- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
D®. GeNy@
aktív tag
EZT igen megcáfolnám, bocsi!
Otthon 3600-as van (még máig tökéletes és meg vagyok elégedve vele), vmint egy éve volt 6000-s szériám is. Szinte elsőként jutottam hozzá a cellcomputer jóvoltából (reklám )
de 2 hónap után el is adtam. A mélye erősebb, mint a 3600-5000-5005-nál, de mivel a reflex elől van és meg is van hajlítva felfelé (belülről) be-be rezonált, ami szörnyű műanyaghatású szélhangot produkált. Idegesített is, NAGYON!
A magas az elűbújt, de nem csilingelt...a közép az eleve halott ügy, mélye az dinamikus és erős volt, nem is lett volna vele baj a fent említett dolgot leszámítva. DE az ember nem csak mélyet akar hallgatni, nem igaz?
Szóval a végén úgy döntöttem, köszönöm, nem kérek belőle. Audigy4 és X-Fi Xtremegamer-rel volt hajtva, szóval a minőség "eleje" megvolt.
Most viszont gondolkodom ezen az 5100-son, mert végre normális dizájnja van és a reflexnyílás is "korrigálva" lett. Igaz hátra került, ezért kíváncsi lennék a mély erősségére és terjedelmére, miben több/kevesebb az 5000-5005-6000-től. Itt nem a wattokra gondolok, mert az egy dolog, mint tudjuk ebben a kategóriában. A magas csilingel-e és feltámasztották-e végre a középtartományt is?Esetleg vkinek van összehasonlító emléke, hallotta e már szólni az 5100-ast?
Természetesen azok véleménye érdekel, akik tudják, hogy szól egy 3600/5000/5005/ és végül a 6000.Mitsubishi Evo IX FQ-360 vs Subaru Impreza 06' WRX STi
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest