Új hozzászólás Aktív témák
-
Rusher
őstag
válasz
Tuco Ramirez #1447 üzenetére
Giga 965-DS3-nál
tutira bejön sztem próbáld ki nem lesz semmilyen probléma pláne most nézem gtx-ed van......abban a gépben csak 7300gt van ilyen kismértékű emelés nem okoz problémát
-
Rusher
őstag
válasz
Tuco Ramirez #1443 üzenetére
Nálam is volt ilyen próbáld meg a PCI-E frekit 103-ra állítani nálam azóta nem jött elő
-
Rusher
őstag
válasz
wesker24 #738 üzenetére
A ram órajele 435.7Mhz ami effektív 875Mhz (437.5*2)......az energiagazdálkodási funciók miatt van ez, ha nincs terhelve a gép akkor magától visszaveszi a CPU szorzót és a feszültséget is, de ezeket ki tudod kacspolni Advanced Bios Features menüpont alatt CPU Enhanced Halt (C1E) - Disabled, CPU Thermal Monitor - Disabled, CPU EIST Function - Disabled, Virtualization Technology - Disabled
-
Rusher
őstag
válasz
K21_overlord #658 üzenetére
3.3
tlac próbálgasd, a ramok 1000Mhz-en többet kell mennie
[Szerkesztve] -
Rusher
őstag
Hát 1100 CL4 hez már olyan 2.5-2.55v kell......milyen órajelen stabil a procid? Próbáld meg a legmagasabb fsb-n szinkronban CL4
Én egyszer kipróbáltam a ramom 1300Mhz-en 2.55v CL5 és újraindítom post megy, aztán amikor a wint töltötte be akkor újraindult...CL6-al megpróbálom majd -
Rusher
őstag
válasz
Darkmilka #278 üzenetére
Hmm...sztem így nem fog kiderülni számodra hogy P5B vagy DS3 ha ilyeneket kérdezel mindkét topikban.....mit szeretnél tudni? mindkét lap jó minőségű, jól tuningolható stb....szimpátia ár külső esetleg plussz felszereltség alapján dönts
mod.:ja és miért lennének hibái? ezt nem is értem.....
[Szerkesztve] -
-
Rusher
őstag
válasz
Battleaxe #262 üzenetére
Hmm.....de miért? a hűtőn a ventillátor nem a bordákon keresztül fújja a levegőt? gondolom igen de akkor meg miért nem úgy rakod fel, hogy a ház hátulja felé fújja?
mod.: igen alapon 3Ghz-en megy ami már éppen elég is lehet asszem olyan 65K-körül van hát most azzal csináltak WR-t 666fsb
[Szerkesztve] -
Rusher
őstag
Ennél a lapnál (DS3) be tud valaki állítani a ramoknak 2.2v-ot
mert én nem +0.3v=2.1v ugye, na most +0.4v=2.32v
ez mindenkinél ilyen?
-
Rusher
őstag
45 picit magas de, akkor kezdésnek próbáld meg 1.4v-al annyira sztem nem fog jobban melegedni.... pláne egy-két tesz idejére
mod.:sztem a 2x512 is jól tuningolható én a dc miatt tuti azt venném, meg hát ugye ott van az, hogy még 1 ugyanolyat nem fog kapni valszeg, érdemesebb kitben vásárolni
[Szerkesztve] -
Rusher
őstag
Hát ha még csak alapfeszen nézted akkor van rá esély... 1.5v-ig sztem nyugodtan a jó hűtésednek meg se kottyan
ha meg fsb limit van akkor 1.6-al sem megy tovább.
Nekem volt egy 6400-em az kb. 1.42v-körül(ami nem sok) ment 451-et asszem és még 1.65v-al sem ment feljebbahogy az fsb-t 1-el feljebb raktam egyből fagyott
-
Rusher
őstag
Procnak bírni kell mert 3150MHz-et viszi alapfesszel (7x450) akkor 3000-et miért ne vinné?! sajnos az órajel nem = az FSB-vel...500-nál már 200Mhz-el magasabban jár és hát úgynézki ott már nem bírja...Mennyi feszt adtál neki max?
Amúgy meg szorozd fel a ramokat, ha 1000 felett járatod CL4-ben akkor azért jelentős javulás lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest