Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
Új hozzászólás Aktív témák
-
icon
senior tag
Aztán ma hajnalban újra gondoltam a dolgokat, mert nem sikerült a játékokat elindítanom, a Fluidmark 1.3.1 meg számomra kevés a szórakozáshoz..
A megoldás keresése okán jutottam el ehhez a topichoz: [link]
Elvégeztem a szükséges telepítéseket (pontosabban én csak a 301.42-es NV drivert és a 9.12.1613-as physx-et tettem fel a friss 12.8-as Catalyst mellé), majd reboot után felpatcheltem a topicban látott patchel (Hybridiz.exe)
Az érdekesség az, hogy az NVIDIA control centert így nem érem el, így nem tudom a PhysX-et ki-be kapcsolgatni, de mivel bekapcsolva van, ezért nagyon nem zavart a dolog.
No egy reboot után lepróbáltam a Fluidmark 1.3.1-et, sehogy sem akart futni, de az 1.4 és 1.5 simán megy...
Ezek után pl. a Batman 2-nél egy mappát csináltam
...steam\steamapps\common\batman2\Binaries\Win32-be, és átmozgattam ezeket a fájlokat:
PhysXCooking.dll
PhysXDevice.dll
PhysXLoader.dllNormal PhysX-el szépen megy a játék, minimumfps a játék alatt 35 volt (PhysX nélkül 45), pl. a pára effekt a rendőrség épületében leírhatatlan

Alice 2:
...\Game\Alice2\Binaries\Win32-ben egy mappába áttéve:
PhysXCooking.dll
PhysXDevice.dllItt lepróbáltam a "lóbunkó-t", szépen hátramaradnak a kődarabok az ütés után, illetve a Insidious Ruin-oknál a fekete "löttyben" szépen lehet gázolni (fluid-jellegű effekt)
A leírások szerint amúgy PhysXCore.dll-t és a PhysXExtensions-t nem szabad piszkálni, ott kell hagyni, ahol van...
Ha egy kicsit több időm lesz, szerintem írásom lesz a témában...
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Prime Video
- Okos Otthon / Smart Home
- OTP Bank topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Windows 11
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest