- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Computex 2025: szinte mindenre gondol a Team Group
- ATX 3.1-es tápokkal gyarapodott az MSI MAG termékcsaládja
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
kranazoli
senior tag
Azt a qva, ezt a kéménybe kell korommal felírni. nV driver a usite.hu-n.
Nvidia GeForce 295.73 XP (145MB)
-
kranazoli
senior tag
Azért ezt a "bug"-ot sikerült benne hagyniuk:
290.51 Beta -> bug mentes;
295.51 Beta -> bugos
295.73 WHQL -> bugos"Well Done"...
-
ZozzHUN
addikt
3Dmark 1.0.3 Performance - Graphic score
295.51 international beta: 6221
295.73 WHWL: 6355Wow, gyorsult volna a GTX580 az új drivertől?
-
Cybertrone
veterán
válasz
Tökmindegy #17894 üzenetére
Orosz optimalizációnál, már ez is teljesen korrekt javulás!
-
Tökmindegy
senior tag
Én feltettem. Valszeg semmitmondó nektek ,de az IL2 Clif of Dover alatt kicsivel több az fps ,és a táj is kisimultabb.
Vagy én nem ittam még eleget -
Scholes9
nagyúr
Komolyan vki ennyire ráér, h ilyen kvalitis faxsággal is foglalkozzon, még is kit érdekel
Én lecsekkolom estére az új drivert, bár a fent lévő legfrissebb betával sincs semmi gondom
-
Gyula84
veterán
válasz
Rabbitf_24 #17881 üzenetére
hagyd a francba azt a programot
-
Tirexi
addikt
válasz
SzlobiG #17884 üzenetére
Az akkor volt amikor 160 és 200k között mozgott. Annyiért valóban nem éri meg.
Most hogy így lecsökkent az ára megfontolandó lett és lehet, hogy már Márciusban egy piros fog izzani a gépben.Abban bízok hogy jön hozzá valami értelmes driver és akkor nem csak 20% különbség lesz hanem esetleg több.
-
Tökmindegy
senior tag
-
Tirexi
addikt
válasz
Rabbitf_24 #17881 üzenetére
Ez brutál.
Nekem is kell egy olyan VGA. -
Tomko78
őstag
Végre egy WHQL driver jön ,GeForce Forceware 295.73 64-bit WHQL
-
Gyula84
veterán
válasz
ZozzHUN #17878 üzenetére
hát én pont ettől félek, hogy ezt kell majd nézegetni és nem értem hogy mi alapján van ez kiolvasva
van ez a sütögetés a kártyákkal az egyik vevő meg nézegette a kártyát amit megvett majd azt hitte az is sütve volt, de ha nem lát ilyen sütős hülyeséget a neten akkor nem is gondol erre, persze a kártya nem volt sütve
n8 topik?
-
Tirexi
addikt
válasz
Rabbitf_24 #17868 üzenetére
Nekem 69.1%-ot ír de nekem AB-ben emelve van a fesz 1.075-re.
Emmost jó vagy nem? -
Rabbitf_24
addikt
-
ZozzHUN
addikt
Szert tettem egy giga gtx 580-ra, gpu quality 85.1%, ha esetleg erdekelt valakit.
-
yako
tag
Szevasztok!
Van köztetek/köztünk olyan aki 570et vagy 580at gyári Corsair vagy Antec vizes cuccal hajt?
Kíváncsi lennék a tapasztalatokra! -
Zoley3
tag
Hello.
Lenne egy kérdésem...
Tudna segíteni valaki,hogy elég lenne egy Gigabyte GTX570-hez egy FSP Aurum Gold 600W-os táp?
(i5-2500 lenne mellette) -
szab.tam
nagyúr
válasz
#16939776 #17848 üzenetére
én úgy hallottam, hogy a 104-től igen.
de nagyon remélem...nálam már semmiféle légáram nem lesz többet vga-n.
ha helyi bordanöveléssel nem megy, akkor szerkesztek egy lapot, lapokat ami fedi a fetet, vramot, és erre ráragasztva hasonló eszközökkel elviszem onnan a hőt.nálam venit már nem fog nyekeregni többet. a 3 gépben össz 3 ventim van, (0, 1, 2).
éppen a maradékok likvidálásn fáradozom.
a 3. konfigbanitt az egyik rohadék. (középen, cpu hűrő alatt.) ez tnehéz lesz kiváltan, fel kell bordázzak hozzá még sok mindent... -
szab.tam
nagyúr
ok. értem.
nekem a másodlagos terveim közt szerepel, ha a revgen eljövetelével esik az 590 ára, megpróbálok blokkot aplikálni egyre, és berakni a toronyba.
6 csövem van. kérdés, hgyo 3-3db. 8mm-es cső elég lenne-e a 2 gpu-ra.a csövek hőszállítása ideális 70 fokon 55w. 6 db-nál határeset.
csak a problémám ott is van, hogy a ramok túl körbeveszik a gpu-t, és a 2. gpu-ba "belelóg" az egyik tápcsati. ott nem tudnak rendesen kimenni a csöveim.
és túl zsúfolt a nyák.habár a hűtőmben a csöveket át tudnám rendezni. 12 járat van. 6 bejövő és 6 terítő.
csinálhatnék 8 bejövőt is, és akkor a maradék 4 vinné az emeletre a hőt.elég izgalmas feladat a 480 után egy 590-et passzívan lehűteni.
és rögtön meg lenne oldva a surrozd, nem kéena softth-tal bohóckodnom.csak akkor még egy passzív táp is kéne, mert az seasonic x460 oda már kevés.
ezért nézegetem nagyon a 600-asokat, és a KFA2 GeForce GTX 580 MDT X4 OC-t
de ez utóbbi beszerezhetetlen, és irreálisan drága. csak gonodlom, merrt még nem láttam.... -
MarcZ
senior tag
válasz
Cybertrone #17811 üzenetére
Ne feledjük az 570-et se!
-
törölt tag
válasz
szab.tam #17842 üzenetére
Nem hiába vették vissza az 590-t az ocp-vel, az a nyák nem tudta kiszolgálni árammal a 2 gpu-t, nem csak a hűtéssel volt ott gond.
Akit zavar az kilőheti mind szoftveresen, mind hardveresen a védelmet, aztán csak imádkozni kell hogy ne fusson meg valamelyik fet...
Szerintem nem egészséges 2-3 slot-os léghűtéssel ekkora hőteljesítményt elvezetni.
Vagy nagyon hangos lesz, vagy 100C körül a pcb. Ez senkinek nem jó, hosszútávon -
szab.tam
nagyúr
"a 2 GPU-s 690-et akarják 300W TDP-ben tartani.
Ez lehetséges egyáltalán?"valószínű nem. ezt az oem szabvány baromkodást adta 300w-ot szerencsére eldobták ezeknél a 2 magosoknál. ati is, nvidia is.
az 590 is 365w-ban volt megadva.
a probléma megsülés volt, és emiatt próbáltak beépíteni egy biztosnsági megoldást, (NVIDIA OCP), ami visszavette a kártyát. bosszankodtak is rendesen a júzerek, a tuningot is megölte a dolog.
ja, most jövök rá: ez az 580-ba is be van építve? -
Locutus
veterán
válasz
Cybertrone #17836 üzenetére
Ebből csak a 4x szűrés nincs meg, mert feleslegesnek tartom ilyen felbontáshoz.
-
becsitibi
senior tag
válasz
Cybertrone #17836 üzenetére
Ott már az 580 is éppenhogy eldöcög.Legalább is nálam multiba,de singelbe még nagyon jó.
-
Tirexi
addikt
válasz
Cybertrone #17833 üzenetére
Már annyiért?
A végén még én is átpártolok. -
Tirexi
addikt
Itt találtam: [link]
Ennek lehet valami realitása sztetek?Cybertrone:
Az, hogy egyszer-kétszer elrontották nem azt jelenti, hogy soha nem tudnak majd előrukkolni valami újjal. Én azért bizakodok.A 9800GX2-mmel sem volt semmi baj. Csak megsült mert nem volt takarítva a gépház... Az meg nem az NV sara.
-
Tirexi
addikt
válasz
Cybertrone #17828 üzenetére
Úgy néztem pár ilyen "képet" egy oldalon, hogy a 2 GPU-s 690-et akarják 300W TDP-ben tartani.
Ez lehetséges egyáltalán? -
ÁdiBá
veterán
válasz
Cybertrone #17828 üzenetére
Gondolom a vártnál rosszabb kihozatali arányra gondolsz...
Lehetséges a méretes chip miatt, hiszen az nvidia most is szerintem *tetemes nagyságú chipet tervezett.
Egy két oldalon már látható teszt a 680GTX-ről, szerinted az is pletyka?!#17830) Tirexi Abban szerintem akkor nem 680 mag mozog.
-
ÁdiBá
veterán
Áprilisban jön a kepler is?! HD78xx / Intel Ivy Bridge / GTX 6xx
-
helkis
veterán
válasz
k.soma #17821 üzenetére
konkrétan +10,3fps
sajna nem vagyok egy oraculum, így garit nem vállalok rá, te se gondolod komolyan hogy ezt bárki megmondja neked egy sokváltozós függvényben!
tehát nem egy fix fps-boost-ot fogsz kapni, hanem azt hogy folyamatosnak fogod megélni a játékot, nem lesznek furcsa akadások stb..pü..
-
helkis
veterán
válasz
pmheros #17804 üzenetére
kezdjük ádámtól: a játék egy program, amit a pc-d számol ki 0-ból meg 1-esből, namost, van olyan része minden 3d-s programnak, amit a cpu és van, amit a gpu számol, így talán már világos, hogy miről beszélek.. de szummázva: a minimum fps-t az egész gép felépítése, cpu-ram-chipset-esetleg hdd- adja, míg a maxfps-t maga a vga, ezek aránya játék/program függő, illetve mérni lehet mást is, de simán oda kell ülni egy olyan gép elé és meg fogod látni mi a lényeg..
anno én 955@4ghz-ről váltottam i7-860@4ghz-re miközben hd5870-ről gtx460-ra váltottam, és nem kicsit gyorsult minden, olyan folyékonyak lettek a game-ek hogy döbbenet.. és az még csak egy 1st-gen i7-volt.. -
KBB
tag
-
KBB
tag
Sziasztok!
Egy Enermax Liberty 500W-os szerintetek elegendő egy 560 Ti 448 -hoz? Azért itt dobom fel ezt a kérdést, mert ez kvázi egy 570-es.
i7 2600 proci mellett megy egyébként.Előre is köszi!
-
k.soma
senior tag
válasz
pmheros #17804 üzenetére
Én is ezt nem értem. Mert a GPU 99%-on van a proci meg 70-80%-on akkor miért javulna bármit is.. ?! Ha minimum FPS-em nő 1-2vel akkor meg nem éri meg alaplapot, procit cserélnem több 10.000-ért.
De akkor sincs stabilan 60FPS felett..
(#17800) pmheros: ebből a tesztbőlis ugyan az derül ki számomra mint a többiből. 0.1 FPS-el van több itt. Tomshw-ben meg 1-el van több minimumban.
-
pmheros
őstag
válasz
Cybertrone #17811 üzenetére
Ne kapd fel a vizet, felesleges.
Egy játék alatt nyújtott teljesítmény, az egész rendszer teljesítménye. Ha én elmegyek a procis topikba és megkérdezem hogy mi kell ahhoz hogy gyorsabb legyek az 570 -emmel a BF3 -ban, akkor elküldenek az 570/580 topikba, aztán meg a BF3 -éba, mert mostanság ez a szokás. Sajnos....Egy kérdésem volt, amire egy egyszerű link lett volna a megoldás, és tényleg meg vagyok győzve. (Nem kaptam ilyet) Nem is alakult volna ki ilyen bonyodalom, és mindenki vígan jókedven folytathatná a topikhoz szorosan kapcsolódó hozzászólások gyártását. Bár ilyet mostanában nagyon keveset olvastam itt is. Sajnos...
Nem kérkedtem ! Nincs is igazán mivel
Rendben, hiszek az 5 embernek és nem hiszek a neten fellelhető összes tesztnek
-
pmheros
őstag
Tomshardware teszt minimum fps -re szponzorált oldal (amd,nV, és intel is tolja őket pénzzel, hardverrel)
-
ÁdiBá
veterán
válasz
becsitibi #17808 üzenetére
Ez így van.
Ezt fölösleges ragozni már tovább.
Akkor fogják az emberek elhinni, mikor saját szemükkel tapasztalja a változást. Addig nem.
Én is így voltam az SSD - vel, minek az hülyeség az, parasztvakítás.
Vásároltam egyet, mondom mi a pics@... Ilyen gyors is tud lenni a windows. -
becsitibi
senior tag
válasz
pmheros #17804 üzenetére
off:1000x átrágott téma ez,én q9550-ről váltottam i7 2600k-ra,akkor gtx 470 soc dorombolt a gépbe,folyamatosabb lett a játék,mert nem 35-75 fps-em volt,hanem 50-80,bc2-nél is dolgozik a proci,a másik meg az hogy nem kell minden grafikont alapul venni,mert bizonyos oldalak a szponzoroktól függenek.
-
ZozzHUN
addikt
válasz
Tökmindegy #17805 üzenetére
Nekem volt q8200@3400->i5 760@ 3400 valtozas. De jott az i7 860@3400 es ujra a regi minden!
(far cry 2 maradt gyors de az kit erdekel, 1 jatek... Es amugy is min fps 60 volt elotte is)
-
Tökmindegy
senior tag
Mit kell itt győzködni a népeket.
Akinek van I5 és volt X4 az tudja ,akinek meg nincs rálátása ,nem tapasztalta ,X4 e van az úgyis a teszteket mutogatja.
Mindig előjön ez a téma. -
pmheros
őstag
válasz
becsitibi #17801 üzenetére
bárkinek bármit elhiszek ha látom grafikonon ezeket a minimum fps -eket
bár nem értem az okot. Ha a proci nincs kihasználva száz százalék a vga meg majd összesz*rja magát, és leesik az fps akkor az nem azért van mert a vga nem bírja.
Vagy azt akarod mondani hogy a gyorsabb proci elvégzi a vga munkáját ?
Tényleg nem értem azért kérdezem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Konzol Screenshot
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vicces képek
- További aktív témák...
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i7-10G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest