Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Philips LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
csizzah
aktív tag
Én is kipróbáltam, háát.., mit mondjak, én mindíg azt hallottam jobbnak, amit éppen rádugtam, vagy ötször átcseréltem a kábeleket, de igazából nem hallottam számottevő különbséget.
Igaz annyi különbség volt, hogy ha alapállásban teljesen felcsavartam a hangerőt(nem zenehallgatás közben) akkor a 3*RCA-Jack kábellel hangosabb volt a búgás-súgás~erősebb volt a jel?
Ez már szerintem ilyen marad, bármit csinálunk vele számottevő javulásra nem számíthatunk(Krila tuningja persze azért sokat dobott rajta)
Majd gyűjtögetünk egy kis pénzet, aztán jöhet valamilyen igazi hifi erősítővel bazi nagy hangfalakkal, ahogy kell.
Aktív témák
Aktív témák
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Airsoft
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple iPhone 17 - alap
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- Focusrite Scarlett 2i2 2. gen. // Számla+Garancia //
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest