- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Milyen videókártyát?
- Steam Deck
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hardverkemping június végén
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsekó
addikt
Nem ajánlgatom senkinek, csak arra akartam rávilágítani, hogy nem változnak a beállítások a bios frissítés után. Load optimized defaults-ot meg azért nem nyomkodok soha, mert minden beállításomat elszarja, még azt is, hogy support usb keyboard disabled lesz, meg ilyen hülye apróságokat, amivel legalább 5 perc elmegy, hogy visszaállítsam, már ha emlékszem, hogy mire kell állítani, mert nem napi szinten nézegetem a biost. Ha nem vagyok biztos a dolgomban, akkor inkább kézzel visszarakom a procit és memót, meg a feszkókat alapra és kész.
Amúgy az én véleményem, de ez az én véleményem csak, sztem lehet tuningolt géppel biost frissíteni, ha atomstabil ezzel a tuningal a gép. Legalábbis nekem soha nem volt vele problémám. És kb. laponként 4-5 bios frissítést csinálok.
Üdv!
-
Whynot?
aktív tag
a rev 1 és a rev 3.3 között gyárilag milyen különbség van? szóval mit takar a rev?
a rev 3.3 listája szerint F13-as bios-szal viszi ezt is:
Intel Core2 Duo E7300 2.66Ghz,
ami még éppen azon a határon van (30e Ft) amit ki tudnék adni érte. Meg merjem kockáztatni? Egyáltalán lesz akkora különbség, amiért érdemes?
Új hozzászólás Aktív témák
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpársportok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Steam Deck
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged