Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
- Hobby elektronika
- Azonnali fotós kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mini PC
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecos15
tag
Hali mindenkinek, akinek genius SW-HF5.1 5000 es e van az meg van vele elégedve
vagy mást vett volna enyi pénzért? mert én most tervezem hogy megveszem, csak nem szeretnék benne csalódni.
Ja és Creative 7.1 Digital - Audigy SE 24 bit (oem)
Hangkártya jó lesz hozzá mert azt is veszek mellé. -
smog86
senior tag
Lenne egy olyan gondom hogy vettem egy Audigy hangkarit és a mély alig szól vele, pedig mindenhol maxon van...DVD-nél még csak-csak szól de MP3nál szinte semmi...Ötlet?
Ui: Eddig alaplapival használtam, de azzal olyan mélyet tudott adni hogy rezgett az ablak, ezzel meg semmi szinte. -
sirdond
őstag
Sziasztok!
A közeljövőbewn tervezem hogy veszek egyet 5000es családból,de az aqua-nál találtam valami 5005-ös verziót ???
http://aqua.hu/?logika=0&search_termek=genius+5.1&kereses_gomb.x=0&kereses_gomb.y=0&kereses=1&id=termekek&=
ez miben különbözik a sima 5000estől?előre is köszönöm
-
Strangerpro
tag
Hy
Thx pd latom nemcsak nekem vannak ezzel problemaim!!
Nehogy azt higgye valaki, hogy kaymant megakartam bantani! A tudasaban sem ketelkedem, deee engem naon idegesit. Hogy nem lehet allitani!
Valamit csak at lehet forasztani,
Ha lenne egy hetem , hogy nem hasznalnam elvinnem valami szerelohoz buzeralja meg !! Gondoltam kilehetne esetleg kotni azt a valamit ami forgatja, vagy csak az arramkoret.
A havernak 3000 van az nem forog, vagy hasonlo , lehet nagy hulyesegeket irok, szedte szet valaki?
elore is koszi
bb
-
313313
addikt
válasz
Ace Ventura #2388 üzenetére
Néhány infó a termékről:
[link] -
Ace Ventura
addikt
Sziasztok.
Ht 4000 res van valakinek? Jobb mint az 5000-res? -
pd
tag
válasz
Strangerpro #2376 üzenetére
Azért szerintem is zavaró egy kissé. Bosszantó a dolog, hogy egy 25ezres hangfalnál nem lehet megoldani, hogy akkora hangerőre álljon vissza, mint amennyin kikapcsoltam. Főleg, hogy ezen a negyed hangerőn nem lehet hallani belőle semmit.
-
Nikkel15
tag
Sziasztok!
Ma beszereztem egy ilyen kis drágaságot hát mit mondjak nagyon jól szólfőleg egy Creative P5800-as után
Végre nincs ami visszafogja a hangkártyámat -
dilipok
veterán
válasz
Strangerpro #2383 üzenetére
kayman azért elég sokat segít sztem a topicban, de te tudod...
-
kayman
senior tag
válasz
Strangerpro #2379 üzenetére
Szia!
Egy gyárilag beállitott elektronikát meghackelni, hogy alapból félről induljon, az elég bonyolult müvelet lehet. Ha sikerül, szólj, másokat is érdekelni fog...
Erre bölcsebb válsz szerintem nincs. -
313313
addikt
válasz
Strangerpro #2379 üzenetére
hát ha ilyen kényelmes vagy, egyébként távírányitót pont erre találták ki
-
313313
addikt
Ma vettem Creative zajkeltőt a gép és a hangfal közé, hát mit mondjak, ég és föld a külömbség
, pedig csak egy 24 bites Liveről beszélünk.
-
313313
addikt
válasz
Strangerpro #2376 üzenetére
van, ha bekapcsol fogod és feljebb tekered, gyár így gyártotta le, fogadd el, szerintem nem valami nagyon elfogadhatatlan dolog...
-
Strangerpro
tag
Sziasztok
Van nekem is egy 5000 olyan gondom van vele, mikor bekapcsolom akkor a volumen 1/4 felmegy, de az keves mindig tekergetni kell, legalabb felig , hogy megfelelo hangero legyen.
Van erre megoldas? Mikor on akkor felig felmenjen!elore is koszi bb
-
torma1981
veterán
Még egy kérdés!Szereó RCA kábelt adtak a hangfalhoz??Mert nekem csak 5.1-es kábel volt meg egy másik!!Köszi
-
torma1981
veterán
Sziasztok!Rákötöttem sztereó kimenetre de akkor is csak a mélynyomó szólt egy kicsit a hangszórók nem!!Ugytünik megy vissza garanciával!!
-
313313
addikt
hál istennek nekem lassan 3 hete tökéletesen működik
-
-
torma1981
veterán
Sziasztok!!Holnap rákötöm a tv-re ha akkor sem jó akkor megy vissza garanciával!!Remélem azért jó lesz!!Azért kösz a segítséget!!
-
torma1981
veterán
válasz
dilipok #2363 üzenetére
Okés!!Kipróbálom!!Bár ugyrémlik mintha kipróbáltam volna!!És ugysem szólt!!Nemtudom mi lehet a probléma!!Lehet hogy a mélynyomó rossz és azért nemszolnak a hangfalak rendesen???De majd még kiprobálom biztonság kedvéért!!Remélem nem kell visszaküldeni!!Bár a mélynyomó jó mert add ki hangokat a tesztnél csak az a gond hogy a többi hangfalak helyett is az szól!!
-
torma1981
veterán
Ha netán vennék egy normális hang kártyát akkor megszünnének a gondok?,Járt valaki még igy??
-
torma1981
veterán
válasz
dilipok #2359 üzenetére
Szia!!Nem, a hangszórók jók mert külön müködnek kiprobáltam hogy átkötöttem a hi-fire és ott szoltak!!A hangkártyával lehet valami!Egyik ismerösöm mondta hogy találkozott már ilyennel hogy nem szoltak a hangszórók csak a mélysugárzó dörmögött!!Mintha nem keverné el rendesen a hangokat a hangfalakra!!Lehet hogy mert alaplapi hangkártya van!!
-
torma1981
veterán
Jó napot!!Nekem az lenne a prodlémám hogy a hangszórók egyáltalán nem akarnak szólni!!Nem tudom mi lehet a probléma!!Rákötöttem a számgépre és csak a mélyláda morod a többi nem szól!!Alaplapi hangkártyám van lehet hogy azzal lehet a probléma??A hangszórók külön szólnak tehát nem a készülékkel van a gond hanem hogy nem ossza el rendesen a jelet!!!Köszönet az esetleges válaszért
-
Florens
tag
válasz
blokkosluigi #2355 üzenetére
-
blokkosluigi
csendes tag
Hello !
Problémám van a 3600-os geniussal meghalt benne a végfok és nem szól a két első és a két hátsó hangszóró a sub és a center az szól .Kérdésem az lenne milyen végfok IC való bele (TDA.........) és hol tudnám beszerezni .Köszi -
old gray
addikt
Nos úgy tűnik eddig volt hibátlan a Genius 5.1-em. Tegnap este óta a hangerőszabályozó tekerése közben furcsa zajok jönnek a hangfalakból, a mélyláda nem szól.
Mi lehet a probléma? Alig 1-2 hónapja van meg és minden előzmény nélkül produkálja a fent leírt dolgokat.
Ráadásul BP-ről rendeltem, futár hozta, szóval visszajuttatni, gariztatni stb. áááááá ez kész.
-
-v-
addikt
Boltoltam én is egy Genius SW-HF 5.1 5000 cuccost, én meg vagyok vele elégedve.
Szerintem ennyi pénzért nem rossz vétel, és tök szépen néz ki -
wgaborw
tag
A násik furcsaság amit bnem értek, hogy miért nem lehet hangszínt állítani a rendszeren. VAlahogy egy ilyen kvázi normálisabb rendszernél szerintem ez már elvárható lenne.
-
Zozzant
addikt
válasz
lakatosturbo #2348 üzenetére
igen
-
lakatosturbo
aktív tag
Szasztok azt szeretném kérdezni,hogy a Sony MDR-XD200 Hifi fejhallgatót beletudám-e dugni a számítógépem hangfalába a Genius SP-HF 1250x-be?
Előre is köszi a válaszokat! -
wgaborw
tag
A következő problémám adódott még. A DVD lejátszóm az 5.1-es hangot csak digitális kimeneten adja ki. Nézegettem dvd lejátszókat és nem nagyon találtam olyat, ami 6xRCA-n is kiadná az 5.1-et. Ebben az esetben akkor hogyan lehet rákötni??
Úgy értem, hogy a DVD lejátaszót rákötöm egy házimozi erősítőre, és ott már vannak olyanok, amik rendelkeznek 5.1 RCA kimenettel is. Na de nehogy már ez legyen a megoldás mert akkor a fene megette.
-
lakatosturbo
aktív tag
Köszi szépen a gyors választ!
-
Zozzant
addikt
válasz
lakatosturbo #2341 üzenetére
a 1250x-en van elöl egy input jack (külső lejátszók) és egy fej/fülhallgató output jack, és igen, a hangerő rá is vonatkozik
-
lakatosturbo
aktív tag
Vagy ez a Genius SP-HF 1250x hangszóró is tudja szabájzoni a fejhalgatót?
Előre is kössz a válaszokért! És bocs a topikba nem illő kérdésért! -
lakatosturbo
aktív tag
Bocs tudom nem ideillő kérdés de azt szeretném megtudni hogy van ez a Genius SP-Q10 2.0-ás hangszóró és egy hangerőszabájzó nélküli fejhalgatót szeretnék bedugi.
Kérdés, hogy a hanszóró hangerőszabájzója fogja-e állítani a fejhalgató hangerejét? -
wgaborw
tag
Ennyi hozzászólás és sehol senki??
-
wgaborw
tag
Sziasztok!
Minap vettem egy SW-HF 5.1-es rendszert. Ezzel kapcsolatban olyan kérdésem lenne, hogy ugye van 2db 5.1-es bemenete. Egyik 6db RCA-val a másik pedig a 9 pólusú dugóval. Namármost ha én mind a kettőre kötök valamit, melyiket fogom hallani? Ugyanis csak olyat tudok választani rajta hogy DVD. MOst akkor a két 5.1-es bemenet között hogyan tudok váltani.??
AMúgy eddig tecc, kifogástalan. Talán a hangfal kábelek lehetnének kicsit komolyabbak.
-
deMarco
tag
válasz
redraven85 #2335 üzenetére
igaz, nem láttam. Akkor viszont nem biztos, hogy ilyen gond volt, úgy tom, sb-knél jó a kimenet.
-
redraven85
tag
válasz
deMarco #2334 üzenetére
Kicsit feljebb írtam,hogy soundblaster 5.1 live hangkarim van...de az ötleted még nemhangzik rosszúl.Majd kipróbálom az újnál is.
De amúgy a potméter akkoris szar volt...hangosításra ide oda ingadozott a hangerő...meg magától felment a plafonig aztán vissza
Szóval mindenképp gariztatás ..
-
deMarco
tag
válasz
redraven85 #2333 üzenetére
Ember! Milyen hangot használsz? (ha realtec (másokkal is előfordulhat), akkor change sub/center)!!!!!!!! Persze hogy a center is csak zörgött, mert az kapta a baszt, a sub meg a centert...
-
redraven85
tag
válasz
Zozzant #2332 üzenetére
Hát remélem télleg én fogtam ki valami rosz példányt..mert megemeltem az egészet (direkt,hogy neérintkezzen semmihez..mert azthittem az asztalom nyikorog a basszusra) ...de sajnos nem...megemelve is repedt fazék basszus volt.
Visszavittem gariztatni..remélem a kövi már télleg más lesz.
-
Zozzant
addikt
válasz
redraven85 #2329 üzenetére
abban valami rossz, vagy a hangkártyával vagy az összeköttetéssel van gond, legegyszerűbben egy asztali lejátszóval próbálhatnád ki, olyan mélyet kellene nyomnia hogy összecsődülnek a szomszédok.
-
redraven85
tag
Ha határ alatt a hangerő felénél sem lévő erős torzulásra és a hang ingadozására valamit recsegő basszusára érted akkor hátast dobok helyből..
23 ezret fizettem egy olyan hangcuccért ami pont annyi basszust bírt torzítás mentesen tegnap mint amit a pici 30 vattos mélynyomóm...Érdekes..a mediamarkban próbálgattam a cuccot és ott sokkal jobbnak tűnt.
-
313313
addikt
válasz
redraven85 #2329 üzenetére
Hát ne várj csodát a hangfaltol, vannak ennek is határai, de szerintem azért nem rossz mély van benne, bár én is többet vártam tőle. Milyen bitrátás zenét hallgattál, mennyire volt jó a minősége? Nállam szinte nincs 2 úgyanúgy szoló zene, van amelyik jobban szól, van amelyik kevésbé, ezért nem árt, ha minnél jobb a zene minőséga, amit hallgatni akarsz.
-
redraven85
tag
Helo mindenki
Ma vettem egy Genius SW-5.1 5000 rest...de hazahoztam..szétbontom és mindent berakok a megfelelő helyre...bekapcsolom a cuccot...winamp - tuc tuc zene be...erre a magas hang ordít és mély sehol....oké..adtam rá kakaót ..erre még úgysem lehetett hallani rendesen a basszust.Ok..akkor magas hang kiolt...marad csak a mély.Amint elkezdem tekerni a hangerő gombot egy darabig valóban hangosodik,de aztán néha néha elmegy az ereje..,majd újra vissza áll a megfelelő hangerőre....néha besistereg a center is ahogy tekergetem a hangerőt.A basszus meg recseg...mint egy plékaszni...tök szar és erőtlen basszust adott...ha azt lehet annak nevezni
.Szóval tök szar az egész....mintha valami eltört volna belül vagy ilyesmi..mintha mozogna basszusra az egész membránkeret
Mindegyik ennyire szar vagy csak én fogtam ki ilyen béna darabot? Mellesleg egy soundblaster 5.1 live -hangkarival ment a teszt.Mindent megtettem,hogy nekeljen vissza vinni a boltba.. de nemsikerült
Valami 5let?
-
schorby
csendes tag
kb ugyanilyen bajom van és kipróbáltam ezt a wave output ot de abban 2 ch van beállítva amit nem tok módosítani
mindenhol máshol 5.1 van beállítva
egyébként szeretném segítségeteket kérni ezen problémámra is:
[link]
előre is kösz -
kop8
őstag
Helló, most vettem egy genius 5000-es cuccot nagyon jól szól, csak a winampal nem szol minden hangfal csak kettő, ezen kívül minden lejátszóval rendesen müködik.
Hogy kell beálitani hogy minden hangfal szoljon? -
Mr-Pamacs
senior tag
Megvan, én láma vagy bekapcsoltam a hardwares acc-ot de kimenetet a primary-n hagytam vagy fordítva Soundmax-on volt de nem volt bekapcsolva a hardwares acc.
-
Mr-Pamacs
senior tag
válasz
csizzah #2320 üzenetére
Igen közben már rájöttem h nem tud digitális jelket fogadni, kár érte.
De adódott még egy problémám:
winampból nem szól a sub és a center se
Mediaplayer alól már szól a sub de a center még mindig nem (Sztem ez nem is fog csak Jet alól DVd nézésnél)Viszont a winamp az nagyon zavar mert se a Jet-et se a Winfosos mediaplayrt nem szeretem.
Ötlet h mit lehetne csinálni a winamppal?
A 44-es hszben írnak valamit de nem találtam meg. -
-
313313
addikt
válasz
gpatrik #2317 üzenetére
Hello tapasztalatból mondom, hogy jobban szólhat egy 5.1-es hangkártya, bár ez fűgg az alaplap hangcsipjétől. Realtek ALC850 és Creative Live összehasonlítási alapom van azonos hangfallal, hát ég és föld volt számomra a kettő...
Ha jól tudom a kijövő hangkártyákat a Creative Live-hoz hasonlítják, gondolom nem véletlen...
-
pd
tag
válasz
gpatrik #2317 üzenetére
Ha az alaplapod nem nagyon régi (max. 3-4 éves), akkor egy új, olcsóbb 5.1-es hangkártyánál nagy különbséget nem lehet észrevenni, főleg nem térhatás tekintetében. (A 15-20 ezer feletti hangkártyáknál nem tudom, hogy van ez, arról nyilatkozzon valaki, akinek olyan van.
A hangfalvásárláshoz sajnos nem tudok semmi konkrétat mondani. -
Mr-Pamacs
senior tag
Az 5000-est össze lehet valahogy kötni a S/PDIF kimenettel? Van hozzá kábel a hangszóró csomagjában?
-
gpatrik
tag
Sziasztok!
Van nekem egy HT 3600as Geniusom, a kérdésem a következő lenne, lehet e esetleg valahonnan keríteni 2db első 2utas hangszórót külön? Ha veszek egy 5.1es hangkártyát a mostani integrált helyett, akkor sokkal jobb térhatás hallható például filmeknél? -
313313
addikt
Ma végre megjött a kicsike, az 5000-es
kezdem megszeretni, egész jól szól, bár még hangkártyát kell vennem... Holnap falfurkálgatások lesznek és hangszoró csavarozások
-
tjoco
csendes tag
válasz
Gezaneni #2311 üzenetére
Erős túzásnak érzem ezt a "fele hibás" megállapítást. Mielött megvettem, én is rengeteget olvasgattam, de sokkal több pozitív visszajelzéssel találkoztam. Én is pár napja nyűvöm, és nagyon igényesnek tartom tartozékaival együtt az 5000-est. A 4000-es nagyon új, arról sok referenciát nem fogsz találni.
-
Gezaneni
csendes tag
Hallottam sok hozzászólást, főleg olyan oldalakon ahol venni is lehet az 5000-es szériából. Sokan azt írják legalább a fele hibás,így nem szívesen vennék ilyet, akinek van tapasztalata a 4000es-el kapcsolatban az ossza meg, lécci
-
krupi88
csendes tag
ismét kössz a gyors választ! letöltök valamit és kipróbálom!
-
krupi88
csendes tag
akkor jó már kezdtem besz*rni hogy 2 npaja van itt használtam vagy 4-5 órát és már kifeküdt de mostmár megnyugodtam! kössz a gyors választ!
Ja lenne még egy kérdésem hogy tudom megnézni hogy működik e az összes hangszóró?
-
pd
tag
válasz
krupi88 #2306 üzenetére
Ha sima sztereó zenét hallgatsz, akkor semmi baj nincs vele, nem is kell, hogy szóljon. A sztereót csak simán rákeveri a hátsó hangfalakra is (jobb oldalról és bal oldalról ugyanaz szól elöl és hátul is), a mélynyomóra meg rákeveri a mélyebb hangokat, attól függ, mit állítottál be neki. A centernek meg nem marad semmi.
-
krupi88
csendes tag
Hy!
Megint lenne egy kérdésem! Tudtam szerezni egy hangkártyát (Genius Sound Maker Value 5.1) bekötöttem szépen midnent feltelepítettem a cdről a hangkártyát elkezdem hallgatni a zenét és a center nemszólal meg!
van valkinek tippe hogy mitől lehet? Centeren kívül az összes többi szól csak az nem :S !
Válaszokat előre is köszönöm!
-
313313
addikt
Most tervezem ilyen hangfal vásárlását, csak nem igazán tudom melyik legyen 3600 vagy 5000-es. Valaki aki hallotta mind a kettőt véleményezhetné. Hamarabb tudnék régit venni, meg olcsóbban is.... Ami még zavaró, hogy lassan 1 hete nincs hangfalam
és az 5000-re várni kéne hétvégéig
várjak addig, vagy a 3600-os is jó vétel?
-
törölt tag
Hmmm... Újabban nem lehet keresni a topicokban? Vagy csak az én figyelmemet kerülte el a kereső?
Ááá, megtaláltam!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo LOQ 15APH8 gamer laptop 15,6" 144Hz, AMD Ryzen 7
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest