Új hozzászólás Aktív témák
-
Shrike7973
senior tag
Hello!
Gépem:
Core2Duo E6320
Gigabyte S3 965P Support 1333 fsb
2* 1024 GB kingmax 800 mhz ddr2
eVGA 8800 GT Superclocked Edition
Kicsit régi gép, amikor vettem nagyon jó volt és most sem látok egy játékot se szinte amiben nem elégítene ki. Pontosan van egy. épp ezért írok, ez a GTA4. Namármost először mikor feltettem, megjelenéskor, nagyon rosszul ment, most tettem ujra fel nemrég 1.3 al. Hihetetlen mennyit javult. 1,86 on ha alapon járatom a procit épp hogy elmegy med-maxon, kicsit néha érzem hogy lassul ami kicsit idegesítő, de ha felvettem 2,8 ghz re a cpu-t, olyan tükörsimán ment, hogy csak néztem. Mivel viszont másra nekem nem kellett a plusz teljesítmény, azt a receptet alkalmaztam, hogy hétvégén amikor ráérek húzósabb ideig meghúzom a procit gta idejére, aztán ha befejeztem, mindent vissza alapra.
Átállítások:
clock-> 266 -> 400 (2,8 ghz)
2x memória szorzó
100 mhz pci express sáv
minden fesz normalon
Ennyi.
Ez ment is kb egy hónapig, viszont most az van, hogyha betenném a tuningot, ugye amikor save and quitot nyomok biosban, lekapcsol a gép, majd újraindul, és akkor pörögnek a ventik és semmi kép egy ideig és utána kis sipszó és indul a gép.. namármost ez nekem most is megvan, csak a hossza kb 5x ésre nőtt, és amikor megjelenik a bootolás, alap órajelen indul a cpu, bár a biosba lépve a beállítások ottmaradnak. Eygszóval: nemtudom megtuningolni a procit. Próbáltam a pci express-t 101 mhz re rakni, vagy a cpu nak +0,0625 voltot adni (1,3625), de egyik sem segített.
Kifáradt a cpu m és nembírja vagy mivan. Help.GTA megvonási tünetek :///...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nikon DSLR topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Apple iPhone 12 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest