Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gaming notebook topik
- OLED monitor topic
- Milyen TV-t vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
Erre a fotóra vissza térnék! Örülök, hogy ezt belinkelted, mert én eredetileg nem erre gondoltam, a másikra, a déli hídon lévőre, amit most, hogy kezemben volt a deszka, továbbra is fenntartok, ez tényleg csak egy alu kupak rajta, de nem is kell rá nagyobb, néztem, még langyos se lett.
Viszont az álltalad mutatott csip az északi híd, amely komolyan melegszik, kéz égetően! Valszeg ezt le KELL, hogy bombázzam, és csökkenteni a hőmérsékletét. Lehet, elég neki egy pasztázás, de szerintem ráugrik valami normális hűtő.
Mindegy, hogy tuningolom, vagy sem, de a hőtermelése kihat a többi alkatrészre, és így már káros lehet, szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap eladó /Garanciás/
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes.Gainward GeForce RTX 5070 Ti Phantom
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest