Hirdetés
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD-háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- Megint vizsgálja a leégő Ryzen ügyét az ASRock, amit elvileg már javítottak
- Nem akármilyen LAN-nal jön a GMKtec minigépe
Új hozzászólás Aktív témák
-
icon
senior tag
Aztán ma hajnalban újra gondoltam a dolgokat, mert nem sikerült a játékokat elindítanom, a Fluidmark 1.3.1 meg számomra kevés a szórakozáshoz..
A megoldás keresése okán jutottam el ehhez a topichoz: [link]
Elvégeztem a szükséges telepítéseket (pontosabban én csak a 301.42-es NV drivert és a 9.12.1613-as physx-et tettem fel a friss 12.8-as Catalyst mellé), majd reboot után felpatcheltem a topicban látott patchel (Hybridiz.exe)
Az érdekesség az, hogy az NVIDIA control centert így nem érem el, így nem tudom a PhysX-et ki-be kapcsolgatni, de mivel bekapcsolva van, ezért nagyon nem zavart a dolog.
No egy reboot után lepróbáltam a Fluidmark 1.3.1-et, sehogy sem akart futni, de az 1.4 és 1.5 simán megy...
Ezek után pl. a Batman 2-nél egy mappát csináltam
...steam\steamapps\common\batman2\Binaries\Win32-be, és átmozgattam ezeket a fájlokat:
PhysXCooking.dll
PhysXDevice.dll
PhysXLoader.dllNormal PhysX-el szépen megy a játék, minimumfps a játék alatt 35 volt (PhysX nélkül 45), pl. a pára effekt a rendőrség épületében leírhatatlan

Alice 2:
...\Game\Alice2\Binaries\Win32-ben egy mappába áttéve:
PhysXCooking.dll
PhysXDevice.dllItt lepróbáltam a "lóbunkó-t", szépen hátramaradnak a kődarabok az ütés után, illetve a Insidious Ruin-oknál a fekete "löttyben" szépen lehet gázolni (fluid-jellegű effekt)
A leírások szerint amúgy PhysXCore.dll-t és a PhysXExtensions-t nem szabad piszkálni, ott kell hagyni, ahol van...
Ha egy kicsit több időm lesz, szerintem írásom lesz a témában...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Iqos cigaretta
- Kuponkunyeráló
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Milyen videókártyát?
- Bittorrent topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amazon Kindle
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- GAINWARD RTX 4090 Phantom 24GB - 36 hónap garancia
- Gyűjtői makulátlan , dobozos , bontatlan , fóliás , ROG GTX 1080 !!!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS DUAL GeForce RTX 5070 OC alkuképes, 3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Gigabyte Windforce OC RTX 5090 / Asus TUF RTX 5090 3 év 27%
- Használt Radiolink AT10 II távirányító készlet / 12 hónap működési jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs