Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen széket vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Ezzel 2 gond van:
- Amíg nincs kiterjesztve a windows asztal a Geforce GPU-ra is addig nem működik a physx se. (erre igértek megoldást, de lehet hogy az elv marad csak épp nem kell hozzá monitort is kötni kérdéses kártyára és kézileg terjesztgetni az asztalt, hanem emulál magáak monitort és automatikusan extendel...)
- Tételezzük fel megoldódik az első gond, de...
Moddoltam a forcewaret, de nem hülye a Vista. A Creative hangkártyadriverből kiszedtem a ClassID-t, és így telepítve a hangkártyám mellett tűnt fel a 8500GT mint "hang, videó és játékvezérlő", de ugyanúgy a 43-as hibakóddal ált le. (általános médiavezérlőnek sorolta be, de az ugyanúgy WDDM videókártya lett volna...) Ha az Ageia Physx driveréből szedtem ki a ClassID-t akkor nem volt hajlandó rendesen feltelepülni és elindulni. (kinyomta még a radeont is reboot után...) Ha találomra adok meg ID-t akkor is ez a helyzet. a Tesla kártyák/rackek is display adapterként futnak...
Csináltam olyan minidrivert amibő próbáltam minden grafikai cuccot száműzni (directx és opengl bejegyzések, fileok, stb..) de nem jön össze a dolog.
Én legalább is feladtam, hacsak nem ír vissza valami okosat a microsoft aminek az esély 1%
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen széket vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BMW topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- ELADNÁD IPHONE KÉSZŰLÉKED? ADD EL A MOBILESHARKNAK GYORSAN ÉS BIZTONSÁGOSAN!
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% ÁFÁS!
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest