Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPad topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztrofotózás
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Ezzel 2 gond van:
- Amíg nincs kiterjesztve a windows asztal a Geforce GPU-ra is addig nem működik a physx se. (erre igértek megoldást, de lehet hogy az elv marad csak épp nem kell hozzá monitort is kötni kérdéses kártyára és kézileg terjesztgetni az asztalt, hanem emulál magáak monitort és automatikusan extendel...)
- Tételezzük fel megoldódik az első gond, de...
Moddoltam a forcewaret, de nem hülye a Vista. A Creative hangkártyadriverből kiszedtem a ClassID-t, és így telepítve a hangkártyám mellett tűnt fel a 8500GT mint "hang, videó és játékvezérlő", de ugyanúgy a 43-as hibakóddal ált le. (általános médiavezérlőnek sorolta be, de az ugyanúgy WDDM videókártya lett volna...) Ha az Ageia Physx driveréből szedtem ki a ClassID-t akkor nem volt hajlandó rendesen feltelepülni és elindulni. (kinyomta még a radeont is reboot után...) Ha találomra adok meg ID-t akkor is ez a helyzet. a Tesla kártyák/rackek is display adapterként futnak...
Csináltam olyan minidrivert amibő próbáltam minden grafikai cuccot száműzni (directx és opengl bejegyzések, fileok, stb..) de nem jön össze a dolog.
Én legalább is feladtam, hacsak nem ír vissza valami okosat a microsoft aminek az esély 1%
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- Energiaital topic
- Synology NAS
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Apple iPhone 17 - alap
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- Ulefone Armor 33 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest