- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- A Corsair kontrollere egységesítheti ventilátoraink és világításunk szabályzását
- A Thermalright kicsit szolidabbá tette a Frozen Horizon szériás vízhűtéseit
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- A britek kormánya megnézte, hogy mire jó a Microsoft M365 Copilot
- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Dell notebook topic
- Házimozi haladó szinten
- A Corsair kontrollere egységesítheti ventilátoraink és világításunk szabályzását
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
Én speciel dobtam a picsbe (vissza az alaplap dobozába). Tojást nem tudok rajta sütni, pedig tuti nagyüzemben lehetne.
Szerintem nem használ az a qrva meleg sem annak, ami alatta van, sem annak, ami a házban van. Persze egy pasztázás sokat segíthet, mert egyfelől látszik, hogy csoda, hogy van rajta paszta, másfelől ebből következik, hogy az se mindegy, milyen paszta. Lehetne akár napraforgómag olaj is ezzel az erővel, mert legalább állandó szotyi szag lenne a gép környékén. Csak ugye rendszeres időközönként újra kellene kenni, és a procra égettet meg le kell kaparni.
Amúgy a pasztázása úgy néz ki, hogy nyomtak egy pöttyöt a procira, majd rá nyomták az "hűtőt", ami kicsit szét lapította ezt a pöttyöt, de bőven van hely mellette. Valszeg ezért IS melegszik, meg az a kék izé sokkal inkább dísz, mint hűtő alkalmatosság.
Speciel, én régebben másik alplapra vettem egy chipset hűtőt, amit erre most felraktam:
Noctua NC U6
Persze, ez erős túlzás, főleg ha raknék rá ventit. De, mivel már megvótt, ezé semmibe se került.
Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 180GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest