- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Milyen egeret válasszak?
- Philips LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
Új hozzászólás Aktív témák
-
vizirider
tag
válasz
#81556480 #4480 üzenetére
nincs semmi gond azzal a lappal, félre ne értsd ! az egy alap igényeket tökéletesen kiszolgáló darab. ha nem is kérsz tőle semmit, tökéletes választás. nem véletlen hogy 15 000 től is van lap, mert netre játérkra elég, és bizony van 60 000-ért. mert ott más igényeket kell kielégíteni.pont mint a kocsiknál. nyilván egy 20 éves srácnak a ferrari az isten, de egy szállítmányzó cég elsírná magát ha egy kamion helyett ferrarija lenne. és ne felejtsd el, hogy aki tanácsod ad, az is kicsit magából indul ki. én általában 6 évente szoktam új gépet venni, 3 évente van ráncfelvarrás. (vagyis 1-2 dolgot cserélek, 6 évente alaplaptól procin át a ramig mindent a legmodernebbre váltok) vagyis én megvettem az akkor felsőkategóriás alaplapot 3X 000-ft ért, mert tudtam sokáig nálam lesz. haverom meg kb havonta cseréli le teljesen a gépeit. nyilván máshogy számol ő is, meg én is. és akkor a 3dmark pontvadász tuningmatyikról nem is beszéltünk. és persze az anyagi lehetőségekről sem......... szóval sztem tegyél a gépbe egy 12 cm-es házhűtő ventit kb 1600 ft, és használd egészséggel a masinádat. remélhetőleg vagy 5-6 évig jó rabszolgád lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen autót vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Hobby elektronika
- Videó stream letöltése
- LED világítás a lakásban
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest