Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PWR
aktív tag
Sziasztok,
van 1 kis mplayer ill. vesa gondom. Szóval nem vagyok nagy ész az X-el meg vesa-val, stb. kapcs., eddig volt az mplayeren vesa video kimenet, miost új telepítés után nincs. vesa use flagje nincs, és, ha jól tudom, nem is kell, mert ha van vesa támogatás, azt az mplayer úgyis megtalálja a configure script futtatásakor. De nem találja. Az xorg-et (xorg 7.2) úgy telepítettem, hogy a VIDEO_CARDS-nál radeon-t és vesa-t is megadtam. Tudom, hogy kell lennie egy kernel modulnak is a device drivers->graphics support alatt, de nem találom, se a 2.6.20-gentoo-r7-ben, sem a 2.6.17 vanilla-ban sem. Ez már nincs? Hogyan tudok vesa supportot kibuherálni a rencerből? Kéne, mert tv kimenetet szeretnék használni filmnézéshez. Bármely hozzászólást, ami előre visz, előre is köszi!
ja, a VIDEO_CARDS-nál utólag adtam meg a vesa-t, utána újraforgattam az xorg-server-t, lehet, hogy itt szúrtam el vmit?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs