, de csak levásárolni tudom. és emlékszem, kb 2.5 éve már elég nyűgösen néztem rám, mikor 4. garnitúra ramért mentem, pedig ott vettem az alaplapot is. és egy elég komoly hazai üzletláncról beszélek. szóval messze átérzem a gondodat, talán az on-line miatt nehezebb a téma kicsivel.
viszont úgy néz ki az új kingstonokkal nekem simán elketyeg 1600-on ez a finnyás dög, vagyis sikerült a ramokat ezekhez is jobban belőni
pedig már előre rettegtem, milyen tánc lesz a ramcsere megint. de szerencsére tévedtem 
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4059, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669, 100% Akksi
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 32GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

pedig már előre rettegtem, milyen tánc lesz a ramcsere megint. de szerencsére tévedtem