- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- Újabb variáns érkezett a Cooler Master legfelkapottabb Mini-ITX-es házából
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Hobby elektronika
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Acer notebook topic
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
válasz
Whynot? #3449 üzenetére
ált. nincs túl sok különbség a különböző revíziók között
a giga weblapján a képek és a specifikáció alapján meg lehet nagyjából állapítani, hogy mik változtak (most nincs kedvem kibogarászni neked)ha a legolcsóbban akarod megúszni, akkor veszel egy rendes hűtést és legalább 3 gigáig tuningolod a géped (ehhez az 1. hozzászólás és a topik tartalma tud segítséget adni)
-
VGYke
addikt
válasz
Whynot? #3444 üzenetére
Ha engem kérdezel (másnak nyilván más lehet a véleménye): procit csak akkor érdemes cserélni, ha van egy bika VGA kártyád és játék alatt a proci nem tudja kihajtani, így proci limit miatt gyenge a teljesítmény, vagy pl. film renderelésnél számít az az 5 perc, amit nyersz vele. Nekem Core™ 2 Duo E6600 2,4Ghz, 8800GTS 640MB-os VGA-al és 3GB RAM-al párosítva, játékon kívül nincs gondom a proci sebességgel. Játékban meg a VGA lehet gyenge (na de hol: Crysis nagyon max-on). Én is cserén töröm a fejem, mert jobb VGA-hoz, jobb proci kellene, így táp-VGA-proci triót együtt kellene cserélni.
Szóval: nézd meg, hogy a VGA-dhoz milyen procit javasolnak. Ha E6300 megfelel, ne cserélj. Gyorsulást RAM bővítés is eredményez, (pl. 1GB-ról 2-re, Vista alatt 2-ről 3-ra)
Ha mégis a csere marad és igaz a táblázat (nem megy az 1333FSB), sok választás nem marad, amelyiket lehet még kapni: pl. intel Core2Quad Q6600 2.4GHz, vagy 6700, stb.
2,4 ghz-et azonban a te prociddal is eléred, tuninggal. Szóval rossz embert kérdezel, mert én lebeszéllek a cseréről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Háztartási gépek
- Villanyszerelés
- Tőzsde és gazdaság
- Automobilista 2
- Milyen okostelefont vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- MSI CYBORG 15 A13V
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest