- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos fejegységek
- Mini-ITX
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- asus rog strix coil whine normális?
- Milyen processzort vegyek?
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabor970
addikt
Nem használok emelt NB feszt, csak tuningolás idején. Nem látom értelmét az NB freki emelésnek, tudtommal nem igazán profitálnak belőle a játékok, legfeljebb a tesztekben mutatnak jól. Igen, a B50, az egy négymagosított 25e Ft-os Phenom II 550BE proci. A 905-ösről nem sok infóm van, az is Deneb? A 330-as FSB nem tudom hogy néz ki, nekem az tuti sok lenne, nálam ha frekiemeléssel húzok, akkor 225-235 a plafon, 15,5-es a szorzóm alapesetben. Mivel BE a procim, ezért ha húzni akarom, akkor inkább a PhenomMsrTweaker-t használom, azzal lehet szorzót emelni, és nem kell az FSB-hez nyúlnom. AZért nem BIOS-ból teszem, mert akkor Giga hiányosságként elveszik a C&Q, ami nem is annyira gazdasági okokból rossz, mind inkább a ventillátor fordulatszámok miatt.
Amúgy 0,1V NB fesz emelés még nem fogja túlterhelni a lapot, mint ahogyan az 1,4V CPU fesz sem. Nekem a 0,1V nem volt elég a NB húzáshoz, csak akkor ment érdemben a tuning (2600MHz NB) ha legalább 0,25-0,3V-ot emeltem ott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Windows 11
- World of Tanks - MMO
- Google Pixel topik
- IFA 2025: Ott üti az S25 Edge-et a Tecno Slim, ahol fáj neki
- Gitáros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Stílus és erő egyben 12/512 GB
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest