- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Milyen egeret válasszak?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landon
addikt
válasz
Gabor970 #1112 üzenetére
Én most 1.3V-on járattatom a CPU-m épp teszt alatt van a 3.3GHz de ez a MAX amit ki tudok hozni a 2.5GHz-s 905e-ből pedig SOKKAL többet tudna.
Neked az NB fesz megvan emelve? Mert pont most olvastam egy tesztet amibe +0.1V-t adtak neki és bírta a 330-as FSB-t is de az volt a csúcs. Csak egy eleve szarul hűtött lapnak nemtudom mennyire egészséges +0.1V-ot adni... Ez a B50 ez a 4magosított X2?
Amennyiben Te emelt NB feszel operálsz akkor rámerem tolni én is és akkor elmegy a cpu vígan 3.6GHz-n 1.4V-on. Ha tönkremegy a lap idővel nagyon nem izgat mert a Karácsonyi "hajrában" tuti dobom ezt a lapot úgy is mert nem nekem való.Sőt akkor valószínűleg szakítok az AMD platformal.
Most egyedül az érdekel, hogy ha neadjég' meghal a lap akkor ne vigye magával a VGA-t, RAM-okat mert az már nagyon fájdalmas lenne viszont.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ!!! Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Hibátlan iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3290
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3509, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest