- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ezzel az ismerős óriással megint jó találkozni
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nyomtató topik
Aktív témák
-
mikk2000
őstag
Addig is amíg olvasgatsz, ami sosem árt... nos egyáltalán nem meglepő hogy windows alól könnyebb elérni olyan beállításokat, amitől a gép be sem indul, ez szerintem minden lapnál így van.
Ha 300-as FSB-t célzol meg, az nem fogja igazán megerőltetni a lapot, érdekes hogy meg sem nyikkan. Ha olyat állítassz be amit nem bír akkor ki-be szokott kapcsolgatni.
Ránézésre a következőt tudnám javasolni. BIOS/Loadsetupdefault. Az extra sebességnövelő(ket?) kapcsold ki a biosban, fejből ami biztos valami CIA na az disabled. Az auto feszültségekkel én nem lennék kibékülve, mert a ramod ha jól töltötted ki a konfigod 1,9V-on nyit, a lap meg 1,8V-al. [link]
Gondolom érzed az ellentmondást
Tehát adj ramnak adj +0,1 vagy +0,2V-ot. MCH +0,1V ha az előbbi kevés lenne. A Geilek nem arról híresek hogy korrekten be lenne lőve az SPD, tehát az első 4 számot javasolt manuálisan beállítani, többi maradhat auto-n. Procin nem hiszem hogy feszt kéne emelni 300-as fsb-nél. FSB-n se hiszem hogy kellene 300-nál. A ramok visszavéve remélem azt jelenti hogy a szorzó 2x-es, tehát 300-nál 600-on fut majd a ram. Ha beindul a gép, később úgyis próbálkozol feljebb is 
Aktív témák
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem rossz de nekem 3.2-n hibátlanul ment majd megnyitottam az orthos mellett egy windóz intézőt és kék halál