Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Autós kamerák
- Házimozi belépő szinten
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mh197
őstag
Ja, amúgy ez mind standby-ban, mind bekapcsolva hallható. Egyedüli megoldás ha kihúzod, vagy lekapcsolod a hátán. Akkor egyébként energiatakarékosabb is, de engem ez annyira nem villanyoz fel, mert csak akkor van áram alatt, ha itthon vagyok, akkor meg megy a gép, és kell is a hang.
-
mh197
őstag
Na ezt azért megcáfolnám!
Elinte nem, amíg az a minimális gyanta még tart, amit gyárilag beletesznek. Tényleg minimális, olyan, mintha rálehelnél egy pici rgacsot. A trafó vasmagjának lamellái szabadon mozdíthatók, nincsenek összegyantázva, mint ahogy egy ekkora trafó esetén kellene. A gyártó tényleg RomániaGratulálok a gyártáshoz, kicsit a skoda gyár idejét idézi nekem, bár nem mintha más távol keleti cuccban nem láttam volna még ettől is rosszabb minőséget.
Nekem eleinte nem búgott, aztán hangosabban, hangosabban, majd már a gépem hangjával vetekedett (vízhűtés) na ekkor mondtam, hogy elég, és ma szétszedtem. Nem volt hiába, már most látom! Műgyantát keresek, akinek van ötlete hol lehet kis mennyiséget is kapni, ne tartsa vissza, legjobb lenne Boráros tér körül, esetleg Mester utca.
Gondolkodom az FBS ragasztón is, de nem láttam még egy trafóban sem szilikont, így inkább maradnék a bevált gyanta mellett. Szilikon lenne itthon. -
KERiii
tag
Hát szétszedni biztosan nem fogom, mert a gari elúszik .. :S estére mindig áramtalanítom a gépet, szóval akkor remélem nem lesz zavaró. Keddre megérkezik a szerkezet, majd véleményt akkor alkotok róla
! Köszi mindenkinek az eddigi segítséget!
-
KERiii
tag
És az összes szettnek zúg a mélyládája? akkor is hallható és zavaró, ha megy mondjuk zene rajta ???
-
mh197
őstag
Már egy ideje üzemel nálam ez a "szépség", nagyon meg vagyok vele elégedve. Ja, 5005 -ös 5.1-es SW szettem van fenyő színben.
Ma jutottam el odáig, hogy kezdjek vmit a búgó hangjával, mert a trafója zúg, mint minden más tulajnak. Találtam itt egy leírást : [link]Műgyanta híjján holnap tudom megcsinálni, de a trafót szétszedve tényleg elég gázul van összedobálva. Ki van spórolva a gyanta rendesen, alig van benne. Szóval aki csendet akar hajrá!
Nekem holnaptól már csendes lesz a picike, és még szét sem kellett semmit vágni, mert csak ki kell csavarozni, szétpattintani a trafó külsejét, tök egyszerűen szétjön, és utánna gyantázás, majd összerakni. Kész is! -
KERiii
tag
jah meg annyi, hogy milyen kábelek járnak hozzá? PC-re melyikkel célszerű kötni? a választható csatornákban van eltérés hangzásilag?
-
sirdond
őstag
Én a helyedben beruháznék az 5100-ra,vagy a 6000esre
Ezekkel a geniusokkal nem tudsz mellé nyúlni, az árukhoz képest nagyon jók.(sőt több nála drágább cuccnál is jobb a hangja). én is használtam egy évig egy 5000est és teljesen meg voltam vele elégedve. a kínaiak az árához képest jó munkát végeznek
Hangkártyának meg valami használt creative-ot hozzá innen az aprórólEgyébként, ha bármi gondod lenne a geniussal, már van itt a fórumon hivatalos help
-
KERiii
tag
Épp ezaz hogy az 5000 -es 1000 Ft -al olcsóbbmint az 5005, vagy ugyan annyi az áruk, az 5100 pedig 4000Ft-al drágább az 5005 nél de az 5100 ről nem hallottam sokat még. Inkább az 5005 a befutó.
-
pd
tag
Én csak az 5000-ről tudok nyilatkozni. Most már több, mint másfél éves, de eddig semmi gond nem volt vele. Volt itt szó a fórumon többször is, hogy ilyen meg olyan baja van a mélynyomónak, meg nem jó a szigetelése. Én ezt nem vettem észre, bár lehet, ha szétszedném, és kibélelném, valamivel jobban szólna, de inkább nem babrálom, amíg nem muszáj... Szerintem így is teljesen jól szól. Volt szerencsém pár olcsóbb (10-20.000 közötti) vagy akár ezen az árkategóriás, de frankó műanyagos hangrendszereket meghallgatni, és hát ég és föld. Persze a beállítás is nagyon fontos. Biztos az 5005-ben sem fogsz csalódni, elég részletesen ki lett vesézve minden modell itt is.
Ha találsz valahol 5000-et olcsóbban, nyugodtan megveheted azt is mert tényleg minimális a különbség közöttük. -
KERiii
tag
ÉS még annyit, hogy elég sok helyen írnak az 5000 -es meghibásodásáról, meg későbbi hibáiról, ez az 5005 -nél is ilyen gyakori? ezek a hibák menniy idő után következnek be kb?
-
KERiii
tag
És mi a véleményed az SW HF 5000 -ről? az 5005 tudomásom szerint teljesítményben nem különbözik, csak megpiszkálták a mélyláda dobozát.
-
313313
addikt
Tapasztalatom szerint Creativba nem fogsz csalódni. Kolléga felvetett 1-2 észrevételt 2.1 vs. 5.1 és akkor még nem tért ki a hangerő, hangszín, hangteltség és egyebekre. Creative kártyák messze jók zajkeltés téren a mezei felhasználóknak és elég elérhető áruk van.
Nekem Creative Surrand 5.1 External van, zsebbenyúlós móka volt, de nem találtam mást laptophoz, mondjuk nem is bántam meg a vételt -
KERiii
tag
Rendben, köszi! Lehet Cretaive lesz belőle, végül is csak 3k -val drágább.
-
pd
tag
Ja, hát ez így más tészta. Akkor bátran mondhatom, hogy bármelyik Genius jobb, mint az alaplapi.
A Creative kártyája EAX 3.0 kompatibilis, ami jóval nagyobb hangminőséget ad, ez igazából egyfajta szabvány a hangkártyák terén. A Geniusnál nem olvastam, hogy támogatná. Bővebben is olvashatsz róla itt. A Genius csak 16, a Creative 24bites hangot tud kódolni, szintén a hangminőség jobb vele.
Szoftveresen nem tudom, milyen a Genius, de a Creative hangkártyák szoftverei mindig jók voltak, részletes beállításokkal és 3D audiókezeléssel (ez a CMSS 3D). Gyakorlatban ez azt jelenti, hogy míg sok hang (zenék főleg, sok film) sztereó, a hangkártya szoftveresen felkeveri 5.1-re. A mély hangokat a mélynyomóra küldi, a sztereó hangot tükrözi a hátsó hangfalakra is vagy másképp rákeveri (ezt te választhatod ki), illetve a centerre is rákeveri a sztereó hang "közepét". (magyarul nem csak a két első hangfal szólal meg sztereó hangoknál, ami nem árt, ha már egyszer 5.1 hangfalad van)
A Geniushoz is van írva, hogy "3D, A3D és HRTF 3D interaktív pozicionált térhatás", gondolom ez is valami hasonló lehet.A szoftveres EAX miatt ha egy játék engedi az 5.1 hangot (és a legtöbb engedi), akkor ott is valamivel élethűbbek a hangok.
-
KERiii
tag
Hát ez az, hogy az alaplapomban nincs 5.1. És ez a hangkártya mivel jobb mint a genius?
-
pd
tag
Hát nekem egyik Genius hangkártyához sem volt szerencsém, bővebb infót is csak a másodikról találtam. Így első ránézésre szerintem egyiket sem érdemes megvenned, mert ha 2 évesnél nem régebbi az alaplapod, annak a hangkártyája is tudja ugyanezt.
Ha az alsó árkategóriás hangkártyákban gondolkodsz, akkor olyan nagy különbséget nem fogsz tapasztalni az alaplapi hangkártyához képest. Aminél már lehet valami javulás, az ez a kártya, a pcx-en is van. Igaz, kétszerese az ára, de az ennél olcsóbbaknál tényleg nincs különbség.
Emellett egy 25.000-es hangfalhoz szerintem ne sajnáld a pénzt egy jobb hangkártyára, vagy ha arra most nincs keret, akkor inkább pár hónap múlva vegyél egy jobbat. Plusz ha mondjuk játékra is használod többet, akkor az megint más tészta, ahhoz még eggyel magasabb árkategóriában kell keresgélni a hangminőség javításához.
-
KERiii
tag
Üdv! A Napokban szeretnék beújítani egy SW HF 5005 -t. Csak azt nem tudom milyen hangkártyát vegyek hozzá, nem szeretnék valami nagy árkategóriásat venni. EZt a kettőt néztem ki: http://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=21672 http://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=13014 . Ti melyiket javasolnátok? Miért?
Előre is köszi! -
Dufresne
addikt
válasz
VIPowER #3876 üzenetére
Nem néztem bele igazából. Rokon odaadott egy szatyrot, amiben benne voltak az elfüstölt alkatrészek ( pár ellenállás, pár kis kondi, meg 2db nagyobb IC asszem). Én meg annyira nem vágom sajnos ezt a javítgatós dolgot, meg ismerősöm sincs. De ha tudsz valakit ajánlani, aki ránéz kedvező árért azt örömmel venném
-
VIPowER
őstag
válasz
Dufresne #3875 üzenetére
A trafón kívül a 3600-asban az alkatrészek szinte filléres dolgok. (kivéve a nagy poti)
Mi az hogy elfüstölt a vezérlőegység? Ebben még igen egyszerű kapcsolás van, könnyen javítható. Ha van ismerősöd, vagy ismerősöd ismerőse, aki valamelyest ért hozzá, biztos meg tudja javítani. -
Dufresne
addikt
Sziasztok!
Egy kis problémával, vagy kérdéssel fordulnék hozzátok.
Nagynénémék ezen hangkeltője beadta az unalmast, ami azt jelenti, hogy a vezérlő egység egyes darabjai elfüstöltek benne
Namost a kérdésem, hogy lehet-e ilyen egységet szerezni ehhez emberi áron, vagy ilyenkor már kuka a dolog?
Ez még az első szériás 5.1-es, ami így nézett ki Kép
Köszi előre is a válaszokat. -
adam_
senior tag
Az mekkora gond hangzás szempontjából, hogy ha a két első hangsugárzó egy polc tetején van, a hátsó kettő viszont lent a földön, a center változatlanul a gépemen, ami kb. fejmagasságban van. A mélynyomó pedig a lábamnál található alul. Érdemes lenne egy szintbe helyezni az első valamint a hátsó kettő hangfalat, vagy ez a "szintezettségi eltérés" nem jelent akkora gondot a térhangzású filmeknél például? Válaszoljatok, mert akkor úgy rendezem el a szobámba.
Csak az a bökkenő, hogy ha a hátsó kettőt feljebb kellene tennem, akkor ahhoz a falra kellene barkácsolnom valami tartó féleséget...
-
scorpy02
aktív tag
Nézegettem az 5100-ast. A bemenete viszont meglepett. 5100 vs. 5005
Nem értem, hogy az 5100 miért csak egy AUX bemenetet kapott az 5.1-es bemenet mellé. Így ha mondjuk konzolt kötök rá, majd utána tv-t szeretnék nézni, akkor húzogathatom a kábeleket, mert nincs külön TV-GAME-CD/MP3 opció, mint az 5005-ösben, amiket lehet váltogatni a távirányítóval.
-
Kiskutya
veterán
Hali!
A régebbi ht5.1 fadobozoshoz keresnék DD dekódert konkrétan a Creative DDTS-100 érdekelne ha valaki tud ilyet vagy valami hasonlót akkor írjon privátba!
Köszi!
-
Latency
senior tag
Üdv.
Szerintetek melyiket szettet lehet érdemesebb megvenni főleg zenehallgatásra és játékra az 5005, 5100 vagy esetleg a 6000? Nekem külsőre legjobban az 5100 tetszik, de egy normálist review-t nem találni róla.
-
fradi81
veterán
válasz
dragon11 #3862 üzenetére
Hali
Lehet érezni a rezgést, de azért mozogni nem fog
. Rnb zenére egész jó a cucc mert ott a mély dominál. Más zenékre (is) jobb egy rendes hangfal+erősítő páros, csak hát az jóval drágább. A lényeg hogy elég mélyet ad, hosszú távon szerintem zavaró is, én ezt már csak dvd-zésre használom arra 1. osztályú
Én is úgy voltam vele hogy erősítő+2hangfal+mélyláda kell,aztán meg is lett az erősítő meg 2 komolyabb 3utas hangfal, zenére ez elég mélyet ad, egy mélyláda szétvinné a fejem hosszú távon.
-
Üdv. Az én kérdésem az lenne, hogy az 5005ös típusnak az aktív subjában van annyi mély, hogy zenénél megrezgesse az asztalt?
s a szatelitek zenénél hogy viselkednek? (Tudom én is, hogy sztereó kell zenéhez, de ez is jó
)
am. erősítő+2 3utas hangszórón gondolkodom még, de aktív sub is kéne..:\ akkor meg 2utas hangszórók..
-
MATEO6600
őstag
Hali all!
Az utóbbi időkben észrevettem, hogy a bal hátsó hangszóróm egy kicsit késve adja a hangot.
Nem sokkal, de annyival, hogy zavaró legyen... Pl 2.0-ás játékoknál, vagy zenéknél zavaró, hogy hátulról kicsit visszhangzik. Tudom, hogy zenénél sztereó kell, de jobban szeretem, ha mögülem is szól a zene, de nem így...
Ötlet? -
313313
addikt
nekem 5000-es szériából van egy darabom, a héten arra lettem figyelmes, max hangerőn ha nem kap jelet iszonyatosan zúg. A 9 pólusú din helyett 3 db rca-stereo jack kábellel kötöttem össze, és láss csudát eltűnt a búgás.
-
Sanya
nagyúr
na az én traffantóm is lehet elszállt, mert kb 50 hz-en zúg, bármilyen hangerőn. Mit lehet tenni? traffantó alá tegyek vmi gumit?
-
fradi81
veterán
szegedi mediamarktba 39.000Ft az genius 5005, logi z5500 110 körül, szánalmas
-
swoody
senior tag
Bocsi 2-szer küldte el.
-
swoody
senior tag
Sziasztok.
Az mitől lehet,hogy a bal hátsó hangszoró nem ad ki hangot csak akkor ha a hátsó ki-be kapcsolóval újra inditom az egész rendszert.Ilyenkor múködik egy darabig de másnap már nem.
-
sirdond
őstag
Sziasztok eladó lett a rendszerem,ha érdekelne valakit:
http://hardverapro.hu/apro/genius_sw-hf_5_1_5000_elado_4/friss.html -
Fasten
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy Genius 5.1-es házimozirendszert ( bemenet 6dbRCA + 1 nemtudom, milyen bemenet
) össze lehet-e kötni olyan DVD-lejátszóval, aminek a kimenete ( optikai audio ) koax + optikai?
Vagy ez nem járható út?
köszi és üdv
Most látom, hogy pont előttem kérdezték... sorry....
-
goro1000
aktív tag
ja és ez a neve az alap lapnak MSI KM3M-V
-
goro1000
aktív tag
sziasztok olyan kérdésem volna hogy az 5005höz kell külön hangkártya??
mert elég régi gépem van és most vettem egy ilyen hang fal szettet és elég szarul szol mertalaplapi hangról nyomatom neki és ha vennék egy hankarit akkor jobban szolna? -
Chaser
legenda
Van egy HT3600-am, egy sb live value-val, sb0220 a chip rajta ha számít valamit, xp sp2 az os. Első gond az volt, hogy nem találtam drivert
Megoldódott...kaptam egyet, igaz hogy tele volt kínai szirszarral, de szólt 5.1-ben, ill. 4.1-ben, mert sub meg se nyikkant. Bass akármit bekapcsoltam, sub volt, center eltűnt
Addig-addig állítgattam AC3 filterben, hogy minden hangszóró szarul szólt..sebaj, kaptam gyári telepítőt, wint újrahúztam, felraktam arról a drivert, fasza, nincs kínai krixkrax, center valami iszonyat halk a 2 fronthoz képest, sub nincs
Ilyen átalakító bizbaszom nincs, de mivel jön a centerről hang csak qrva halkan, gondolom nem is kellene. Lehet erre megoldás vagy hanyagoljam?
Tuti jól van kábelezve, asztali dvd-n szól 5.1-ben a genius.
-
sirdond
őstag
igen, mindkettő felkeveri 6 csatornára, de nem lesz igazi 5.1
-
moondie
csendes tag
Hi!
Egy kérdés az előzőhöz, a GENIUS 5.1 SW- HF5.1 6000 -es is szétosztja a sztereó jelet az összes hangszóróra?
Köszi!!! -
moondie
csendes tag
Helló Mindenki!
Most készülök beszerezni egy Genius SW-HF 5005 5.1+ -t, a kérdésem az lenne, hogy ha a három sztereó bementere kötök pl TV-t vagy CD-lejátszót, akkor az összes hangszóró szólni fog?Szétosztja a jelet?
Ha valaki tud lécci HELP! Köszi! -
M4rc0n1
tag
Sziasztok!
Előre is elnézést kérek, hogy nem olvasok vissza, de lenne egy problémám:
az eddig pc-re használt jó öreg sw. 5.1 HT-met szeretném asztali dvd lejátszóra kötni.
Kérdezném, hogy mivel tudom (dvd lejátszó) ezt a hangfal szettet megszólaltatni 5.1-ben? Az ac3 bemeneten kívül van rajta analóg 5.1-es bemenet is. Van-e olyan dvd lejátszó, amit érdemben rá tudok kötni? Vagy muszáj egy erősítőt közbeiktatnom, mivel a piacon már csak kompozitos, meg koaxal digitális audio kimenetek vannak?Üdv,
M
-
G. Dealer
tag
válasz
South Velen #3835 üzenetére
Orionnál már több fajta terméket felismertem Genius testvérként.
-
törölt tag
válasz
South Velen #3835 üzenetére
A Z-5500 topicban szóltak, hogy mentségem, hogy odaírtam az utolsó modatot, mindenesetre az biztos, hogy a Z-5500 nem szól háromszor jobban, mint a 3600-as Genius.
Senki ne várja tőlem, hogy számszerüsítsem a miérteket, egyszerűen ez a tapasztalatom / véleményem. -
törölt tag
-
törölt tag
Na, megvettem a 3 átalakítót, majd döbbenten konstatáltam, hogy nem férnek el egymás mellett: a legalsó slotban van a hangkártya, s a gépház kiugró lemezében elakadnak az elosztók. Másik slotba pedig nem tudom tenni, mert ott a memóriáktól nem fér el a kártya. Milyen jó, hogy az abszolút belépő szintű ASUS Maximus II és Xonar D2/PM együttese produkálja ezt.
Viszont megnéztem a Xonar dobozát, s látom, hogy csomagoltak mellé 3 db szereo jack - 2 x RCA kábelt, így ezzel sikerült bekötnöm a rendszert! Lehet röhögni, lényeg, hogy megoldódott!SW-3600-ról van szó egyébként, s egyelőre csak a két első hangszórót kötöttem be. A center és a hátsók vidéken vannak, ezek már nem fértek el a bőröndben. Előtte egy Logitech Z-5500-am volt. A Logitech valahogy precízebben szól, a Genius mintha kenné a hangot, de lehet, csak beállítás kérdése. Viszont a hangsugárzók úgy veszem észre mélyebbre mennek, mint a Z-5500 kis szatelitjei, ami jó pont. Öszességében azért a Logitech szól szebben, de ár/értékben a Genius a bajnok.
Magánvélemény volt, ráadásul első benyomás (a W.A.S.P. Neon God-ját hallgattam meg újra), kéretik nem megkövezni.
-
törölt tag
válasz
VIPowER #3829 üzenetére
Fasza!
Köszi a gyors választ! Már megijedtem, hogy a spéci kábel nélkül nem lesz hang a gépen, de ettől akkor nem kell félnem. Csak nagy soká jutott eszembe a legegyszerűbb megoldás.
Gondolom átalakítóval is működik a dolog, lehet, inkább az lesz belőle - az olcsóbb, s a sarki boltban is kapható, nem kell bemenni érte a városba. -
törölt tag
Sziasztok!
Van egy fadobozos Genius 5.1-es szettem, de a "9 pin DIN - 3 x jack kábelt" nem találom hozzá. Van valami ötlet, hogyan lehet ezt pótolni?
Illetve kérdés, hogy ha veszek 3 db ilyen kábelt, akkor az RCA bemeneteken keresztül meg tudom szólaltatni 5.1-ben a rendszert?Előre is köszönöm a segítséget!
-
kayman
senior tag
SW-HF 5.1 5100 hamarosan kicsiny hazánkban is elérhető lesz (kb május közepe). Ár infó még nincs.
-
ezekiel
aktív tag
Haliho!
Nem tudjátok, hol tudnék szerezni geniu Ht 3600 os azt a 6 pólusű kábelt? vagy oylan kicsi dugót? mert kiszabdtam a lábammal a kábelt az erősítőből és a dugónak lőttek!
-
sirdani
tag
Vettem egy Genius 6000-et! A 3600-hoz képest roppant sok előrelépés! Végre nem dübörög annyira, és a magas hangokat is hallom.
-
Zewa
senior tag
Sziasztok!
Lenne nekem egy kis gondom. Egy 5000-es genyám van de az új deszkával (P5B) nem hajlandó az 5.1-re Windows alatt. (GeexBox-on primán megy).
Van ez a SoundMax Control Panel, itt remekül megy a teszt alatt.
Az a dugó amelyiken a stereo hang "jönne ki" az megy szal vagy sub+cent vagy front/rear...
Tudnátok segíteni?Előre is köszi!
Üdv
-
Ishau
csendes tag
Hello!
Lenne egy problémám. Adott egy Genius sw-hf 5.1 HT (5000). Na mármost ezen csak analog bemenet van ha minden igaz(RCA/9 pin mini DIN), a UPC beltérin(Philips DSR 4101) meg analog kimenet csak sztereo, illetve egy digitális RCA (SP/DIF koaxiális). A kettőt kéne összehozni, de az istennek nem találok értelmes eszközt. Illetve ha valami hülyeséget mondtam elnézést, ezt a kimenetet elvileg használhatom 5.1 hez ha át tudom alakitani, igaz?
Ha valaki talál szóljon kérem, lehetőleg ne drágán
(-20e) Szóval jöhet külső dekóder is, vagy valami kis lejátszó, amin van koax digit in, meg analog out. Pl. Creative DDTS-100 ról olvastam, de nem találok.
Előre is köszönöm a segitséget! Chris
-
Sanya
nagyúr
nos, több ok miatt pattoghat a mély.
először is húzd ki a számítógépből,és áramtalanítsd a szgépet. ha ekkor is pattog, valószínűleg elromlott a hangrendszered.
Ha nem, akkor a számítógép lesz a ludas. a számítógépnél próbáld ki, hogy hajgfal bekapcs, hangerő kp állásba, és bedugod az áramtalanított gépbe. áram a szgépre, de nem kapcsolod be. zaj van? ha igen, akkor vmi baj lesz a táppel, alaplappal, hangkariva/csippel. ha nincs pattogás, más lesz a hiba.
ezután gép bekapcsol. lehetőleg a biosnál állítsd meg, és halgatózz. magasabb hangerő, hangszínek, basszus ráadása. ha még mindig csöndes, valószínűleg az operációs rendszered drivere feküdt meg.biosnál továbbenged, oprendszer felállása alatt hallani lehet egy halk pukkanást, onnantól van betöltve a hangkari drivere. ha ekkor kezd el cirippelni, akkor a driver a ludas, egy korábbi/későbbi verzióra való frissités sokat segíthet. ha nem, akkor dúrd újra a rendszert.
-
D@ni88
addikt
valaki?
-
D@ni88
addikt
Hali, van egy Genius Home Theater 5000Wos 5.1-em. Olyan gondom lenne vele hogy ma reggel bekapcsoltam és pattog a mély. pedig nem megy rajta semmi hang. csak bekapcsolom és elkezd egyre jobban pattogni méllyel, oylan mintha valami ratyi techno zene menne.
Szabályos időköz a pattogások között. volt áramtalanítva, de semmi -
sublot
csendes tag
El kellene vinnem a szerívbe a hanfalat. Össze jöttek kisebb hibák
Kb mennyi idő a szervíz?
Raktáron szokott lenni alkatrész vagy meg kell rendelni nekik?
Köszi
-
Eagl3
veterán
válasz
sirdani #3804 üzenetére
Persze, nálam.
Amúgy ha mediában vagy ilyesmi helyen szeretnéd meghallgatni (melelsleg nem fogod mivel csak szürke importből van 6000 még mindig) akkor közel s távol nem kapod vissza azt a hangzást amit egy 15nm2 -es szobában.
Mindkettőt meg tuti nem fogod tudni meghallgatni szerintem.Amúgy az 5100 -nak gyengébb a mélye is ha jól emlékszem.
-
sirdani
tag
Hát igen tudom hogy jó a 6000is de szted lehet valahol meghallgatni?
Mert az 5100 nem sokkal másabb, viszont annak 20hz az alja...
-
sirdani
tag
No, utánanéztem:
Freq responze: 40Hz ~ 20KHz A Genius 6000nek.
És a Genius 5100: Frequency Response 20Hz~20KHz
Szóval, biztos a 6000 a jobb?
-
sirdani
tag
Ok!
Eladó Genius Hangfalszett 3600 5.1es! Akár 1Ft:
http://teszvesz.hu/item593131090_genius_sw_5_1_home_theater_hazimozi_1ft_rol.html
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Továbbá vennék 6000es Genius 5.1es szettet!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProBook 440 G5, 14" HD, I5-8250U CPU, 8GB DDR4, 128GB SSD, WIN 11, Számla, 1 év garancia
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- Dell Latitude 5590, 15,6" FHD , I5-8350 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- HP Spectre x360 Érintős TERVEZŐ Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Makulátlan!Dell 15 GAMER core i7 (8X3,8Ghz)GTX 1060 6GB 192bit VGA,16-32GB/256SSD+1TBHDD,!
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest