- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen alaplapot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- Autós kamerák
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Apple notebookok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Képes voltam leállítani minden hangot és maxra csavarni! Hallom a mélyből a búgást! HA a fülem a subcsőre teszem és mély transzba esek! És az is tudjátok milyen búgás? 50Hz!
A hangszórókból pedig az a zúgás hallatszik teljesen közelről amit minden hangszóró kiad![ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
pd
tag
válasz m_peetya #2796 üzenetére
Jóvanna, csak nagyon nem találtátok itt a megoldást, de akkor ezek szerint más a problema, mint az ott leírt.
Ez a zúgás egyébként erősödik, ahogy növeled a hangerőt a hangfalon vagy a gépen, vagy állandó a szintje, miután bekapcsolod? És a hangfalakból is lehet hallanni?
Mert nekem is van egy ilyen alapzúgás, eleinte nagyon tudott idegesíteni, de most már meg sem hallom (vagy halkabb lett, vagy kezdek megsüketülni ).
De ez olyan, hogy halkan hallom, ha közel hajolok, és a hátsókból lehet inkább hangosabban hallani, és ott más jellegű, is, inkább olyan áramos búgás, nem pedig sistergős búgás, ha ez így érthető.
Naszóval ilyen, vagy más jellegű?
[ Szerkesztve ]
-
Amúgy most is ordít az 5000-es!
-
m_peetya
csendes tag
Kedves pd! ismerem a keresés funkciot, azzal nyálaztam át majdnem az összes kapcsolod hozzászolást, de egyikben sem találtam megoldást
-
m_peetya
csendes tag
Az a baj, hogy nem a mélynyomo bug(mélnyomo akkor bug amikor áram alá rakom, ami csak akkor hallhato ha rátapadok a fülemmel a mélynyomora)Amikor bekapcsolom h zenét akarok hallgatni, akkor jön az isteni csoda, a hangszorok ugy elkezdenek bugni h a világbol is ki tudnék szaladni,
-
-
m_peetya
csendes tag
NÁlam sem pattan a bekapcsolásnál, csak hallni h nagyon minimálisan bug:S, az ne mis zavar, nem is hallhato csak ha közel hajolok a mélyládához.
És ugy is probáltam h semmi bementeti jelet nemkap (minden csati kihuzva) -
válasz m_peetya #2787 üzenetére
Oké vágom! Nem tudom miért van, de leírom nálam hogy van, talán segít! Gépre van kötve! 5.1-el! Azaz kaptam hozzá azt az átalakítót ami kimondottan a számítógépre van kitalálva! Hagfalak úgy vannak bekötve mint nálad! Aztán a CD/MP3 csatornán van egy walkman(márkás)(rádiózni)! Ennyi! Egyiken se búg, teljesen zajmentes! Kipróbáltad már azt, hogy kihúzód a vezetéket amin a jelet kapja? Magyarán semmit ne köss rá! Úgy búg e! Aztán nálam ha bekapcsolom a hátulján a kapcsolót semmi nem történik, nem pattan semmi!
-
m_peetya
csendes tag
a Felállás a következő:
Mélynyomoba be vna kötve az összes hangszoro minden csatinál figyeltem, hogy a piros csatiba dugtam a csikos kábelt, a fekete csatiba a feketét, szoval esetleges kábelfelcserélődés kiküszöbölve. A mélyládába ezne felül semmi nincs dugva
szal az input kábelek kihuzva
és amikor a hátso kapcsolot felkapcsolom, valami kis alap bugást hallok, ami még nem is zavar, viszont ha az elején megnyomom a készenléti kapcsolot, hangerőgomb szépen felmászik egy alap állásra és ekkor kezd L bugni -
m_peetya
csendes tag
Sacc per kb merrefelé keressek? Mert 2800 hozzászolást elolvasni kicsit hosszu
-
m_peetya
csendes tag
Bug az összes hangszorom:S
-
válasz m_peetya #2780 üzenetére
Ne lepődj meg ilyen dolgokon ez Genius! Mindentől eltekintve nekem bejön ez a cucc, voltak gondok nekem is, de már bejáródott úgy érzem!
KÉRDÉS MINDENKIHEZ: Hol tudok venni műgyantát? Annyit ami elég ehez a hangfalhoz! HF-5000[ Szerkesztve ]
-
válasz m_peetya #2780 üzenetére
Huuu! Olvasd el az összes hozzászólást, a zúgás is előjön párszor! Sztem baj, mert pl nekem még soha nem zúgott, jó jó zúg de ahoz, hogy halljam fel kell csavarnom maxra, zene nélkül! Meg az is fura számomra, hogy nem mind zúg neked! Most vagy zúgjon minden vagy semmi!
-
m_peetya
csendes tag
Valami széria hiba lehet? Mert már cseszettül idegesit, a fejem is fáj tőle:S
-
m_peetya
csendes tag
Sziasztok!
A napokban vettem egy Hf 5005-öt. Eddig semmi bajom vele, csak az az idegesítő bugása ne lenne... Filmeknél nagyon tud zavarni. Nem tudnátok valami megoldást hogytudnám eltüntetni a bugást, vagy "lehakitani"???
Jöhet mindenféle információ, akár szét is kapom, valamilyen szinten értek a cuccoshoz, szoval panel forrasztás, trafómachinálás nemgond -
Aki akarja annak elküldöm mailbe a sub tesztelő hangomat, haverom gyártotta! Röviden: Jóóóóóóó lett! A teló az asztalon elindul tőle! (Nálam)
-
Login!
[ Szerkesztve ]
-
pd
tag
No, megnyugtatásként. Szerintem a vázolt problémák nem egyediek. Egyszer nekem úgy a 12 és 1 óra közötti állásban (ahol használom) kezdett el recsegni, de csak ha csavargattam, amit meg ugye úgysem csinál az ember a gép működése közben túl sokszor. De aztán egy-két nap múlva azt is abbahagyta.
Az, hogy a 0 és negyed hangerő között recseg, szerintem lényegtelen, mert ott nekem speciel még nem is szól.
Eddig párszor csinált olyat, hogy bekapcsoltam, és a bal első hangfal zúgott és/vagy sípolt. Nemtom, az mitől lehetett, mert miután ki-, majd visszakapcsoltam, rendesen működött megint. Biztos valami nem tetszett neki.
Úgyhogy szerintem kis hibáktól nem kell megijedni, nálam legalábbis ahogy jöttek, el is múltak (kopp-kopp).
Ja, és ez a ki-/bekapcsológomb hülyülése nálam is megvan. De furamód inkább bekapcsolásnál szokta, hogy rögtön ki is kapcsolja vagy egyáltalán be sem. De az a panelen levő gomb dilije, mert a távirányítóval sosem csinálja.
[ Szerkesztve ]
-
HF-5000
csendes tag
válasz Rolly21 #2769 üzenetére
Üdv Rolly! Na de várjál eddig nekem ez a gondom nem volt soha, csak arra a pár napra amit írtam, azelőtt mindig volt hangja amikor nagyedig felcsdavarodva bekapcsolt! De az a recsegés dolog nekem is megvolt kezdetek óta! Egyszerűen azt az egy pontot kikerültem! Mondok jobbat, már az a pont is megszűnt! Teljesen tökéletesen megy!
OLVASD EL!!!!!!!!!!!!!!!!Soha többet nem jelentkezek be EZEN a néven! Megszűntem! pááááááááá!
-
Rolly21
csendes tag
-
HF-5000
csendes tag
My HF-5000 : [link]
My Sound card control panel: http://kepfeltoltes.hu/080411/Realtek_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
My Sound card control panel: http://kepfeltoltes.hu/080411/Realtek2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[ Szerkesztve ]
OLVASD EL!!!!!!!!!!!!!!!!Soha többet nem jelentkezek be EZEN a néven! Megszűntem! pááááááááá!
-
HF-5000
csendes tag
Mindig valami új eszembejut.......Hangkarim: Realtek HD Audio ALC888, tökéletes minden helyzetben,mindig szól az 5.1(kivéve pl flv lejátszás alatt), egy kattintás az 5.1 vagy 2.0 stb...Szépen is szól nekem nem kell jobb!
[ Szerkesztve ]
-
HF-5000
csendes tag
Idő: 2007 aug első fele! Több hónap után végre megrendeltem a HF-5000-et, egyszerűen nem volt időm addig megvenni! Havernak 3600-os van! Tuningmentes,jó öreg! De beleszerettem, azért is vettem az 5000-et(sötét színű)! Mondom az jobb! Posta kihozta! Összerak (NEM vagyok műszaki analfabéta), bekapcs!Kezdte ott, hogy a center pattogott egy fix hangerővel!Kikötöttem!Úgy már jó volt!Zene: Hangerő úgy 40%-ra, és egy olyan zenét választottam aminek a feléig kizárólag magas hangok vannak, felétől pedig mélyek! Szépen ment majd jött a mély rész! Az is ment egy ideig! Majd bnőm aki mellette ült rámszólt hogy azonnal kapcsoljam ki! Odakapom a fejem! Tudjátok milyen a gőzmozdony? Mint az 5000-es ha elromlik! A csőből ritmusra jött a rendes füst,de szólt ! kikapcsoltam rendesen gombbal! Leültem mellé! Erre ujra elkezdte! Szép gondolatok....! Vissza garba! 35Km tömegközlekedésen...! Pár napra rá kaptam egy újat mert a gariba volt egy kis gond! Az új már világos színű volt! Összerak,zene, szól tökéletesen!
Most írunk 2008 áprilist! Bekapcs!hang nukku!hangerőszab megmozgat megszólal,csavarom,hol elnémul hol recseg hol órdit stb!Ha egyszer beállítottam akkor jó volt de ugye ez nem a rendes üzemmódja!Doboz elő,pakoltam vna össze a hiba után pár nappal hogy gari vagy genius képviselet pesten! Ők írtak hogy a hangerőszab teljes panelje cserélendő!ami 7200+ára!Na utoljára nyúztam,jól magcsavargattam stb!Erre megjavult,sőt jobb lett mint valaha volt!?!?!?!?!?!
Amúgy nekem is megvannak a mások által már leírt apróbb bakik egy része:
trafóm nem zúg,hallani de ahoz nagyon fülelni kell!
Hangerő úgy erősödik mint ahogy azt sokan leírtátok már!
Távirányítóm tökéletes!Viszont a bekapcs gombom érdekes magán a hangfalon!van hogy beki kapcsol egy pillanat alatt,a pillanatnyi kontakthiba miatt megnyomáskor!
Nekem is van stand by zúgás de ahoz nagyon fel kell csavarni,kérdem én ki az aki úgy indítja el?
Ennyi!Én mindenektől függetlenül meg vagyok vele elégedve!Sőt ha lesz időm és pénzem megcsinálom vele a tuningot!Persze csak ha addig nem romlik el![ Szerkesztve ]
-
HF-5000
csendes tag
Üdv! Ma a suliba órák alatt elolvasgattam amiket írtatok! Szinte mindent! Akkor én is írnék ilyen szépeket a HF-5000-ről! Történet lesz, ja és hosszú! A végét már olvashatjátok picit feljebb!
-
HF-5000
csendes tag
válasz Rolly21 #2760 üzenetére
Hali! NF7 2.0-ám volt régen,az akkori 5.1-et nem volt rgyszerű megszólaltatni! Teszt alatt szólt a mély de amugy sehol! Án úgy emlékszem hogy leszedtem valami frissítést az **bit honlapjáról meg állítgattam a ***amp-ot és egyszercsak ment,DE a center nem,vagy csak úgy ha mindig aktiváltam! Ennyi amire emlékszem!
-
HF-5000
csendes tag
Hali! HF-5000em van,augusztusba lesz egy éves! Pár napja a hangerőszabot ha csavartam pattogott hol kiabált hol elnémult meg abba a pár mm üresjárásba(biztos tudátok mire gondolok) a hangerőszab képes volt szinte a full és a néma közti hangerőt állítani,lényeg az hogy használhatatlan lett hirtelen! Már pakoltam volna össze hogy viszem vissza,de mondom utoljára megnézzük tényleg róssz e!Picit határozottabbsn csavargattam és amit még soha nem csináltam le csavartam nullára!majd kikapcsoltam!Most jön a poén!Mikor bekapcsolt jobb volt mint azelőtt valaha! rem ílyen marad! U.I.: egy ilyen hibának a javítása a 13. kerületi geniusban 7200+áfa! mert a teljes panelt cserélik nem csak a hangerőszabot! U.I: nem tidok a rendes mailcímemmel regelni mert kiírja hogy már regeletem vele,a bibi az hogy egy hete van netem!?!?!?!?! akkor most mi van?
-
Kapor_Ur
csendes tag
Sziasztok, segítséget kérnék:
Genius SW 4.1-em van, ami a napokban bemondta az unalmast: bekapcsolom, biztosíték kiolvad. Bizti csere, bekapcs, biztosíték kiolvad, és így tovább... valami zárlat lehet benne. tudtok ajánlani valami szakit, aki ócsóér' megnézné, mi a baj, javítható-e? Érdemes egyáltalán foglalkozni vele (olyan érzésem van, hogy ha valamit cserélni kell, nem lesz alkatrész, mivel régi szerkezet, és a szervízelés óradíja magadabb lesz, mint a cucc értéke...) -
pd
tag
válasz Rolly21 #2760 üzenetére
Nem tudom, audigyknél hogyan van, de nekem korábban volt egy 5.1 Live! Digitalom, és azon ha 5.1-re volt állítva a hangfal, nem lehetett bass boostot állítani. Most X-Fi van, itt már nincs is ilyen lehetőség, csak a THX panelen lehet egy 15dB-es subwoofer gaint állítani.
Úgyhogy szerintem annak nem is kell állíthatónak lenni. Próbáld ki, hogy sztereóra, vagy 4 hangfalra állítod, szerintem akkor lehet.
Uff. Közben rájöttem, hogy másik gépben Audigy SE van, és úgy van ott is, ahogy fentebb leírtam, ill. ott is van egy subwoofer gain pipálási lehetőség a bass managementnél.
Illetve nemtom, hogy ez most nálad is probléma-e Rolly21, de ez a #2759 egy részére válasz.
[ Szerkesztve ]
-
Rolly21
csendes tag
válasz varosi_david #2759 üzenetére
de aa bass bostot mérnem lehet állítani azt nem értem. tiszta szürke.
-
varosi_david
csendes tag
sziasztok!
a problémám nekem is hasonló Rolly21-éhez.
Elsőre én NF7-s-sel használtam az 5005-ömet. ezzel nekem úgy működött a bass hogy a tesztnél szólt amúgy nem akart megnyikkanni sem. ezért hogy legalább tudjak zenét hallgatni átkötöttem az egyik oldal helyére a mélyet... (ideigenes megoldás hogy döngjön...
Most audigy2-vel: a helyére dugtam mindent feltettem a driver, de nem döng úgy ahogy kellene neki. ha ráteszek egy mp3 lejátszót, akkor azzal rendesen döng...
beállításokban Speaker settingben a bass management fül alatt be van pipálva a bass redirection és maxra van húzva. a bass boost fül alatt nem elérhető (szürke) minden. Ezt nem tudom hogy így kellene-e lennie?
az eax advanced console-ban CMSS 3d-ben a stereo surround van beállítva így van egyedül egy kis basszus. de keveslem...
Azt hiszem ennyi.
Itt egy kép a beállításokról: [link]
Remélem valaki tud segíteni ebben a problemben... Előre is köszönöm...[ Szerkesztve ]
-
Hege-Zs
tag
Hellósztok.
Nekem van 5000-resem (világosbarna)de nekem még nem oszt olyat hatalmasat amitől elájulnék,bár számitógépról (sima fülhhalgató dugóval) elég szépen adja....:d
Lehet az a baj hogy még új???
Meg jooo lenne ha vki dobna róla vmi infót...
Ez az a verzió aminek a mélyládája 75W-os.....
Előre is köszi.....Genius forever
Regisztrált: 2007-11-17
-
pd
tag
válasz Rolly21 #2756 üzenetére
Hát ha jó helyre van dugva, akkor nincs ötletem. Talán lehet, hogy rossz a hangkártya csatlakozója. De azzal meg nem vagy kisegítve...
Hát, ha tudod, próbáld ki másik 5.1-es hangfallal! Nem mintha hemzsegnének bárkinél is otthon a hangrendszerek, de jobb ötletem sajnos nincs. Hátha valaki más mond valami okosat, akinek szintén audigyje van.
Esetleg megpróbálhatnád másik slotba rakni a kártyát. Bár nemtom, attól miért javulna meg.
-
pd
tag
válasz Rolly21 #2753 üzenetére
Mélynyomónál próbáld meg a #2749-es hsz-ban írtakat. Center zenénél nem feltétlenül szól, ahhoz újabb hangkártya kell vagy olyan lejátszó. Filmeknél próbálkozhatsz az ac3 kodek hangolásával, de sok hang nem ac3 tömörítésű.
A ki van szürkülve a center/sub ott mire gondolsz? Az audigy kártya is át van állítva 5.1-re? Lehet, hogy pl. a vezérlőpultban és a saját programjában más van állítva (bár mindegyik át szokta állítani a másikat is, de ki tudja...). Meg mielőtt teszteled, ne felejtsd el megnézni, hogy a gépet átállítottad-e arra a hangkártyára, amin éppen próbálod a hangot (hátha ez a baj).
Ha egyik sem segít, írj, és valamit csak kiokoskodunk itt.
[ Szerkesztve ]
-
Rolly21
csendes tag
sziasztok olyan problémám lenne hogy az 5000-es geniust csak az alaplapi hangkarira tudom rárakni. azzal minden jó szól. de van hozzá eg yaudigy-m és egyszerüen nem akar megszólalni a sub meg acenter. meg a beálításoknál is ki van szürkülve.
külön érdekesség hogy speakertesztbe szól a center. játéknál filmnél vagy zenénél nem.
léccci segítsetek. -
Zool1981
tag
Az az érdekes,hogy ha rákattintok a Realtek Audio Managerre,és ott a Hanghatás menüre,akkor a "nincs"-nél nulla basszus,ha rámegyek a "víz alatt"-ra,ott meg dübörög.Csak az összes lehetőségnél(szoba,nappali,stb..) visszhangzik.Tehát vagy nincsen visszhang,de akkor basszus sincs,vagy visszhang+basszus.Na,erre varjatok gombot...
-
pd
tag
válasz Zool1981 #2747 üzenetére
Attól függ, milyen hangkártyával használod. Ilyeneket keress, hogy bass redirection (legyen beállítva), crossover frequency (80-120Hz között állíthatod bármire, ahogy neked szimpatikusabb). Esetleg ha csak filmeknél van utána gond, akkor az ac3 kodek beállításainál szintén hasonlókat keress (ott lehet cutoff frequency, ugyanaz, mint a crossover).
Alaplapi hangkártyánál nemtom, újabbaknál szintén lehet ilyeneket állítani, régebbiknél felejtős.
-
Zool1981
tag
Sziasztok!Van egy nagy problémám!Megvettem ma a Genius-t,a hangkártya tesztnél szól minden,mint állat,de a játékoknál,zenénél a mélynyomó nem szól!Mitől lehet ez?Mindenhol be van állítva az 5.1....
-
pd
tag
-
norbi99992
csendes tag
sziasztok naon fontos lenne genius 3600 om van és ha zenét halgatok és a hangeröt a felénél tovább tekerem akkor az összes hangszoro be torzit és naon csunyán szol ez mi okozhatja pc röl megy DVD is ugyan ez a hejzet lécci irjatok mert naon fontos fele hangerö töl tovább nem is huzom mert mondom naon csunyán produkál integrált hangkártyám van
-
zeorsdfd
senior tag
Valamikor, valaki írt erről az alap-zúgásról (5.1 5000-esnél). Na, nekem az van és kérdezem, hogy mit lehet csinálni, hogy ne zúgjon?
[ Szerkesztve ]
-
dewfah
tag
milyen bemenetek vannak az 5000-esen? nem nagyon találom
-
Rolly21
csendes tag
Audigy 2 hangkari eladó.
ha valakit érdekel az msn címem: rolly21@freemail.hu -
Rolly21
csendes tag
Na szóval megvettem a híres nevezetes genius 5000-met. és már vihettem is vissza mer gyári hibás volt. a sub nem adot jelet a center hangszórónak. de azonnal kicserélték és már jó. ja és durcin szól. szóval ennyi pénzt röhögve megér. persze ha továbbra is így fog szólni. évek mulva is.
-
Kobe
veterán
3600as típusu hangfalamnál az erősítőn a gomb forgatómotorja elkezdett hangosan zümmögni ha távirányítóról vezérlem a dolgokat....lehet ilyen kis motort cserélni benne vajon ? vagy kapni vhol ?
-
Tomiee
csendes tag
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy milyen hangkártyát ajánlotok akkor, ha spdif-en keresztül szeretném bekötni.
Nem igazán vágom ezt az analóg/digitális spdif dologot, csak azt, h optikai kimenetre nem tudom kötni.
Milyen hangkártyára tudom nem optikai spdif-re rákötni ezta kicsikét?Választ előre is köszönöm, és sorry, ha már volt róla szó, de nem bírtam kiszűrni a dologot
"Doing nothing is surprisingly difficult ... you never know when you're finished." Leslie Nielsen
-
MATEO6600
őstag
Nekem most egy alaplapi Realtek HD hangkártyám van, szerintetek érdemes venni egy Creatve X-fi Music/Gamer editiont?
SW-3600-am van, észrevehető lenne a különbség? -
kayman
senior tag
mi a baj azOrionnal?
MediaMarkt-ban van Akai esetleg ebben az árban, nagyon kis kompakt is...
Mellesleg Emberek, van egy 5.1 4000 eladó!
HyperTransport az úr!
-
Kobe
veterán
na egy up, fontos vóna
-
Kobe
veterán
sziasztok
extra sürgősbe kéne valami tipp h a 3600 os zsenimhez milyen dvd lejátszót lehetne csapni 12 ezer huf körül?
oriont szeretném kerülni, de sajnos a többiből kispórolják az analóg 5.1 et és csak dts van benneadjatok tippet
-
kayman
senior tag
HyperTransport az úr!
-
törölt tag
Valami sokkal odab*szósabban szól a Genius két frontja egy NAD 315-re rákötve! Szebben szól, dinamikusabban, és nem torzít középhangerőn, mint az eredeti erősítővel/mélynyomóval.
-
BK87
senior tag
Hi
A genius 5005-ös hátsó hangszóróin hány méter hosszúak a kábelek?
Előre is köszi a segítséget! -
scriba
csendes tag
Sziasztok. Epp tegnap vasaroltam egy Genius SW 5.1 5005-t. Osszeszereltem, minden ok, csak épp annyi a gond, hogy amikor a távirányítóval hangosítom vagy halkítom (meg akkor is, ha nem megy pl. zene) egy pillanat erejéig felhangosodik minden esetben. Ha kézzel tekerem, akkor semmi gond. Egyáltalán nem vagyok szaki, tehát van valakinek ötlete, h mi a gond?
-
RoyalFlush
őstag
Genius 5.1 HT (3600) Az egyik front hangszóró ismét recseg (hangerő növelésénél, csökkentésénél) Hogyan lehetne megszűntetni? A kontakt spray hosszútávon(?) nem jelent megoldást. Lehet a potméterrel lehet valami .. Olvastam más is tapasztalt hasonlót. Mire jutott?
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
Enton
addikt
válasz sittes79 #2718 üzenetére
Próba szerencse!
A helyedben már rég kipróbáltam volna!"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
sittes79
addikt
Közben én banga
észrevettem, hogy a laptopomban van egy pcmcia-s
audigy 2 zs hangkártya amin van optical jack in, és ahogy
most is kifelé a 3 jack analóg kábelen megy
a hangfalra(ezt a kábelt amúgy hogy hívják?)
az analóg 5.1, szóval ez igy működhet xbox360
optical kimenetével?Köszönöm
-
sittes79
addikt
szia!
Ha találsz valami költséghatékony megoldást kérlek jelezz, én is próbálkozom!
szeretem a jó öreg geniust csak ezért lecserélni nem kéne!Jazz-nek van valami dekódere amin van optikai és a kimenet
az a 3 jack ami jó a geniushoz is csak már nem lehet kapni!!Creative-nak is van valami dekódere, de az meg drága!
Üdv
-
proper
őstag
-
sittes79
addikt
Sziasztok!
Bocs ha off de remélem ide illik a kérdés!
Lenne egy xbox 360-am és ennek az optikai kimenetén keresztül vinném
a hangot az analog fadobozos genius 5.1-be és ez megoldható e valamilyen
olcsóbb eszköz segítségével? van e wsetleg dekóderes dvd lejátszó?
olcsóbb erősítő?Köszi
-
kayman
senior tag
HyperTransport az úr!
-
Enton
addikt
Bocs hirtelen írtam!
De írthattam volna így is:
Elaléltam!"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
MEKK
aktív tag
asztali DVD lejátszóval szépen szól az 5000es modell van tapasztalata valakinek vagy az is változó attól függően mint a hangkártyánál hogy milyennel van meghajtva a cucc?
-
Száni
tag
Rég volt már ilyen eufolikus érzésem valamitől! - gondolom csak megcsúszott a kezed és azért írtál eufolikust az eufórikus helyett. Persze no flame, csak bánccsa a szemem
Ha akarom megvakarom a karom, mert olyanom van amilyenem, na persze nincsen japán jenem és angol nejem sincsen.
-
krampy
csendes tag
Sziasztok,
nos én is megvettem a saját 5000-esemet.
Igazából a fórumban olvasottak miatt is vettem rá magam illetve azért is mert volt/van már egy 3600-osom.
Féltem, hogy pár fórumozó negatív tapasztalatát fogom átélni é sajnos így is lett...
Azért még reménykedem.Negatívum: hangzás a 3600-hoz képest gyennnnngus. Nem is értem miért, amikor a SUB elvileg nagyobb...
Ha feltekerem a hangot, akkor a CEN, els és hátsok már olyan hagosak, hgy kibirhatatlanok a SUB meg csak picit dübög.Jelenleg egy alaplapi ALC882-esem van XP-vel, eredeti hangszrókábelekkel.
Kérdésem az lenne, ha a kárty és akábeeket islserélem van esély a minőségi javulásra?
Nekem már a 3600-as szintje isj lenne, de ez annál is elmaradVagy valaki suufnitningolta már?
Mintha olvsta volna, csak már nem találom.Köszi szépen
krampy -
Rolly21
csendes tag
nem tom pécsett ugyanannyi az 5000-es mint az 5005-ős 500 ft a különbség.
-
pete_21
addikt
Hello!
Nekem egy Audigy 4 karim van, XP alatt teljesen jól szólt, most Vista alatt hasonló a probléma, mint neked, ha kicsit jobban felhangosítom, nekem is rezeg a subcső. Elvileg azért van, mert Vista nem támogatja a DirectSound-ot, csak az OpenAL-t. Az Audigy meg ugye csak a DirectSound-ot. Ezért nem a hangkártya keveri a hangot, hanem a szoftver, azért ugye elég sokat veszít a hangminőségből...
Én is szomorkodom emiatt... -
Enton
addikt
Kb 5-10e ft(attól függően hogy hol veszed), amúgy elvileg csak kinézetre különböznek és lényegi eltérés igazábóll nincs!Max hogy máshogy néz ki!meg elvileg kicsit gyengébb a sub az 5005-ösben!de ezt csak az tudná megmondani akinek mindkettő volt már!De nem hinném hogy olyan nagyon csalodnál az 5005-ösben!Csak ha a pénz nem számít!
[ Szerkesztve ]
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
MEKK
aktív tag
hali.
lenne egy olyan kérdésem hogy az 5000 és az 5005ös modell között mi a különbség?
Néztem termékleirásokat sokamindent nem találtam.. -
Enton
addikt
válasz greatchaos #2703 üzenetére
nálunk elég!
Tud ütni a bassus nagyon, apám meghallja hogy hogy zengeti a házat ki is vágja velem együtt!"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Enton
addikt
Noh!Ma délelőtt megvettem a 5000-es példányt!Hát csak annyit először is WoW meg HŰHA !Baszott jól szól!
Szenvedtem egy órát amíg összeszereltem meg mindent a helyére raktam meg a kábeleket is eltűntettem, de nagyon megérte!
Rég volt már ilyen eufolikus érzésem valamitől!Nagyon ottvan!Még játékkokkal meg filmekkel csak most kezdem el bombázni de a zene az csúcs ahogy visszadobja az arcomba mindenestől!Még mostis alig tudom elhinni hogy megvan!
Szerintem a játékok/filmek alatt sem lesz gond vele!A hangerőről pedig csak annyit hogy nincs kis lakásunk de rendesen átüti a falakat a magasabb hangerőnél!Még annyit hogy szoktam hangoskodni itthon gitárral meg jó kis erősítővel meg egy 200W-os ládával de úgy érzem hogy a zene(és hang) megosztásnak ez a legújabb formája!Share the music még a szomszédoknak is, nem volt még maxon de már jöttek kopogni hogy ez így nem lesz jó!
Egy újjabb hangágyú a szomszédok ellen!"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Gamer PC! I5-10400f+RTX 2070 Super+16 GB DDR4
- "PC: Ryzen 5 5600X, RX 6700 XT, 16GB RAM, 480GB SSD, Corsair Ház Garanciával!"
- Nvidia GTX 1080 Founders Edition
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
- Panorámás Gamer PC! Víz!! i7-8700K/Asus Rog Strix GTX 1080 Ti 11GB/16GB RAM/256GB+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest