Új hozzászólás Aktív témák
-
bim
veterán
auto tuning.
alap orajelről full thrustra állitva felnyomja terhelés alatt +50mhz-el a proci orajelét.persze ránt mindent. a memot is.
nekem tökéletesen működött a 965-ben és most a P35-ben is.
persze az alaporajeltől eltérhetsz és ugy is mükszik.asszem anno 350-ig néztem a full beállitásnál. -
helkis
veterán
kérdeztem.. az van amit Gorneck23 mond.. marad a külföldi beszer, nézegettem olyan 250euro-s áron lehet előrendelni, sajna kevesen szállítanak az EU keleti csücskébe, oda is kb 30-40 euros áron, így csak az igazi ős uv-zöldeknek éri meg..
asus p5k-e-wifi tetszik, de kellene 2db ps/2-es port, hogy még doskompatibilis maradjak..majd meglátjuk mi lesz.. jelenleg h2o-sítási tervezeten gondolkodom, ha sikerül lehűteni a cserépkályhámat és meghúzni 400+fsb fölé olyan 450-köré, akkor marad a lap.
-
helkis
veterán
nem, alapban csak az egyiket frissíted, én hagytam a gyárin a secondary-t és volt már, hogy annyira elállítottam, hogy backup-olda az F3-ast az F6-ra, hogy elinduljon a lap..
jelenleg F10-van, tuningban igazából a quad szabja már a határt úgy érzem, így nem nagyon törődök vele, majd ha ''vizesedik'' a helyzet visszatérek rá mit bír, jeleneg ezt nevezem végének léggel (9500led 2100rpm-en ezkb: 75%): [link]
3300-on is lemennek a tesztek, de prime már hibázik, így 3200-on még stabil.. kicsi a cooler, vissza is vettem alapra a procit, ill minden energiatündért bekapcsoltam!
ja és valamiért az E6400-el atomstabil 400-as FSB-t egyszerüen nem komálja a lapom a Q6600-al, jobban örülnék egy szintén 400x8-nak, mint 9x356-nak, ez simán a chipset ''elavultsága''? melyik a legjobb P35-ös lap ami keveset droppol és van rajta 2db ps/2-es csati + 8sata? DFI-p35-TR2 még mindig hiánycikk? -
robekri
addikt
Brazze most megint befosott a Cerebellum barátom projektje. 4x1 gig micron DQX ddr800as ram! 2x1be 1000ket megy aztán este hívott, hogy 800sem ment az orthos!!!!! Úgyhogy giga elmehet a faszba!!!!!!!
Még jó hogy ott volt a hibás DDR1000-em mert igen csak vakarózott volna! BIOS szórakozás után se kép se hang, csak ki-be kapcsolt!
Üdv.: Robe
[Szerkesztve] -
Rusher
őstag
45 picit magas de, akkor kezdésnek próbáld meg 1.4v-al annyira sztem nem fog jobban melegedni.... pláne egy-két tesz idejére
mod.:sztem a 2x512 is jól tuningolható én a dc miatt tuti azt venném, meg hát ugye ott van az, hogy még 1 ugyanolyat nem fog kapni valszeg, érdemesebb kitben vásárolni
[Szerkesztve] -
tlac
nagyúr
-
Rusher
őstag
Hát ha még csak alapfeszen nézted akkor van rá esély... 1.5v-ig sztem nyugodtan a jó hűtésednek meg se kottyan
ha meg fsb limit van akkor 1.6-al sem megy tovább.
Nekem volt egy 6400-em az kb. 1.42v-körül(ami nem sok) ment 451-et asszem és még 1.65v-al sem ment feljebbahogy az fsb-t 1-el feljebb raktam egyből fagyott
-
Rusher
őstag
Procnak bírni kell mert 3150MHz-et viszi alapfesszel (7x450) akkor 3000-et miért ne vinné?! sajnos az órajel nem = az FSB-vel...500-nál már 200Mhz-el magasabban jár és hát úgynézki ott már nem bírja...Mennyi feszt adtál neki max?
Amúgy meg szorozd fel a ramokat, ha 1000 felett járatod CL4-ben akkor azért jelentős javulás lesz -
just
aktív tag
nekem se bootol 500fsb-vel, mitöbb 490-el se az e6400-am 7-es szorzóval. Pedig az még csak 3,5ghz és 3,6ghz-en még stabil 8x450-en. én csak +0,1V-ot adtam az fsb-nek és +0,2V-ot az MCH-nak. Ramokkal nem lehet gond mert megy 1000mhz felett is simán. nem értem én se h miért nem jó. 8-as szorózval meg értem már el 490-es fsb-t windowsból. Majd még annyit megpróbálok h amennyin bebootol 7-es szorzón annyival elindítom és majd windowsból húzom tovább.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest