Új hozzászólás Aktív témák
-
mh197
őstag
válasz
Gorneck #3828 üzenetére
Lehet hülye kérdés, de akkor miért olvastam már pár helyen itt, hogy az AHCI gyorsít a winyón az IDE módhoz képest, meg az NCQ is úgy megy?
Eddig soha nem használtam ezt az AHCI módot, de mivel ezeket olvastam itt róla, és lehetőségem van rá beállítani, ezért érdekel. Csak nem szeretném, hogy a rajta lévő adatok az átállítástól eltünjenek.
(Ha létezik master/slave kiosztás a satak-nál, elárulod melyik melyik? Nekm a master sata portokra a sata0, sata2, és sata 4 a tippem. A többi meg slave.)
Időközben újabb kérdés merült fel a gépfejlesztésnél: az 1333Mhz -es gyári procikat,mint pl egy E6750-es vinné még ez a lap? Pl 425 -ös FSB-vel meghajtva.
Vagy a cpu microcode-ját nem ismerné, és el se indulna vele?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Okos Otthon / Smart Home
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest