- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- HP notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
Aktív témák
-
csizzah
aktív tag
A képekre én is kínáncsi lennék.
-
csizzah
aktív tag
Up!
-
csizzah
aktív tag
válasz
Lotusomega #279 üzenetére
Szerintem mindent jól csináltál, a trafóhoz én nem nyúltam egyáltalán, anélkül is szuper lett a hangja, szerintem minden a fekete doboz kitömésén múlik, nekem ott szelelt a legjobban.
Amúgy a basszus azért jóval szebb lett, de azért még mindíg nincs közel a Hi-Fi hangzáshoz, lehet h te túl sokat vártál?
Ha van jobb hangkártyád mindenképpen cseréld ki. -
csizzah
aktív tag
Én is kipróbáltam, háát.., mit mondjak, én mindíg azt hallottam jobbnak, amit éppen rádugtam, vagy ötször átcseréltem a kábeleket, de igazából nem hallottam számottevő különbséget.
Igaz annyi különbség volt, hogy ha alapállásban teljesen felcsavartam a hangerőt(nem zenehallgatás közben) akkor a 3*RCA-Jack kábellel hangosabb volt a búgás-súgás~erősebb volt a jel?
Ez már szerintem ilyen marad, bármit csinálunk vele számottevő javulásra nem számíthatunk(Krila tuningja persze azért sokat dobott rajta)
Majd gyűjtögetünk egy kis pénzet, aztán jöhet valamilyen igazi hifi erősítővel bazi nagy hangfalakkal, ahogy kell. -
csizzah
aktív tag
Szerintem próbáld ki előtte, ha a szivacs ragasztáshoz akarod használni, akkor egy kis darabot ragassz fel vele v hova, tömítéshez pedig csorgasd rá valamilyen kábelre előtte.
Egyébként nekem tömítésre nem volt szükségem mindkét kábel körül szépen körbe volt csorgatva, de azért körberagasztottam jó erös ragasztószalaggal, hogy még véletlenül se... -
csizzah
aktív tag
Javaslom próbáld ki előtte v milyen műanyagon, de egyébként nem igazán kell műanyagra ragasztani semmit, kivéve ha a fekete dobozra is akarsz vattát, vagy szivacsot rakni. Hogy a szivaccsal hogyan viselkedik az más tészta, de abból is javaslom próbálj ki belőle egy kis darabon.
Én egyébként semleges szilikonpasztát használtam (műgyantát sehol nem találtam, pedig megnéztem pár helyen) az egész jól bevált csak egy kicsit lassan kötött, amúgy ez tömítésre is jó ha szükség van rá.
-
csizzah
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Nem tudja véletlenül valaki h Fehérváron hol tudnám beszerezni a szóban forgó vattát, ill. a hangfalszivacsot?
Előre is köszi.
Aktív témák
Hirdetés
- Star Trek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Le Mans Ultimate
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- PlayStation 5
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- BestBuy topik
- Macrodroid
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged