- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- DUNE médialejátszók topicja
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mh197
őstag
válasz
Gorneck #3795 üzenetére
Okés mester, nem kell lenyelni.
Végigolvastam a ds4-es topikot, nem vicc, majdnem minda 3000 hsz-t, mert kíváncsi voltam mik a tapasztalatok. Elnézést, hogy hulla fáradtan már nem volt időm kibogarászni, megjegyezni, hogy ki készítette azt a táblázatot.
Amúgy én csak az ottani összehasonlításra reagáltam, mivel ott tényleg volt sima P965 és P965 express.
Én nem is azt szeretném, hogy eszméletlen magas memória olvasása legyen a lapomnak, meg ilyesmi, hanem átlagosan menjen rendesen a lappal. Sajnos ehhez adott két darab 2 gigás kingma 1066 hz-es ram, amit sokan le fosoznak, hát nem tom. Biztos nem egy tuningbajnok, sőt, de megy stabilan nekem, és ezt szeretném ha tenné egy ds4 vagy dq6 lapban is. A korábbi hsz-ekből, meg az oldaladról is viszont az derült ki, hogy pont ezek a kompatibilitási problémák ami miatt volt egy új revízió a chipsetre.
Ha lenne annyi beleinvesztálható zsém mostanság, hogy p35 , p45 deszkát vegyek, hidd el nem azt vennék, hanem inkábvb x38 vagy x48 chipsettes lapot. De mivel korábbi gépem zuhanyzott egyet, és szinte mindent fullra újjáépítettem, erre már csak ennyi van.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Váratlan kütyü hódít a nők körében
- Xbox Series X|S
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- MSI MEG Z-790 ACE alaplap + INTEL CORE I9 13900K proci + 32 GB DDR5 memória Félkonfig
- Corsair VENGEANCE RGB PRO DDR4 16GB ( 2x8 kit ) 3200Mhz memória eladó.
- ASRock B550M-ITX/ac alaplap + Crucial Ballistix 16GB DDR4 3600MHz CL16 ram kit - INGYEN POSTA!
- MSI B450 TOMAHAWK MAX + Ryzen 5 3600 ( Külön is eladó )
- MSI MPG B650 EDGE WIFI Alaplap új doboz nélküli
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest