Hirdetés
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Elegánsan vizezné be a munkaállomásokat az Artic
- Sokak tetszését elnyerheti a Sharkoon legújabb billentyűzete
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Készen áll a tömeggyártásra az SK Hynix LPDDR6-os memóriája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Asztrofotózás
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple MacBook
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Nekem a 4870-esen is játszhatatlan lett a DX10-es opciótól. Levettem simán továbbfelylesztett dinamikusra, és a csúszkákat is visszarakattam maxról oda, ahova az egyszerű menü Legjobb opciója rakja, AF-et lehúztam felesre, AA-t csak a legkissebbet adtam neki. 1920x1200-ban így se mondható épp simának. Vagyis random mód lassulgat meg. Néha fordulok egyet, akkor belasul, pár mp és megint simán fut, máskor meg egyfelé nézek, mégicsak leesik az FPS. Nem a 4Gb RAM neki a kevés, winyóról nem spawnol semmit, esetleg az 512Mb-nyi VRAM-ból fut ki néha, de abból se nagyon szabadna neki.
Ez 1.5.4-el, mert az 1.5.5 telepítése után el sem indult a játék.Rosszabb a helyzet mint a Crysis Warhead-nél. Ott DX9-ben már maxon is lehetett tolni 1920-ban. (jó, persze, AA meg AF nélkül, de ott az AF eleve nem is csinál semmit a POM miatt, az AA meg az edge detect miatt bugzana úgyis...)
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Kutya topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Készen áll a tömeggyártásra az SK Hynix LPDDR6-os memóriája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MINDENFÉLE Laptop jó áron nézz körül! 60+ hirdetés Üzleti,Gamer, Multimédiás,Tervező
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest