- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen széket vegyek?
- Már nem okoz teljesítményvesztést az új NVIDIA App
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Projektor topic
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoyalFlush
őstag
szét sem kell szedned hozzá (ha valóban itt van kontakt jellegű hiba), kivülről a hangerőszabályzó köré fújj. Nekem a jobb első recsegett (csak), mostanában nem vettem észre ..
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
MATEO6600
őstag
válasz RoyalFlush #2452 üzenetére
Ilyet hol lehet venni? :S
Mert én is akarok, de nem találtam sehol, MMben nincs. -
kayman
senior tag
Hajrá 4000!!!!!
Az 5000-es hangerő kérdésekhez pedig hozzáfűzném, hogy a hátsó hangszórók (minden poti alapon) talán a térhangzás miatt direkt halkabbak, mert azok inkább csak a térhangzás miatt vannak filmeknél. Gondolom zenehallgatásnál van a probléma.
De ha felnyomoja a hátsók erejét a potival maxra és a centert is kicsit jobban az alapnál, akkor szerintem ez a para elmúlik. Legalábbis zenénél ez a benyomásom. Filmnél én a hátsókat még kicsit lentebb is szoktam állitani, hogy inkább az elsőket halljam.HyperTransport az úr!
-
geriki
csendes tag
18.-án vettem egy Genius SW-HF5.1 4000 -reset 22500 Ft-ért. Eredetileg 3600-asat akartam volna (DHT510), de már sajna nem gyártják. Az 5000-resről meg csak rosszat olvastam. Ez a 4000-res elég új a piacon, kicsit kockázatos volt megvenni.
Eddig meg vagyok vele elégedve, a mély tényleg jó. A kicsik lehetnének nagyobbak, és nem annyira észlelhető a magas hangok hiánya, bár lehet, hogy én is rákötök egy jobbat.
-
golyani
őstag
Mától beléptem én is a klubba
eddig nagyon tetszik nagyon szépen szól! -
oil
tag
Hy all! Lassan egy éve nyúzom a Genius 5.1 5000-t! semmi hiba! nekem bejött! túl van már egy pár házibulin, de teljesítmény romlást nem tapasztaltam! nagyon megérte anno a pénzét!Kívánok egészséges Genius 5000-k vásárlását!üdv
-
Fecos15
tag
Hát az nekem se túl jó a 2 hátsó se, de elmegy (inkább a mély és a 2 első ami szól is igazán)Nem tom lehet e ezeken változtatni, de szerintem jobban egyik se fog szólni ha csak nincs lejebb véve a hang a hangkártya egyes hangszórók hangereje beállításain.
[ Szerkesztve ]
-
Fecos15
tag
Megtudnátok mondani milyen erősen szól a (genius 5000resbe) a center, az első jobb és ball hangfalhoz képes, mert nekm elég halovány épp hogy csak szól, ez mindenkinek így van?(ja és a hangerő szabályzó mikor mikapcsolom nem tekerődik vissza minimumba hanem megakad egy helyen és csak ha rásegítek kézel akor megy le minimumba és kapcsol ki (Vigyem vissza garanciálisan ,vagy ezek nem nagy hibák?)
[ Szerkesztve ]
-
m4rc!
őstag
....
[ Szerkesztve ]
We are analog players in a digital world
-
bozont
veterán
Nem valószínű, nincs rajta optikai bemenet. TV-vel meg DVD-vel biztos összetudod legalább sztereóba, de ha a DVD lejátszón van olyan kimenet ( 5.1 analóg, 6rca csatlakozónak kell lennie egymás mellett front, rear, és center/sub feliratokkal) akkor 5.1 is menni fog.
Más, ha feltekerem a hangszabályzó potit legalább a feléig (a számítógép kikapcsolva és nincs semmi más rákötve), vagy tovább akkor olyan hangod adnak ki a hangfalak mint a trafó zúgása. Ez mitől van, hogyan szüntethetném meg?
[ Szerkesztve ]
-
csizzah
aktív tag
válasz Zsuzskoh #2486 üzenetére
Hi,
Sajnos azt sem tudja, az öt csatornás sztereo megy csak, minden csatornán u azt hallod, de a készülékben semmiféle dekóder nincs.
Kicsit körülnézegettem merevlemezes dvd-k között és sajna a "márkásabb" típusok közül egyet sem találtam amin lenne 5.1 analóg kimenet (sajnos alapból feltételezik hogy minden user rendelkezik hm erősítővel), viszont egy-pár "noname" márkából (sigmatek, yamada) találtam néhány játékos amin található analóg 5.1 out.Üdv.
-
Mateee
tag
Hi
Kéne egy kis segitsége nekem.
Az imént valami elpukkanhatot a genius sw 5000-esembe.
Valami pukkanás aztán hangfal recsegés(csak a centerből hallottam) majd büdös jött ki a mélynyomóból. Aztán kikapcsoltam.Mi ilyenkor a teendő? Kapcsoljam vissza nézzem meg mi nem szól, lett e valami baja vagy vihetem szervizbe?
Elöre is köszi
[ Szerkesztve ]
-
Bali27
addikt
Sziasztok. Genius 5.1 Home Theaterem van. Valahogyan valakinek sikerült már digitális kimenetre rákötni? és ha igen akkor hogyan? Nem vagyok egy technikai zseni(finoman fogalmazva sajna ) de ugy veszem észre hogy csak a szgép hangkártyájára lehet rákötni.. Esetlegmás alternativa van ha tv re dvd re vagy akármi mással szeretném összekapcsolni?
-
djxp01
senior tag
válasz RoyalFlush #2479 üzenetére
még nem, de jól hangzik, hova fújjam pontosan?
regisztrált: 2005-07-05
-
Topa00
tag
sziasztok!
csupán egy kérdésem van.
Melyik hangfal szettet válasszam? a genius 4000 vagy 5000-set?
melyik az újabb? vagy egyáltalán jók ezek a szettek?
mert voltam egy pc üzletbe és azt mondta hogy minden második ember vissza viszi ezeket
nem értem pedig elég jónak tűnnek.
segítsetek légyszi.
nekem, filmre játékra kellene a cucc. vagy ha tudtok 30-ig jo 5.1-eset akor mondjatok légyszi valamilyet.
előre is köszz -
Zsuzskoh
csendes tag
válasz RoyalFlush #2478 üzenetére
Leginkább 277-es vagy 278-as jöhet szóba, még nem döntöttük el, de mindenképpen HDD-st szeretnénk. Azt nem tudom, hogy a dvd kiadja-e az 5.1-es hangzást. Akivel eddig beszéltem, nem sok bíztatót mondott. De addig úgysem vesszük meg egyiket sem, amíg nem tuti a dolog, hogy összejöhet. Pedig ez a Genius hangfalszett nagyon megtetszett, fadobozosat néztünk ki. Az LG játékos is árban nagyon bejön. Szóval örülnék, ha összejönne a kettő.
-
aliaslaci
csendes tag
Elbizonytalanodtam. Meg tudná valaki mondani milyen hangszórók vannak a 3600 satellitjeiben? Mennyi az eredő impedanciájuk? (15W/4Ohm -osok helyett akarnám használni őket)
A fekete lyukak úgy keletkeztek, hogy Isten nullával osztott.
-
-
Zsuzskoh
csendes tag
Sziasztok,
Örülök, hogy van ez a topic, mert én most szeretnék venni egy 5000-est , de nem tudom, hogy asztali dvd lejátszóhoz is lehet-e csatlakoztatni (vagy ez butaság???). Azt is most szeretném megvenni, LG- t néztem ki. Tudna valaki abban segíteni, hogy a kettőt össze lehet-e hozni. Előre is köszi. -
djxp01
senior tag
Hát srácok sajnos vmi történt a GENiUS HT 5.1-emmel :-((
Tegnapi nap még ment a jobb első hangszóróm, és mai nap egy kis recsegés kíséretével elszállt a vezérlése, de úgy, hogy abszolúte nem volt hangosan hajtva sosem, viszont maga a mélyládában lévő elektronikával lehet gond, mert kábelt, hangszórót megcseréltem, és sajnos a jobb első hangszóró kivezérlésével lehet a baj, nem a hangszóróval :-( Ilyen nagyon halkan szól csak a jobb első, és a többi speaker meg tökéletes! Mit tegyek srácok? Annyira jó ez a cucc, nem akarom kidobni :-) Plz help :-( Szervízt , vagy mit/kit hívjak?
regisztrált: 2005-07-05
-
fero02
nagyúr
válasz aliaslaci #2472 üzenetére
Ha a hangfalak ellenállása megegyezik, akkor simán ki lehet cserélni. Persze a teljesítmény nem lehet kisebb, sőt, inkább többnek kell lennie. A Watt érték nem változik, viszont mivel nincsen magas sugárzód, ezért a magas hangok hiányoznak, vagy (mivel szélessávú hsz került beépítésre) kevesebb.
-
aliaslaci
csendes tag
Ma vettem egy Genius 4000-t. A mélye elképesztő, szép telt, erős. 3600-om volt, de sose volt képes ilyen hangot kiadni. Viszont a kicsik, nos, nekem nem az igaziak. Aki ért hozzá megmondaná, hogy rá lehet-e kötni a 3600-os satellitjeit? Megnéztem, ebben is 15W/4Ohm-os hangszórok vannak, úgy mint a 3600-ban, de csak egy hangszóró van bennük, magassugárzó nincs. Emiatt nem módosul a W, ohm érték? Nem akarom tönkrevágni az erősítőjét.
A fekete lyukak úgy keletkeztek, hogy Isten nullával osztott.
-
313313
addikt
válasz Kötelező #2468 üzenetére
kinek mi a hangos...
mindent felvettél, amit lehetett, és mit takar a nem annyira hangos...Mod: Most nállam 11 óránál áll a hngfal, Jet Audióban szól a zene és a mély beteríti a 20 m^2-es szobát, ha feljebb tekerem, már pampog öcsém, hogy nem hallja a fülesén keresztül a zenét
[ Szerkesztve ]
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
313313
addikt
válasz Kötelező #2461 üzenetére
Istenem, néha olvassatok már vissza 1 kicsit...
[5.1-be szóljon Creativ hangkarival]
[lejátszó]
Összehasonlításképpen:
alap hangerőn szépen szól
jobb mély
jobb közép
szebb hang
ég és föld a két lejátszó
És mert valamit nem bírsz beállítani, ne a rendszert sziddHP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
TomBoy1986
veterán
válasz Kötelező #2461 üzenetére
És egyébként ad egyáltalán jelet azon a csatornán a hangkártya?
Mert másik bemeneten szól a center is meg a mély is, nem?
Amúgy meg felejtsd el a winampot. Nézd meg a Jetaudiot, mert abban van eleve egy gomd, amivel kiterjesztheted a műsorszórást az összes csatornára.
AMD FX-6300 ; MSI 970A-G46 ; XFX RX-460 4GB ; CSX DDR3-1600 2x8GB ; WD 1TB ; CoolerMaster RealPower RS-520W
-
pd
tag
válasz Kötelező #2463 üzenetére
Mert az csak annyit csinál egyébként, hogy megcseréli a center és a basszus jelét a zsinóron, mert néhány hangkártya alapban fordítva küldi a jeleket (centert a mélynyomóra és fordítva). Winampban nem is fog megszólalni a középső hangfal, az csak felkeveri a sztereó hangot a hátsó megfelelőkre is. Valami surround hanggal, DVD-vel hallgasd meg, vagy tölts le valamit innen [link].
-
-
Kötelező
senior tag
válasz RoyalFlush #2460 üzenetére
a Center az nem szol egyáltalán...csak ha megcserélem a két jack dugot a hangkarin a feketét a narancsal.Tehát feketét dugoma narancsba a hangkarin a narancsot meg a feketébe.
cska igymeg nem 5.1... ugyhogy a center kábelei jok meg a hangfal is mert ugy szol de ha összedugom rendesen akkro már nem szol a winampba sem meg media playerrrel sem szolnak a zenék...:(
-
RoyalFlush
őstag
-
Kötelező
senior tag
Megjött az SW HF 5000-em...Hát nagyon vacakol a Center... nem is szol pl:.. winamp-ban sem meg egyébként sem csak ha van kedve...amugy gyenge egy rendszer sztem elég halk...Audigy 2 Value-m van... Mély sem nagy eresztés.
:(
-
TomBoy1986
veterán
válasz Kötelező #2444 üzenetére
Szia!
Én ismerem azt a Mercury rendszert, mert egy ismerősösnek az van, s hallottam is szólni. Kezdjük ott, hogy problémás az anyagválasztás, ugyanis a satellitek berezonálnak. Másodszor pedig gyenge a mélynyomó - de ott már nincs gond az anyaggal.
Sokkalta jobb választás a Geniusos tiszta fabozos rendszer, efelől ne is legyen kétséged (nekem is van a 3600-as).
AMD FX-6300 ; MSI 970A-G46 ; XFX RX-460 4GB ; CSX DDR3-1600 2x8GB ; WD 1TB ; CoolerMaster RealPower RS-520W
-
Fecos15
tag
Nem tudjátok hol találoma mikrofon bemenetet a creative sb audigy se 7.1 nál?
http://educations.newegg.com/item/29/102/29-102-003/29-102-003_1.jpg
Mert nekm rószaszín szinű maga a mikrofon dugó Szóval nem tom mit hova ,az alaplapiba meg nem dughatom hiába van bemenet, mert ha benne van a hangkártya az alapot letilcsa úgytudom.[ Szerkesztve ]
-
RoyalFlush
őstag
válasz RoyalFlush #2451 üzenetére
De ezt is orvosoltam egy földhurok leválasztóval.
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
RoyalFlush
őstag
Nekem földhurok probléma csak abban az esetben jelentkezett (3600nál), amikor a szett össze volt kötve az asztali DVD lejátszóval, az a TV-vel, a TV-be pedig a UPCs kábel ment.
-
siff
csendes tag
válasz mikrofon #2446 üzenetére
Akkor valszeg a földhurok probléma lesz nálam, mert csak a gép van rádugva. Ezt a problémát meg tudtommal elég nehéz áthidalni.
A mély tényleg nagyon jól szól. Nem is értem miért sírnak azok akiknek 50W-os a mélynyomója. Én még ezt a 25W-ost se tudom maxon hallgatni egy 15nm-es szobában (trance párti vagyok), mert úgy már nem élvezetes.
Igaz, valaki azt szereti, ha szétszakad a basszustól a feje....
-
313313
addikt
Hello
ma felraktam a Jet Audiot, hát mit mondjak az élmény megfizethetetlen, mindenkinek csak ajánlani tudom, pláne winamp helyettHP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
313313
addikt
válasz Kötelező #2445 üzenetére
Kinek mi a kicsi mély, de mikor 20 m^2-en dubörögnek a szekrényajtók, és remeg a parketta, úgy, hogy 60-70 cm-s téglafalak vannak, szerintem úgy nem olyan rossz az...
Mindig lesz jobb, de nem ebbe az árkategóriába.Mod: persze ha nem alaplapi hangkártyával fogod használni, az sokat dob majd a rendszer teljesítményén, főleg mély ügyileg
[ Szerkesztve ]
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
mikrofon
veterán
Helló!
Nekem is 28-asról indul. Egész kellemes, hogy folyamatosan hangosodik, és nem egyből szól. Én úgy állítottam be a gépemen a hengerőszabályzókat, hogy ha a hangrendszer 28-ason van pont jó legyen a hangerő. Nekem nem búg! Abszolút semennyire sem, bár csak egy dolog van egyszerre rádugva. Próbáld ki te is, ha azt tapasztalod, hogy egy bemenet használatakor nem búg, akkor ez „földhurok” probléma az meg már más dolog...
Még mindig meg vagyok elégedve ezzel a termékkel. A mélynyomója nem kicsi (szomszéd idegesítően dübörög). Az egyutas szatellitek pedig kifejezetten szépen szólnak.
Üdv!
-
Kötelező
senior tag
Ehh..Fenébe!! Most olvasom Edigital-on hogy kevés az 5000-es-ben a Basszus .... Pedig nekem meg az a lényeg egy ilyen hangrendszerben. lehet visszamondom a rendelést!
-
Kötelező
senior tag
Na berendeltem egy Genius SW-HT 5000-est az Edigital.ról. Csüt.-ön hozzák 24K lesz
Remélem nem fogok csalódni benne......Mert akkor kettéhasitom.
Ennél jobb sztetek? Mercury Ht 5800:(
-
siff
csendes tag
Én is vettem egy 4000-es hangrendszert. Mikrofon leírásához annyit tudnék hozzáfűzni, hogy az eddigi Genius hangrendszereken se volt felfogatási pont. Szóvel szerintem ez nem negatívum. Ami viszont az, hogy bekapcsolásnál nem jegyzi meg a beállított hangerőt, mindig a 28-as szintre áll. Ez másnál is így van?
Nem lehet valahogy kiküszöbölni ezt a próblémát, vagy azt, hogy standby üzemmódban ne búgjon?
Még lehet hogy valakinek az is negatívum lenne, hogy kikapcsolt állapotában a hangerőszabályzó körüli led erős kék fényt áraszt.
Valaki már hallott Genius 7.1-es hangrendszerről? -
313313
addikt
válasz garfield-r #2438 üzenetére
ha Kecskméti vagy, akkor van a linkelt boltnál olcóbban az újjabb fajta. Nekem az újjabb van (5000-es) szépen szól nagyon. Elvileg a mély nagyobb, jobban elosztották az erősítési tartományt, meg a bemenetek közt változtathatsz a távpiszkával az újnál. Na meg régiből szinte csak feketét kapsz, ha kapsz...
-
Fecos15
tag
válasz garfield-r #2438 üzenetére
Nem találsz ilyen kategóriába jobbat felesleges keresned,én meg vok elégedve a 5000 el,(bár volt beállításnál némi gondom)de ha ügyesvagy neked nem lesz"AJÁNLOM!
A 3600 meg az előző verzió az sem rosz! de az 5000 újabb,kinek meik, de az 5000res jobban is néz ki szóval te döntesz -
Fecos15
tag
Köszz! mostmár megy mindegyik hangfal!!!!!
Ja és minden fassa, csak nektek nem szokot olyan lenni? hogy mikor kikapcsolom a hangfalat akor lemegy minimumba és néha megakad és kézzel rá kell segíteni
remélem elmúlik vagyis bejáratódik -
garfield-r
tag
Üdv mindenkinek!
Most tervezem egy ilyen hangrendszer beszerzését, már el is mentem két boltba, hogy mit és mennyiért adnak, viszont az a fura eset állt elő, hogy egy név alatt két különböző terméket találtam: [link] [link]
és most nem tom hogy csak a szín és méretbeli különbségek vannak, vagy van valami nagyobb eltérés is a két hangfal között.
Jah még egy olyan kérdésem lenne, hogy Én ezeket a hangfalakat 26 000 HUF-ért találtam, érdemes e tovább keresgélni, hogy találok ennél olcsóbban is, vagy ennyiért megéri??? -
simos
tag
Hi All !
Tervezem egy Genius 5.1-es rendszer vásárlásást!
Nem igazán tudok dönteni: 5000-es agy 5005-ös?
Használ valaki 5005-öt?Van köztük figyelemre méltó különbség, vagy csak a design más ?
Előre is Kösz a segítséget !
-
smog86
senior tag
válasz dilipok #2434 üzenetére
Igen bekapcsolhatod, de úgy a mély sehol sincs...hameg Bass Redirectet bekapcsolod, akkor 5.1-es DVD-knél nincs mély...annak meg nincs értelme hogy állandóan állítgatni kelljen a CMMS-t meg Bass Redirectet, attól függően hogy DVD-zek vagy zenét hallgatsz.
[ Szerkesztve ]
-
313313
addikt
válasz Fecos15 #2430 üzenetére
felrakod az összes motyóját
eax, cmss3d-t engedéjezed és szól mind az 5 hangszóró
mély: hangszoró ikon, bass management és ott pipa a bass redirection elé, ezekútán mély is kell, hogy legyen...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
Amoroso
aktív tag
Lemaradtam a licitről, szal csak elmélet marad.
-
Fecos15
tag
Hali mindenkinek!Tegnap megvettem a genius sw 5000-et, de nem megy csak az első jobb és ball hangszóró szól! Se a mély se a center se a 2 hátsó nem szól'
A hangkártyám sound baster 7.1 oem a driver is fel van téve, 5.1 re be van állítva, van egy sejtésem hogy az nem jó a hangkártya, Nem tudjátok mi lehet a baj?Ja és visszavittem a boltba is emrt garanciális de ot nekik ment -
-
golyani
őstag
olvasom itt a 4000-ről a hsz-t és most nem tudom h 4000 vagy 5000 mert a 400-est megnéztem MM-ben és ott cask 1db hangszóró van a szatellitekbe, 5000-ről meg csak képet láttam és annak meg a Frontja nagyobb illetve 2 utas avgy annaklátszik. iletve MM-ben a 4ezres 28 a 5000-est meg boltban 25-ért látam.
Most nem tudom h mi legyen többnyire zenét hallgatok deújabban szeretek filmezni is. Kinézetre a 4000 a mélye miatt talán jobban tetszik de 5000-en jobbak a szatellitjei. -
313313
addikt
X boxon nincs 5.1-es kimenet A hangfalba van Pro Logic II, szal stereó jelből kever 5.1-et... ill sztereó jellel is szól az összes hangfal
-
proper
őstag
tevezem egy ilyen vásárlását
Genius SW-HF 5.1 5000
használja valaki xbox 360-al? mert csak optikai kimenet meg stereo rca van hozzá
hogy fog ez nekem szolni a stereo rca-val?
esetleg még azon gondolkodom hogy optikán pc-be be aztán 5.1 ki a hangfalakba
valakinek egyéb ötlet?
-
smog86
senior tag
Nem motoros a hangerőszabályzó? Akkor nem is mozog?
Szerk.: Kár hogy a mély 1/3-a az 5000-ének.[ Szerkesztve ]
-
ugux
tag
Hello!
Erről van infója valakinek? Jó ez a hangfal? Megéri megvenni 8-9 ezer körüli áron?
Genius SW-Flat 2.1 700
[link]Köszi
-
mikrofon
veterán
válasz Ace Ventura #2388 üzenetére
Sziasztok!
Kb. 1 hete csatlakoztam a genius csoporthoz egy SW-HF5.1 4000-es hangfalszettel. Nagyon meg vagyok vele elégedve. A mélynyomója nagyon testesen és telten szól. Nagyon féltem attól, hogy 25W nem lesz elég ennek ellenére a félelmem nem igazolódott. A többi hangszórója is rendesen megszólaltatja a hangokat. Magas hangok is szépen szolnak. Nekem egy L alakú szobám van annak az egyik (nagyobb) szárában helyeztem el hogy meg legyen a térhatás filmezés közben. Teljesen betölti a szobának ezt a 12-15 négyzetméteres részét. Ez a filmezés. De mi is van a zenével?! Az egész lakás 56 négyzetméteres. Ha nyitva vannak az ajtók akkor az egész lakást beszólja rendesen élvezhetően. Igaz én nem a hangerőt hanem a hang minőségét részesítem előnyben. Számomra mind a teljesítménye és a hangereje megfelelő. Túlhajtanom sem kell, mivel kb. fél hangerőn hallgatom. Persze kipróbáltam hogyan is szól max-on, azaz fel a hangkártyán és a szetten is max-ra a hangerőt! Így sem torzított sem mélyben sem magasban. A távirányítója sokkal jobb mint az 5000-es és 3600-as testvéreinek, mivel erről szabályozható a bemenet (aux1, aux2, 5.1) és a teljes hangerő, emellett azonban lehet szabályozni külön a mélynyomot, a háttérsugárzókat és a centert. Közvetlen rálátás se kell a távirányítóról a mélynyomora, enélkül is működik. Nagy előnye még hogy nem egy motor forgatja a hangerőszabályzót, tehát ez a hiba forrás is kiküszöbölve. Hogy ne csak jót mondja egy hét alatt két "hibát" fedeztem fel. 1.:a front hangszórókat nem lehet falra szerelni mert azokra "elfelejtettek" kis fület szerelni, tehát kell neki polc. 2.: hogy van egy kijelzője ami a hangerőt hivatott jelezni. Ez inkább látvány elemnek számít, azaz ezen még lehettet volna tökéletesíteni.
Összefoglalva mindenkinek tudom ajánlani legalábbis azoknak akiknek egy szoba jutott és nem pedig egy nagyszoba (40-50nm) szeretnék mindenképpen! Igazából 3600-as szériát kb. 2 éve hallottam 5000-eset soha, ezért viszonyítási alapom nincs. De nem is kell mivel tökéletesen meg vagyok elégedve ezzel a szettel. Nem vágyom másikra!
Remélem van olyanok akinek ezzel segítettem a választásban!Üdv!
[ Szerkesztve ]
-
313313
addikt
ezt ma öcsép produkálta:"halkítsd már le ezt a szart mert behozom a baltát és négybe vágom az össesz hangfalad aztán bedobom a kazánba azt leshetsz nagyokat"
szerintem nem kell kommentálnomHP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
kayman
senior tag
válasz sirdond #2391 üzenetére
hello!
az 5005 az 5000 kicsit továbbfejlesztése, jobb távirányitó lefedettséggel, de igazából csak más design. Ezüst és valami közép barna szinben van.
Mellesleg mindenkinek jelezném, hogy a 4000 verzió is nagyon ütőképes!
Mikrofon kolléga remélem hamarosan beszámol a saját tapasztalatairól...[ Szerkesztve ]
HyperTransport az úr!
-
Kötelező
senior tag
Az 5000-es árkategóriájában van még valami olyan 5.1-es hangcucc ami esetleg jobb vagy hasonló mint ő?
-
313313
addikt
válasz Kötelező #2407 üzenetére
Ebben megoszlanak a vélemények és úgy gondolom nem is lesz soha se egyetértés...
[link]
ha teheted próbáld ki mindkettőt és dönts úgyHP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
Kötelező
senior tag
Én a mélyre vagyok kiváncsi az 5000-es nél hogy mennyire szol jól. Mert nekem az lenne a lényeg hogy rezegjen az ablak üveg meg az ajtó
-
Kötelező
senior tag
Hali
Mi a különbség az SW-HT 5000 és az SW-HF 5.1 között?
vagyis a 3600-os és az 5000-es között[ Szerkesztve ]
-
313313
addikt
-
Fecos15
tag
Kössz én is úgygondolom megéri az árát az Genius 5000 res, most már csak azon vacilálok milyen hangkártya menne hozá, én a creative sb audigy se 7.1 est erősen nézegetem,Tudnátok valamit ájánlani hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Milyen széket vegyek?
- Facebook és Messenger
- Linux kezdőknek
- Már nem okoz teljesítményvesztést az új NVIDIA App
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Építő/felújító topik
- Windows 11
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- "PC: Ryzen 5 5600X, RX 6700 XT, 16GB RAM, 480GB SSD, Corsair Ház Garanciával!"
- Nvidia GTX 1080 Founders Edition
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
- Panorámás Gamer PC! Víz!! i7-8700K/Asus Rog Strix GTX 1080 Ti 11GB/16GB RAM/256GB+1TB HDD
- Logitech G413 TKL SE mechanikus billentyűzet garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest