Aktív témák
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
frankie! #789 üzenetére
Akkor vegyél hozzá mindenféle átalakító kábelt meg vegyél hozzá PCM tömörítetlen formátumú filmet,meg vegyél hozzá vattát,gyantát. és kinlódj a szuper hangminőségű fadobozos analóg kütyüddel.A hangminőség nem itt kezdődik kedves minőség szakértő úr.Ez a tuti megoldás és a tuti hangminőség.Ja és egy utolsó dolog aztán részemről lezárva a dolog a Samsung azért igencsak a piacon van 1960óta a Genius mióta is?Te biztosan tudod mi a hangminőség ha leállsz egy ilyen kütyüvel tökölődni.De te tudod.Te pénzed,te döntésed.Én maradok a Z-5500-as kütyümnél DTS és Pro Logic mellett Optikai csatlakozás mellett te meg tuningold a csúcskütyüdet,és vegyél PCM minőségi tömörítetlen formátumú filmet,mert meg is érdemled.Na szvsz!
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
frankie! #787 üzenetére
A hangminőségről vitát sem szabad hogy nyissunk ugyanis az egyik DTS-ben és Dolby Pro Logic II-ben is szól a Másik megy csak analóg módon.Szted a DTS-nek rossz a minősége?Szóval akkor a hangminőség kapásból jobb mint a Genius-nál nem?A hangerő is más meg a hangminőség is más.De javíts ki ha tévedek!
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
frankie! #785 üzenetére
Tiszteletben tartom a véleményedet de ha logikusan gondolkodsz több érv is a samo mellett szól.Genius DTS nuku max egy AC3 Dolby de az is satnya optika nuku,rádió nuku,RDs nuku,szóval nuku az egész kütyü.Természetesen akinek ez megfelel az vegye meg.Ez csak az én szerény véleményem.Aki nem akar úgysem ad rá.1ként dizájnos a genius azt nem vitatom.Esetleg annak éri meg megvenni aki hobbi szinten szeret barkácsolni és így tud rajta némelyest alakítgatni.Hidd el hogy van viszonyítási alapom hallottam már szólni normális hangkártyával is.Szólogat nem azt mondom de sem paraktikumra,sem funkcionalitásra nem éri meg azt 22-27000ft közötti összeget.Akkor már inkább megvenném azt a kis samot29000Ft-ért 2.év garival és használnám X-Fi-vel Dts-ben és hidd el hogy lealázza a Geniust.Persze nekem más a hallásom a 5500-as logim után de jobban szól a Samo.De ahoz mérve hogy mekkorák a hangfal méretei ahoz képest csak egy búgó recsegő fadarab..Az hogy a mért adatok mit mutatnak az csak egy dolog.
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
frankie! #783 üzenetére
Hát srácok részvétem.Nem kötözködni szeretnék de amennyi rizikót vállaltok a tuningolással stb...stb...inkább vennétek egy ilyen kis gagyinak mondható házimozi szettet(Samsung HT-Q9R).De még ez is jobban szól mint a Genius.Árban ugyan annyi és jobban kihasználható,minthogy itt kínlódjatok ezekkel a rakat fa halmazokkal.Tüzelőnek jó....Nekem Z-5500-as cuccosom van viszont havernak egy Samsung HT-Q9R típusú kütyülye faternak pedig egy 3500-as Geniusa de ez a kis samo lazán alázza a genius-t.Számgépről használja optikai bemenetről és legyilkolja a geniust,lazán,simán beletapossa a sárba.Tényleg ne haragudjon rám senki nem akartam sértő véleményt mondani de ez az igazság.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest