- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
mh197
őstag
válasz
Gorneck #3807 üzenetére
Látom én, csak pont annyival lassab a netem, hogy mire írok egy hsz-t te már válaszolsz közben. Megnéztem a képet, és tény, hogy hülyeség az oda. Nem is akartam én azt annyira ott rajta tartani, sőt. Csak tudni akartam, hogy le lehet-e szedni, meg ha nem lehet, akkor összezár-e vmit, ha ennek a tetejére pakolom a proci hátlapot. De az lesz, amit írtam. Le lesz szedve, és megy simán fel a hátlapja a víznek. Amúgy kb akkora baromság lehet ez is, mint az ASUS lapokon az a stack cool. Ugyanúgy nem ér semmit sztem. max 0,2 fokot
A lappal kapcsolatban meg tudom, hogy nincs különbség a DS4 meg dq6 közt nagy mértékű. Csak rá kell nézni. Ami miatt a dq6 lett, mert az ár nem volt vészes, és remélem javítható haverom megcsinálja a csatit, emellett D915 procim van. Asszem nem kell bemutatni, hogy mit kajál fel a procit ellátó áramkörről...
Itthon van egy hibás DS4-em is, kíváncsi lennék, hogy vajon a réz hűtés alatt a FET-ek eltérőek -e a DS4 és a DQ6 esetén. Gondolok itt arra, hogy az a nagyon reklámozott 12 fázisú tápellátó csak azokban a kis tekercsekben tér-e el, vagy a FET-ek típusában is?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest