Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• janos666

nagyúr

válasz tlac #592 üzenetére

Ezzel 2 gond van:

- Amíg nincs kiterjesztve a windows asztal a Geforce GPU-ra is addig nem működik a physx se. (erre igértek megoldást, de lehet hogy az elv marad csak épp nem kell hozzá monitort is kötni kérdéses kártyára és kézileg terjesztgetni az asztalt, hanem emulál magáak monitort és automatikusan extendel...)

- Tételezzük fel megoldódik az első gond, de...
    Moddoltam a forcewaret, de nem hülye a Vista. A Creative hangkártyadriverből kiszedtem a ClassID-t, és így telepítve a hangkártyám mellett tűnt fel a 8500GT mint "hang, videó és játékvezérlő", de ugyanúgy a 43-as hibakóddal ált le. (általános médiavezérlőnek sorolta be, de az ugyanúgy WDDM videókártya lett volna...) Ha az Ageia Physx driveréből szedtem ki a ClassID-t akkor nem volt hajlandó rendesen feltelepülni és elindulni. (kinyomta még a radeont is reboot után...) Ha találomra adok meg ID-t akkor is ez a helyzet. a Tesla kártyák/rackek is display adapterként futnak...
    Csináltam olyan minidrivert amibő próbáltam minden grafikai cuccot száműzni (directx és opengl bejegyzések, fileok, stb..) de nem jön össze a dolog.
    Én legalább is feladtam, hacsak nem ír vissza valami okosat a microsoft aminek az esély 1%

Új hozzászólás Aktív témák