- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
mh197
őstag
válasz
Gorneck #3801 üzenetére
Lenne még egy kérdésem. Nem tudom mennyire ismered a DQ6 lapot élőben?! Elvileg van a hátulján vmi crazy cool réz hűtő. Azt írják, hogy mivel az rajta van, nem lehet vízhűtés blokkhoz hátlapot felrakni tőle. Le lehet azt vhogy szedni? Illetve a lap és az a réz cucc hogy érintkezik a lappal? Mármint hol adja át a hőt? Mert ha van vmi a lap és ezen réz hűtő közt, ami szigetel, nekem van olyan lapos hátlapom a proci alá, amit még ha ennek a réz lapnak a tetejére teszek, és úgy erősítem fel, akkor is elfér a házban a lap. Csak az a kérdés, hogy ha ez a réz hűtőlap rányomódik hátulról a lapra, valyon összezár-e vmit, vagy van a lap és a réz hűtőlap közt vmi szigetelés ezen ok miatt?
Nem tudtam jobban megfogalmazni, remélem valamennyire érthető mire is gondolok.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASRock X570 Phantom Gaming 4 Alaplap
- MSI Z590-A PRO - Socket 1200 - Intel Z590 Chipset - alaplap!
- MSI H61M-P21 (B3) LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500k processzor
- 32GB 3200Mhz DDR4 RAM Kingston Fury Black CL16 2x16GB Garanciális
- KINGSTON FURY 64GB BEAST - DDR4 - 3200MHz - CL16 KIT - memória! - !ÖT ÉV GYÁRI GARANCIÁVAL!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest