Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mh197

őstag

válasz tlac #3814 üzenetére

Nálam vízhűtés lesz, szóval proci venti nincs :D
    Az északira gondoltam, hogy teszek egy 5V-on hajtott kis ventit, hogy ne melegedjen nagyon, csak még nem tudom, hogy alulról teszem rá, vagy felülről. Alul lehet nem fog elférni a PCI-e miatt.
    Azóta tovább reszeltem, de már a lamella is fogy, és még mindig sárga szine van. vagy is olyan vörösessárga. Én a lamellából reszeltem ki a ps/2-es port mögötti résznél, ott ahol a kanyar van a két fet hűtés pipe-ja közt. Ott a szélső lamellához egész jól hozzá lehetett férni reszelővel. ;) Meg ahogy néztem egy fehér lapot tettem alá, ami "porlik" belőlle az sem alu színű :(

P35 tény, hogy modernebb deszka, mondjuk nekem szimpatikusabb az x38 és x48 széria, de ez már mindegy, szubjektív dolog.
    A p35-ön láttam képen is, hogy sok minden változott. Ott hány fázis van? 6 vagy több?
    Azért a dq6-nál sztem csak lesz vmi pici plussz, hogy nem 6 db olyan tekercses izé van rajta, hanem 12?!
    Ez a virtuális 12-t hogy értetted amúgy, ha egyszer 6 fázis van? Fura nekem ez a "virtuális 12" elnevezés. :B

Új hozzászólás Aktív témák