Hirdetés
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- A britek kormánya megnézte, hogy mire jó a Microsoft M365 Copilot
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Prezentálta a Rubin CPX-et az NVIDIA
- Bemutatta saját SSD-jét a Raspberry Pi
Aktív témák
-
Hoek
tag
válasz
GerusBp22 #481 üzenetére
Már régen vártam ezt a hozzászólást!
Kérdezgettem is a nálam nagyobb elektronikai tudással rendelkező emberkéket, mondogattak ők is műgyantát, volt aki lakkozta volna az egészet, hozzám inkább a gépészeti dolgok álnak közelebb, éjszaka főleg a nagykalapács mikor hallottam hogy zúg.
Én is meg szeretném csinálni a trafót és ebben kérném a segitséged:
- milyen műgyantát használtál, kiszerelése, beszerezhetőség, stb.
- ez a 4 lemezes dolog nem teljesen tiszta: most leszedted azt a lemzköppenyt, amin az adattáblája is van és utána még 3 réteg vasat kell leveszegetnem?
- ha ez igy van mennyit raktál vissza ?
Elörre is köszi.
Aktív témák
- Logitech PRO X TKL (Rose) Vadi új, bontatlan, számlával - garanciával
- Apple AirPods Pro 3 - bontatlan, új - 1 év Apple garancia
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- iPhone 17 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Eladó Huawei P30 128GB / 12 hó jótállással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest