Hirdetés
Aktív témák
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
frankie!
üzenetére
Tiszteletben tartom a véleményedet de ha logikusan gondolkodsz több érv is a samo mellett szól.Genius DTS nuku max egy AC3 Dolby de az is satnya optika nuku,rádió nuku,RDs nuku,szóval nuku az egész kütyü.Természetesen akinek ez megfelel az vegye meg.Ez csak az én szerény véleményem.Aki nem akar úgysem ad rá.1ként dizájnos a genius azt nem vitatom.Esetleg annak éri meg megvenni aki hobbi szinten szeret barkácsolni és így tud rajta némelyest alakítgatni.Hidd el hogy van viszonyítási alapom hallottam már szólni normális hangkártyával is.Szólogat nem azt mondom de sem paraktikumra,sem funkcionalitásra nem éri meg azt 22-27000ft közötti összeget.Akkor már inkább megvenném azt a kis samot29000Ft-ért 2.év garival és használnám X-Fi-vel Dts-ben és hidd el hogy lealázza a Geniust.Persze nekem más a hallásom a 5500-as logim után de jobban szól a Samo.De ahoz mérve hogy mekkorák a hangfal méretei ahoz képest csak egy búgó recsegő fadarab..Az hogy a mért adatok mit mutatnak az csak egy dolog.
Aktív témák
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox tulajok OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen monitort vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz, titán dizájn, USB-C 256 GB iStyle Gari
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S24+ 256GB,Újszerű,Kabellel, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest