- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Búcsúzik a magyar fejlesztésű GFXBench és CompuBench
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Esik eső karikára, a hardverek kalapjára
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
Új hozzászólás Aktív témák
-
helkis
veterán
ha nem akarsz bajlódni azzal amivel most, akkor célszerű komplett gépet venned, forgalmazótól, gyártótól, cégtől, akik egyben vállalnak garit a gépre, ha nem működik akkor tesznek ellene, még ki is mennek házhoz 24h-n belül, ha olyan szerződés van. csak hát tudjuk, hogy nem az az árkategória ez már (supportra gondolok) amit egy halandó megengedhet magának, egy jó alternatíva, ha veszel egy noti-t, persze itt meg más kompromisszumokat kell kötnöd..
ha meg spórólni akarsz és nincs kijárt út előtted (újdonágok), akkor be kell vállalni ezt a kockázatot.. aki régóta ilyen vizeken evez ezzel tisztában van. -
Gabor970
addikt
Nincs ezzel semmi baj, amit írsz, és érthető is. Mondjuk most egy érdekes hasonlat jutott eszembe: tönkrement a Hondám, amit mindenki istenített, nem érdekel mások véleménye, vissza a pénzt és irány a Peugeot szalon, abból még nem vettem rosszat (igaz, semmilyent sem)
Nekem a testvérem dolgozik egy helyi szinten nagy forgalmú számtech boltban, én is azért vettem Gigabyte alaplapot, mert a tapasztalatuk szerint az utóbbi 2 évben arányokat nézve ebből vitték vissza a legkevesebbet, illetve ezekkel volta a legkevesebb probléma, azok közül amiket forgalmaznak.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Apple Watch Series 7 44mm, használt,Töltővel,12 hó garanciával
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest