- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- "3D-s" hővezető csövekkel jön a Cooler Master legfrissebb CPU-hűtője
- Olcsóbb fajtájúnak ígérkező Team Group SSD a PCI Express 5.0-s halmazban
- Több memóriát kapott az RTX PRO 5000 új kiadása
- Obsbot blog: 4K-s produkciós kamera professzionális babérokra törőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Notebook hibák
- HP notebook topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hobby elektronika
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Aktív témák
-
GerusBp22
csendes tag
Sziasztok!
Biztos érint pár embert a mélynyomó zúgása... Engem érintett, megcsináltam, leírom, hátha másnak is segítek ezzel
Szóval a mélynyomó kikapcsolt állapotban is zúgó-búgó hangot adott, ami persze ha megy a gépem elviselhető, de ha ki van kapcsolva, akkor már lehetett hallani. És este is.:S Hiába tettem stand by-ba akkor is zúgott. Hát jó. Leszedtem a hátlapját, és megpróbáltam megkeresni, hogy mi lehet a hiba. Persze nagyjából tudtam, hogy a transzformtor lesz a baj. Kiszereltem a transzformátort. (3 kábel megy bele. Abból kettő ilyen ''csatlakozós'', a 3. kábelt kellett csak elvágni). Rádugtam a 220-ra, a tranyót, odatettem a fülemet, és hallottam, h ez zúg, még úgy is, hogy csak a tranyó üzemel. ''örvényáram'' miatt beleremegett a háza a tranyónak. Utánakerestem a neten, kiderítettem, hogy román gyártmány..:S A transzformátor 4 lemezbe van becsomagolva. Ugye elméletileg a lemezek alatt kellene valami gyanta vagy valami...De az teljesen hiányzott, vagy csak részben volt meg. Elmentem vettem műgyantát, szilóplasztot, bekentem a tekercset, és a 4 lemezt, jó rendesen. Rátettem, ráhajlítottam a lemezeket szépen, ahogy volt. Visszacsavaroztam, összeforrasztottam az 1 vezetéket, amit el kellett vágni, majd próba. Haláli kussNem zúg a hangfal. Semmit. Az más kérdés, h majdnem max hangerőn van kis háttérzaj, de ugye ez alap. Lényeg, hogy már este se kell áramtalanítani, mert nincs búgás, zúgás. Persze garancia ezzel elveszett, de amúgy más gondom nincs a hangfalakkal. Még kis műgyantát tettem a hátlapra is, hogy a hangzás jobb legyen. DE az már tényleg csak a maradék volt...
hát ennyit gondoltam.
üdv
Aktív témák
- Netfone
- Társasjáték topic
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- Hill Climb Racing 2 bemutató (Android, iOS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone-t használók OFF topikja
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro, 128Gb, független, fekete, 1 év garancia
- AMD Ryzen 5 5600X 6-Core 3.7GHz AM4
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G11 - Ryzen 5 8540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- BESZÁMÍTÁS! Asus X370 R5 2600 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T7 Chieftec 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 700W
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő