- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Analóg fényképezés
- Felhasználóbarát módosítást kaphat az EU-ban a Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Androidos fejegységek
- Milyen monitort vegyek?
- Androidos tablet topic
- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- Tavaszi hardvernyitány
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
Ezt a hibát többnyire akkor dobja, ha kevés, és ezért elfogy a memória és swap, szerintem figyelmen kívül hagyhatod. Debugot miért kapcsolod be? Az is növeli a c++ programok fordításának memória-éhségét (ami egyébként is nagy).
Sorry, hardenedet elfelejtettem. Olyat nem használok. A /usr/profiles/hardened mappában tényleg hardmaszkolva van a teljes 4-es gcc sorozat... Pech.
Itt van pár infó arról, hogy mi vár rád, ha kézzel unmaszkolod a 4-es sorozatot, és hardeneddel akarod használni. (A 4-es még nincs felkészítve erre, ettől még működő kódot készít, csak az új funkciók nélkül.) Az utána következő válaszlevelek is érdekesek lehetnek.
Szerintem nem gcc hiba, a kmail is olyan, hogy a 800 mega memóriám eltűnik a fordítása közben. Evvan, én az rtorrentre gyanakszom. Nem hiba, inkább csak rosszul megírt kód lehet.
Sipi
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Analóg fényképezés
- Óvodások homokozója
- Jövedelem
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Google Pixel topik
- Felhasználóbarát módosítást kaphat az EU-ban a Nintendo Switch 2
- E-roller topik
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4615, 100% AKKSI
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4432, 100% Akksi
- Keresünk dokkolókat
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProDesk 400, 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest