Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A PhysX-nek nem igazán kell VRAM. Még legdurvább terhelésre sem kér többet 150-200 MB-nál. 1 GB-os kártyák bőven elégnek számítanak és sávszél sem igazán kell. Ami fontos a PhysX-nek, hogy a CUDA magok gyorsan érjék el az L1 gyorsítótárt a multiprocesszorokon belül, és jusson azért kellő mennyiségű regiszter is egy CUDA magra. Ezenkívül nyilván legyen is a termékben egy megfelelő számú CUDA mag.
A GT 640 az nem valami nagy eresztés erre a feladatra. Lehet, hogy van benne 384 CUDA mag, de én kb. 10%-os gyorsulást mértem a GT 240-emhez képest, ezért maradtam inkább a régi hardvernél.
Tapasztalataim szerint messze a Fermi a legjobb dedikált PhysX gyorsításra. Aztán jön egy GT200-as rendszer és csak utána a Kepler.
Új hozzászólás Aktív témák
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- World of Warships
- Hobby elektronika
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE GeForce RTX 5090 GAMING OC 32G - bontatlan, 3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Gigabyte Windforce OC RTX 5090 / Asus TUF RTX 5090 3 év 27%
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 Swift Triple Fan Gaming Edition - Új, bontatlan, 2 év gari - Eladó!
- HP RTX 3080 10GB GDDR6X 320bit videokártya
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Elektronikai csomag (usb hub, display, hdmi kábelek, riser-ek)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4357, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest