- UHD filmek lejátszása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- ZIDOO médialejátszók
- Akciókamerák
- SONY LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tirexi
addikt
válasz
RECSKA #18458 üzenetére
"szerintem még nem jött ki olyan játék"
Ja csak pár darab:
Skyrim, Crysis 1, Crysis 2 DX11, Metro 2033, BF3, Saints Row 3, Cryostasis, GTA4, Serious Sam 3, Take On Helicopters, ARMA1-2, Red Faction: Armageddon, stb.
Sorolhatnám még 5 percig.
Persze minden max-on, Vsync off, 1080p-ben élsimítás elég a 2x.Az itt felsorolt játékok még egy tuningolt GTX580-nak is problémásak voltak. (saját tapasztalat)
Nem azt mondom hogy rosszul mentek csak azt hogy majdnem mindegyikben volt példa a 30FPS alá futásnak. (ami könnyen a VGA RAM miatt is lehetett)
Bár akinek elég a 30FPS vagy kevesebb annak jó az 570 mindegyik játékban. -
Tirexi
addikt
válasz
gainwardgs #18452 üzenetére
A minimum FPS nálam azért kevés mert egyszer futtattam csak le a tesztet és teszt közben be akadozott a kép ahogy töltötte be a pályát.
Annó már ezt lefuttattam és akkor is a 2. futtatás sokat dobott a min FPS-en.
Akkor már bent volt a memóban a cucc és nem töltögetett.Bár tök mind1 mennyi a min FPS mert elég a 60 mindenhova.
gainwardgs:
A Radeon-os is 4.6Ghz-en lett tolva. -
Tirexi
addikt
Hali all.
A mai napom az utolsó ebben a topic-ban 580 tulajként.
Átpártoltam én is a Piros oldalhoz.
Köszönöm az eddigi segítséget mindenkinek. Sokat tanultam itt.THX.
-
Tirexi
addikt
válasz
Tökmindegy #18326 üzenetére
Valaki nekem egyszer azt mondta még egy nagyon távoli időben egy másik dimenzióban hogy NV előbb utóbb lemond a játék piacról és nem fejleszt rá tovább.
Na jó egy másik fórumon mondták.
Akkor én azt mondtam neki, hogy ugyan már pont az NV csinálná ezt..
Erre itt van ez a link.
Nem gondoltam volna, hogy erre ilyen hamar sor kerül.Asszem jól döntöttem, hogy most eladom az 580-at amíg még lehet.
Ha minden igaz és tényleg nem tudnak 7970-nél jóval erősebb 1 magos megoldással előállni amit játékra terveztek akkor nekem itt bezárul az NV-s pályafutásom és nagyot fogok bennük csalódni.
Mindent vártam de ezt nem...
De reméljük, hogy csak szálló hír amit még vagy 10x-er átírnak. Azért még reménykedem.
-
Tirexi
addikt
válasz
gainwardgs #18286 üzenetére
Hát ha ez valós érték akkor kösz de nem kell.
Bár ez a weboldal sztem nem 100% megbízható.
Ezért mondom: [link] -
Tirexi
addikt
válasz
Lézerparaszt #18179 üzenetére
Am kérdezni is akartam már korábban hogy lesz valami különbség a driver-ben bekapcsolt SSAO-val a játékban?
Vagy csak kevesebb FPS lesz azt annyi? -
Tirexi
addikt
válasz
ZozzHUN #17996 üzenetére
Én nem tudom hogy te miért csodálkozol a hőfokon.
SEMMI ismétlem SEMMI baja nem lesz annak a VGA-nak 88fok-on.
Nézd meg ezt: [link]Ott is Load alatt 87 fok volt a VGA.
Sztem az NV tudja mit csinál és ha károsodna a GPU ilyen hőmérsékleten akkor nem hagynák, hogy 87 fokon menjen a kártya.
No para. Élvezd az életet.
-
Tirexi
addikt
válasz
SzlobiG #17884 üzenetére
Az akkor volt amikor 160 és 200k között mozgott. Annyiért valóban nem éri meg.
Most hogy így lecsökkent az ára megfontolandó lett és lehet, hogy már Márciusban egy piros fog izzani a gépben.Abban bízok hogy jön hozzá valami értelmes driver és akkor nem csak 20% különbség lesz hanem esetleg több.
-
Tirexi
addikt
válasz
Rabbitf_24 #17881 üzenetére
Ez brutál.
Nekem is kell egy olyan VGA. -
Tirexi
addikt
válasz
Rabbitf_24 #17868 üzenetére
Nekem 69.1%-ot ír de nekem AB-ben emelve van a fesz 1.075-re.
Emmost jó vagy nem? -
Tirexi
addikt
válasz
Cybertrone #17833 üzenetére
Már annyiért?
A végén még én is átpártolok. -
Tirexi
addikt
Itt találtam: [link]
Ennek lehet valami realitása sztetek?Cybertrone:
Az, hogy egyszer-kétszer elrontották nem azt jelenti, hogy soha nem tudnak majd előrukkolni valami újjal. Én azért bizakodok.A 9800GX2-mmel sem volt semmi baj. Csak megsült mert nem volt takarítva a gépház... Az meg nem az NV sara.
-
Tirexi
addikt
válasz
Cybertrone #17828 üzenetére
Úgy néztem pár ilyen "képet" egy oldalon, hogy a 2 GPU-s 690-et akarják 300W TDP-ben tartani.
Ez lehetséges egyáltalán? -
Tirexi
addikt
válasz
ZozzHUN #17783 üzenetére
Hát ha nem is 680, de lesz más:
"Április folyamán az Nvidia is belendül, aki Kepler architektúra köré épülő GPU-ival próbál majd szerencsét a piacon. A negyedik hónapban a hírek szerint megérkezik a felső kategóriás GeForce GTX 690, a teljesítmény kategóriába szánt GeForce GTX 660 és a kereskedelem fő áramában helyet kapó GeForce GTX 640". -
Tirexi
addikt
válasz
Cybertrone #17778 üzenetére
Tök mind1 az ára mert amire jön (ha jön) arra már meg lesz a lé az 580 eladása nélkül is. (még ha 200k felett is lesz)
Ha meg 200k felett lesz.. Egye fene egyszer élünk és akkor 1-2 évig megint nem kell cserélnem.
Ha meg a tesztek olyan jól sikerülnek akkor lehet 690 lesz belőle, bár zárkózott vagyok a két GPU-s megoldástól...
Minden esetre én várom az új NV-t ezerrel. -
Tirexi
addikt
válasz
Rabbitf_24 #17495 üzenetére
Sztem elég rossz döntés lesz mivel semmi olyan game nincs most a Metro 2033-on kívül amit nem vinne jól egy 3GB-os 580.
De te tudod...
Majd gondolj ránk ha a CF nem működik egy vadi új játékban. -
Tirexi
addikt
válasz
Alpachino #17186 üzenetére
"A gyakorlatban, vagyis játékok alatt, igen is van hatása a tuningnak,"
De van ám csak hogy ki ne maradjak a jóból csak egy példa:
Havernak szinte ugyan ilyen gépe van mint nekem csak annyi a kül, hogy se a 2600K-t se az 580-at nem tuningolja.
L4D2-ben egyik pályán néztük az FPS értéket egy baromi nagy zombi horda közepette, neki 50FPS-t éppen hogy elérte nekem meg Fraps-os felvétel közben is lazán 60FPS+ -om volt.
Fraps nélkül nem néztem.Azért nem mind1 a tuning.
-
Tirexi
addikt
válasz
pmheros #17154 üzenetére
Hát én meg merném kockáztatni a Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier-t hogy kivételesen nem lesz jó gépigénye de mivel ebben az évben jelenik meg a GTA5 is ahhoz már biztos kevés lesz főleg hogyha Box átirat lesz megint.
Bár mondjuk az igaz, hogy ez az év nem sok jót hoz pár nagyobb címet és folytatást leszámítva.
A GTX6xx topic mikor indul?
-
Tirexi
addikt
válasz
Alpachino #17125 üzenetére
Nem tom miért parázik mindenki a hőfokok miatt.
Annó a 9800GX2-m tuning nélkül 90-100 fok között ugrált Crysis-ban.
És nem azért mert poros volt... ez megvétel után is ilyen volt pedig max-on pörgött a ventije.Mielőtt meghalt volna (zöld csíkokkal) elérte a 110 fokot is.
Szal sztem nincs mitől félni sok tesztben amit nézek Guru-n meg a többin az SLI-be vagy CF-be rakott VGA-k is 84-86 fok körül járnak.
Adjátok neki a tuningot bátran.
-
Tirexi
addikt
válasz
Rabbitf_24 #16993 üzenetére
Sztem inkább várd meg az új NV-t. Jobban megéri mint egy melegedő és hangos CF amit hol támogat pár game hol meg nem.
Emlékezzünk csak a Skyrim esetére.
-
Tirexi
addikt
válasz
Rabbitf_24 #16991 üzenetére
Hát az utóbbi időkben inkább kevert topic.
[ Módosította: #65675776 ]
-
Tirexi
addikt
válasz
Tökmindegy #16738 üzenetére
Nekem aztán tök mind PM-ben már elmondtam neki mindent.
Nem kávézok ilyenekkel nem élek. Csak rombolja az is az embert mint a cigi. -
Tirexi
addikt
válasz
Tökmindegy #16733 üzenetére
Ja kösz mert azóta átszerkesztette...
Nem mondta senki, hogy boltból kell venni. PH-s árakra gondoltam. -
Tirexi
addikt
Mit is mondtatok 160-170k lesz itthon? Aha.
Jó is lenne.Aki ennyit kiad egy 1 magos VGA-ért az megérdemli.
-
Tirexi
addikt
A L4D sem előre lescript-elt mindenhol ugyan is mindig random dobálja a special infected-eket a witch-et és a tankot is. Kivétel Custom Map-ok amik direkt úgy vannak kitalálva, hogy pont ott akkor jelenjen meg valami. De ez is egyre ritkább.
Kinek mi jön be. Én nem szeretek olyan játékkal játszani ahol nem tudom, hogy ki honnan lőtt le ennyi.
-
Tirexi
addikt
válasz
Cybertrone #16170 üzenetére
"kb 5 percet adok neki."
Akkor te még nem láttál engem játszani.
Amint mondtam 2700 órám van a L4D-ben és van nem egy olyan videóm ahol nem hogy botokkal de botok nélkül EGYEDÜL viszek ki Expert pályákat.(az a legnehezebb)
Elárulom a titkát: Töltés közben lehet ütni.
Meg nem árt ismerni a pályákat és a Special Infected-ek gyenge pontjait.
A Tank-ot is lazán ki lehet cselezni akár egy asztallal vagy bármely terep tárgyal.
Egyáltalán nem nehéz az Expert mi már a vége fele csak fan-oltunk azon a nehézségen.Locutus:
Kiváló társaság alatt azokat értem akik feljönnek TS-re és együtt toljuk mikrofonos szöveggel.
De elég ha csak megnézed a videóimat.
Full-ra töltött Steam barátlistával soha nem volt olyan hogy a zombik voltak a társaság mert mindig akadt valaki aki ráért hentelni.Most kivételesen rossz emberbe kötöttetek bele mert elég jól ismerem a L4D-et mondhatni kedvenc játékom a Crysis után.
-
Tirexi
addikt
válasz
Erdei88 #16163 üzenetére
Toltam a BETA BF3 mutlit és nekem annyi elég is volt belőle.
Egy nagy baj van csak az ilyen multikkal méghozzá az, hogy nincsen olyan szekció, hogy kezdő.
Bemegyek és lelőnek Isten tudja honnan és ez ismétlődik folyamatosan. Ez számomra nem játék csak kínlódás. Én nem fogok azért idegeskedni mert tele van a game olyan emberekkel akik évek óta tolják és csukott szemmel lelőnek mindenkit ilyen játékokban.
Ha fun-olni akarok akkor megyek egy kört L4D-ben Expert-en az minden pénzt megér és még a társaság is kiváló.
A L4D2-ért nem sajnáltam annó kiadni a 12k-t de van is benne már 500 órám. (Az 1-be meg 2700 órám.)
Persze most lehet azt mondani hogy béna vagyok de hát nem lehet mindenki jó minden játékban. Lehet én pl tovább maradnék talpon egy L4D Expert-ben mint ti. Kb ennyi a dolog lényege. Ezért nem ér meg nekem annyit a game.
Na mentem dolgozni mert kell a pénz új játékokra. BB
-
Tirexi
addikt
válasz
Cybertrone #16156 üzenetére
Igen ha az volt a kérdés akkor igen AZ nincs meg. De meg lesz csak nem 10k-ért csak 2-ért mert nekem annyit ér.
Annak a maradék 8k-nak én jobb helyet tudok a gépbe.Erdei, SzlobiG:
Jaj ne kezdjük el csak ezt ne.. úgy csináltok mintha ti szentek lennétek... Nem kell a szöveg. Nem kell itt senkinek vetíteni... -
Tirexi
addikt
válasz
Erdei88 #16153 üzenetére
"HA eredeti játékokkal játszanál, akkor nem ezt mondanád."
Ne akard, hogy screenshot-ot készítsek a Steam acc-omról és a rajta lévő 77 játékról, hogy a közel 80db dobozosat ne is említsem....
A BF3 is meg lesz véve ugyan úgy ahogy a BF: BC2 de majd ha kb 2-3k lesz.
Mert SZÁMOMRA annyit ér. -
Tirexi
addikt
válasz
keIdor #16136 üzenetére
Huh akkor te még igen csak benne vagy ebbe a game korszakban.
Annó én is ilyen voltam, hogy mindent kitoltam minél előbb még a többiek előtt.
Pl a Tomb Raider Underworld-öt vagy a Dirt2-t.
Valaki még csak akkor szerezte be a játékot vagy kezdte el amikor én már a végéről linkeltem a screenshot-okat.
De ma már nem tudok így játszani.
Az Assasin sorozat nálam ott lőtte el magát, hogy különböző ölési módszerek vannak benne és ez valahogy nem tetszett kicsit bonyolulttá tette. Én az egygombos kaszaboláshoz szoktam hozzá nem ahhoz, hogy 5 gomb combóval gyűrjem le az elllent.
Batman engem is érdekel de egyszerűen lusta vagyok belekezdeni. -
Tirexi
addikt
válasz
keIdor #16132 üzenetére
De nem is az érted, egyre inkább érzem azt, hogy már nem köt le úgy egy game mint régen. Az ember végig viszi, hogy ne unatkozzon aztán annyi de semmi extra.
Még mindig nem tudtak világrengető előrelépést mutatni.
Az NFS The Run 2 órás game én azt is 5 nap alatt vittem végig mert annyira nem érdekelt... Az MW3 vagy a BF3 szintén. 4-5 órás játékokról beszélünk amik nem érik meg az árukat és az ember elfelejti őket pár hónap alatt. A Doom3 összes pályájára emléxek a mai napig mert az annó nagy szám volt és volt is hangulata (a mai napig is) de egy MW3-at már nem tudok visszaidézni pedig nem telt el egy hónap, hogy kipörgettem.
Ilyenkor felötlik az emberben az, hogy minek fejlesszek ha úgy is tudom, hogy szinte már nincs olyan game ami lekötne. A videózás az oka annak, hogy egyáltalán még van PC-m.
2011-ben egyetlen egy olyan game jött ami több órára le tud kötni mégpedig a Skyrim. Számomra az a GOTY és mint kiderült annak is csak mesterséges gépigénye van (mint a Crysis 2 DX11-nek) szal igazából az sem igényelne 580-at még 1.6GB mod-al sem.A legnagyobb csalódás a BF3 volt. Oké grafikailag nincsen párja jelenleg de gyerekek olyan a pálya rendezés, hogy egyik pálya 8 perces a másik meg 28 perces. Az egész játékot 3 óra 20 perc alatt ki lehet tolni úgy, hogy a videókat nem nézed meg benne. Ezért fizessek 10k-t? (multi nem érdekel) Vagy ezért vegyek 150k-s VGA-t?
Amit írtál mostani felhozatalt pl kapásból Hitman kizárva a többi jó lesz 1-nek. GTA5-höz fűzök nagy reményeket de sztem az sem lesz grafikai áttörés. A GTA4 Enbseries graffal sokkal csábítóbb mint a GTA5 trailer videója...
-
Tirexi
addikt
válasz
DigitXT #16109 üzenetére
"ha úgy érezném, hogy szükség van rá, ti. a mostani már kevés valahol."
És pontosan itt a lényeg. Belenéztetek már a 2012-es játék felhozatalba? Egyáltalán nem vagyok hasra esve a kínálattól. Persze lesz egy-két nagy név de nem hiszem, hogy egy Diablo 3-hoz, Mass Effect 3-hoz vagy egy Max Payne 3-hoz 1080p-ben kevés lenne majd a az 580 ha meg igen akkor ott optimalizálás gondok lesznek...
Egyszerűen nincs miért fejleszteni már...
Ez a 2012-es év nem lesz egy nagy durranás sztem az új NV-t elég lesz megvenni 2013 elején és azt is csak is a GTA5 miatt. Bár ha olyan shit lesz gépigényileg mint a 4-nél akkor Tökmindegy...
Ha meg minden kötél szakad adunk egy kis plusz feszt aztán mehet a 950Mhz. -
Tirexi
addikt
válasz
BenJohnson #15984 üzenetére
Megnézted, hogy hány fokos alapon amikor nem terheled?
-
Tirexi
addikt
Új CF teszt jött ki: [link]
Remélem, hogy ezt tudjuk majd űberelni az új NV-vel.
Ráadásul még a fogyasztása is kutya füle. Egy erős 750-es viszi a CF-et. -
Tirexi
addikt
válasz
Mr.Csizmás #15884 üzenetére
Magyarán szólva egy 512MB-os VGA-n ugyanúgy fog menni a GTA4 mint egy 1.5GB-os VGA-n.
Aha oké majd ha mutatsz róla egy tesztet akkor elhiszem.
Csak azt nem tudom akkor miért nincsen FPS béli különbségem 4 és 4.6Ghz között. -
Tirexi
addikt
válasz
Cybertrone #15882 üzenetére
Ez pontosan így van. Ha lejjebb veszed a távolságot akkor pont látszik ez a jelenség, hogy előtted épül az egész. Nem elhomályosodik Fade effekttel hanem épül.
Mr.Csizmás:
Az kicsit gáz lenne ha bent kéne tartani a memóba az egész várost mikor maga a Ultimate Textures 4GB...
De ez más játékban is így van. A TDU2-ben is látni hogy épül a pálya meg mögötted hogy tűnik el. Ugyan ez a Skyrim is vagy a Rage vagy akármelyik ilyen fajta game.
Pl ha nem így lenne akkor nem kéne várni Skyrim-be teleportáláskor a betöltésre... -
Tirexi
addikt
-
Tirexi
addikt
válasz
Cybertrone #15831 üzenetére
De nálunk egységesen az egész cég szabin van két ünnep között a 4 műszakosok is.
Itt csak 300-an dolgoznak és annyira azért összetartóak vagyunk hogy ne ba...unk ki egymással szal ennyi szabit mindig mindenkinek hagynia kell év végére.
Ahány ház annyi szokás amúgy. -
Tirexi
addikt
válasz
theniel #15812 üzenetére
Gondolom azért van mert a VGA az után jött ki miután az uccsó patch kijött a játékhoz.
Hát nem gondolták hogy NV is tud nagyot alkotni.Nem sikerült?
Ajánlom ennek a komplett feltelepítését: [link] (minden ami a videó alá van írva)
Plusz a végén ezzel fejeld meg az egészet: [link]Nekem így 5 perc után szó szerint behalt a game annyira elkezdett töltögetni.
Néha még az orrom elől is eltűntek a textúrák. -
Tirexi
addikt
GTA4 az egy el...zott játék. 4.6Ghz-en sem megy jobban mint 4Ghz-en szal nem számít egy idő után a CPU sem.
A legjobban a VGA memó ami számít nála. Ha az van bőven akkor szépen megy de pár mod-al pillanatok alatt le lehet amortizálni az 580 1.5GB memóját.
Tapasztalatból mondom. Elég ha csak a Traffic Load nevű közlekedés fixálót beaktiváljuk. 10 perc alatt eltűnnek a textúrák a játékban. Ide minimum egy 3GB-os 580 kéne azzal esetleg el lehetne játszani a GTA-val.
De ha gondoljátok csinálok egy tesztet és megnézem mi kell a GTA4-nek. CPU vagy VGA. -
Tirexi
addikt
válasz
Kolondrum #15693 üzenetére
Játékokkal mivel a Konbustor és a Furmark is visszaveszi a fogyasztást és nem a valós sebességen megy a GPU. (kevés FPS lesz)
Skyrim-el szoktam próbálgatni és onnan tudom, hogy sok a tuning hogy játék közben elmegy a kép és visszajön de úgy hogy minden tuning visszamegy alapra.
Ezt addig játszottam amíg úgy megy minden game hogy nem megy el a kép.
Most 830 a GPU és 2028 a memó.
Nincs hiba egy játéknál sem.Ha nem lenne beépített védelem akkor mehetne a Furmark is.
-
Tirexi
addikt
Mi ez a rengeteg 580-as hirdetés?
Kijött ATI aztán mindenki szabadul meg a VGA-jától vagy mi? -
Tirexi
addikt
válasz
shadowofthe #15580 üzenetére
Ezt általában USB-vel szokták vagy ha van a TV-n hálózati csati akkor net-en keresztül.
Enyémen pl csak szerviz USB van. -
Tirexi
addikt
válasz
shadowofthe #15573 üzenetére
A válaszidő az a tulajdonságokban rejlik a TV leírásában találod meg. De általában az LCD TV-k 8ms-ak ami okozhat ilyen jelenséget. A 2ms-osnál már nem annyira feltűnő. Az én moncsim 5ms-on és itt is elég jól látni egy két játékban.
A dinamikus kontraszt pedig általában kikapcsolható dolog a TV menüjében.Landon, BeLucZ:
Nektek is viszont. -
Tirexi
addikt
válasz
shadowofthe #15571 üzenetére
Dinamikus kontraszt vagy csak szimplán kevés a válaszidő.
Az egyik ellen tudsz tenni a másik ellen nem.
Az én monitoromon is van ilyen jelenség szal no para ez nem csak nálad van így másnál is.Főleg olyan játékokban lehet észrevenni ahol sok az él meg a növényzet meg ilyenek. Crysis meg a barátai.
-
Tirexi
addikt
válasz
Edem05 #15506 üzenetére
Felesleges mert a felettem lévő hsz-ben ott egy nagy figyelmeztetés. (még a vak is látja)
Az meg magára vessen aki nem tud olvasni vagy nem érdeklik a következmények.
Arról én nem tehetek, hogy manapság minden "vérpistike" kap anyutól számítógépet meg NET-et és tolja neki a nagyvilágba.
A mai társadalom lassan előbb megtanul CPU-t meg VGA-t tuningolni mint írni olvasni...Inkább úgy mondanám megkönnyítettem azok dolgát akik meg "AKARJÁK" keresni ezt a programot.
-
Tirexi
addikt
válasz
Edem05 #15503 üzenetére
Ja hogy úgy....
Na az más. Amúgy is feleslegesnek tartom így tesztelni a VGA-t a legjobb tesztelők a játékok.[moderálva]
Elnézést, de elég sok kritika érte a linkelt topikban is a megoldást és más is jelezte, hogy adódhatnak gondok vele. Inkább kerüljük el a panaszokat. Utólagos engedelmeddel kivettem a linket.
[ Módosította: stevve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- UHD filmek lejátszása
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Windows 10
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- ZIDOO médialejátszók
- Akciókamerák
- Okos Otthon / Smart Home
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest