Legfrissebb anyagok
- 420 mm-es AIO-val jön a DeepCool "lopakodó" alaplapokat is támogató nagytornya
- Primary RGB Tandem OLED panelt kap az LG 27 hüvelykes gaming monitora
- Megmenti a Sony 8K-s ígéretét a Pure Pool Pro
- Sallangoktól mentes ultraszéles monitorral jelentkezett az LG
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
csizzah
aktív tag
Én is kipróbáltam, háát.., mit mondjak, én mindíg azt hallottam jobbnak, amit éppen rádugtam, vagy ötször átcseréltem a kábeleket, de igazából nem hallottam számottevő különbséget.
Igaz annyi különbség volt, hogy ha alapállásban teljesen felcsavartam a hangerőt(nem zenehallgatás közben) akkor a 3*RCA-Jack kábellel hangosabb volt a búgás-súgás~erősebb volt a jel?
Ez már szerintem ilyen marad, bármit csinálunk vele számottevő javulásra nem számíthatunk(Krila tuningja persze azért sokat dobott rajta)
Majd gyűjtögetünk egy kis pénzet, aztán jöhet valamilyen igazi hifi erősítővel bazi nagy hangfalakkal, ahogy kell.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Megkímélt Lenovo Legion 5 15,6" I7 10750H/GTX 1650 4GB/32GB/512GB/HU Bill/Win 11 Pro
- Iphone 13 Pro Max 128 GB Graphite garanciás, újszerű
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- ASUS TUF Gaming Monitor
- 16" Macbook Pro M4 Max 48 GB RAM, EZÜST, HU keyboard- 1 TB SSD 2025.11.11-ig gari
Üzleti előfizetők hirdetései
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS - RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest