Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
mh197
őstag
válasz
Gorneck
üzenetére
Látom én, csak pont annyival lassab a netem, hogy mire írok egy hsz-t te már válaszolsz közben. Megnéztem a képet, és tény, hogy hülyeség az oda. Nem is akartam én azt annyira ott rajta tartani, sőt. Csak tudni akartam, hogy le lehet-e szedni, meg ha nem lehet, akkor összezár-e vmit, ha ennek a tetejére pakolom a proci hátlapot. De az lesz, amit írtam. Le lesz szedve, és megy simán fel a hátlapja a víznek. Amúgy kb akkora baromság lehet ez is, mint az ASUS lapokon az a stack cool. Ugyanúgy nem ér semmit sztem. max 0,2 fokot
A lappal kapcsolatban meg tudom, hogy nincs különbség a DS4 meg dq6 közt nagy mértékű. Csak rá kell nézni. Ami miatt a dq6 lett, mert az ár nem volt vészes, és remélem javítható haverom megcsinálja a csatit, emellett D915 procim van. Asszem nem kell bemutatni, hogy mit kajál fel a procit ellátó áramkörről...
Itthon van egy hibás DS4-em is, kíváncsi lennék, hogy vajon a réz hűtés alatt a FET-ek eltérőek -e a DS4 és a DQ6 esetén. Gondolok itt arra, hogy az a nagyon reklámozott 12 fázisú tápellátó csak azokban a kis tekercsekben tér-e el, vagy a FET-ek típusában is?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Sony új középkategóriás telefonja is megkapta az Android 16-ot
- Androidos tablet topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- alza vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Új asus rog crosshair x870e hero garancias! AKÁR FÉLKONFIGKÉNT!
- G.Skill Ripjaws S5 32GB 2x16gb kit 6400mhz CL32!! GARI: 2026.06.-ig.Alacsony profilú,hütőbordás!
- SAMSUNG és SKHYNIX 8GB DDR4 RAM-ok!
- Corsair Vengeance DDR5 16 GB / 5200MHz / 2x8
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő