Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Blu-ray lejátszók
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Webes drivert fejleszt a Razer
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
kozben megprobaltam egy olyat, hogy kezzel leforditom azt az egy file-t
bementem az rtorrent/src/core konyvtarba es ott kiadtam, amit a make is
g++ -DHAVE_CONFIG_H -I. -I../.. -I. -I./.. -I../.. -O2 -Wall -g -DDEBUG -I/usr/include/sigc++-2.0 -I/usr/lib/sigc++-2.0/include -MT dht_manager.o -MD -MP -MF .deps/dht_manager.Tpo -c -o dht_manager.o dht_manager.cc
erre kaptam egy ilyet:
g++: Internal error: Segmentation fault (program cc1plus)
Please submit a full bug report.
See <URL:http://bugs.gentoo.org/> for instructions.most akkor menjek gentoo-ekhoz (is) bugreportolni, vagy ez lehet azert, mert nem a make folyamaton belul tortent a forditasi kiserlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest