Új hozzászólás Aktív témák
-
Whynot?
aktív tag
a rev 1 és a rev 3.3 között gyárilag milyen különbség van? szóval mit takar a rev?
a rev 3.3 listája szerint F13-as bios-szal viszi ezt is:
Intel Core2 Duo E7300 2.66Ghz,
ami még éppen azon a határon van (30e Ft) amit ki tudnék adni érte. Meg merjem kockáztatni? Egyáltalán lesz akkora különbség, amiért érdemes? -
Whynot?
aktív tag
nekem is 8800GTS-em van és nem ártana egy jobb proci. De nem akarok 40e Ft-ért venni 20FPS-t sem. Szal csak akkor cserélnék, ha van egy olyan ár/érték arányú proci, amire éldemes lecserélni a 6300-at. (mostani configom GB-965P-S3, 2GB kingmax RAM duálban, 8800GTS, táp 400 vagy 450W enermax)
Tuninggal 2200-at értem el stabilan, de gyári hűtésem van és nem izgat 1-200MHZ, annyi miatt tényleg nem cserélnék -
Whynot?
aktív tag
Köszi a gyors rekciót. Igen, ez a lapom van.
A Gigabyte honlapját már a kérdés feltevése előtt átböngésztem, de nem akartam rossz vásárt csinálni egy félreértelmezett infó miatt. Pár helyen olvastam, hogy 45nm-es procik is mennek benne, ezen az oldalon pedig azt írja, hogy nem.
Te egyébként melyiket javasolnád? Azért szegezem nektek a kérdést ilyen direkt módon, mert tök hülye vagyok hozzá és nekem ez már követhetetlen, hiába olvasgatok utána -
Whynot?
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!Van nekem egy S3-as alaplapom (rev .1), benne egy E6300-as procival. (A BIOS még F6 vagy 7, amivel kaptam, mert bios frissítésnél meghalt az előző lap és gariban cserélték, aztán hozzá se mertem nyúlni többet a frissítéshez
Szóval az lenne a kérdésem, hogy ha le szeretném cserélni az E6300-at, akkor mi lenne a legjobb proci, ami működne is benne, illetve mi lenne a legjobb választás? Persze alaplap csere nélkül, mert sajna egyszerre csak egyikre van keret.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Linux haladóknak
- ZIDOO médialejátszók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF GAMING Z790-PLUS WIFI
- ASUS PRIME Z590-P
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Eladó megkímélt állapotban levő Oppo Reno 5Z 8/128GB / 12 hó jótállás
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest