Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen széket vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Autós kamerák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fujifilm X
- Mi történik, ha frissítés közben kikapcsolod a PC-t?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
vizirider
tag
nekem az a bajom hogy 1333-on sem fut rendesen ugyanannyira fagy mint 1600-on.........
én már beérném 1333-al is (amit valóban megint átba..nak érzek mert ha minden termékre garantálja a gyártó az 1600-at akkor mé nem megy?! de mint mondtam 1333-on sem megy.........)
viszont 3 órát futott a small fft test hiba nélkül......... mivel a 3-ik garnitura rammal sem megy ez a sz@r most azon filózom hogy hogyan tudom cseréltetni az alaplapot és ha tudom akkor vajon nem járok jobban egy asussal. tanácsokat várom!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Battlefield Redsec - Ma délután indul az EA ingyenes battle royale játéka
- Milyen széket vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- iPhone topik
- Facebook és Messenger
- PlayStation 5
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte GA-H110M-S2H (rev: 1.0 LGA 1151 alaplap, + i5-6600 CPU, + Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 PLUS CM 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Bowers & Wilkins Px7 S2 fejhallgatók (több darab akár, rendelésre)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest