Új hozzászólás Aktív témák
-
Goldmen75
őstag
KÖszi!
Igen a tápra én is gondoltam, de mikor hazavittem s beraktam VGA-val együtt, első az volt, hogy miután hál isten elindult, ráeresztettem 3dmark06-ot had izzadjon s kapcsoljon le ha nem bírja a táp....De nem tette, szalad a kicsike, jöttek a game tesztek stb
Tegnap este felraktam Vista alá Call of juarez DX10 benchmark-ot. Vga-nak kéne bírni, csak sztem a procim már nem 100-as neki, volt ahol ha kicsit is de be-be szaggatott.
Ezért is szeretném a procim húzni, mert e VGA vásárlása után nem tudok most méregdrága CPU-ra cserélni
Ezt a megoldást ha jól emléxem próbáltam, de ekkor a ram meg nem nyújtja az optimális sebességet nem? S ez is visszafoghatja az amúgy feltuningolt procit?!
Ha OP-rendszer alatt a GBT szoftverével húzok, akkor korrekt módon kiírja mennyin megy, stb, megy is de féltem hogy a ram nem bírja, inkább visszavettem a sebességéből, de ekkor mondta reboot, aztán csak sípolás...
KÖszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vicces képek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Mikrotik routerek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- TPM (trusted platform module) topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- ASUS PRIME Z590-P
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Lenovo LOQ 15AHP9 - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4050 - 2,5 év gar
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest