Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Hírértékűvé tette a Lenovo, hogy az ASUS támogatja a kézikonzolját
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Invisibility
csendes tag
Hogy ba**ná szába a jó édes a***át a kedves nVIDIA! lassan másfél éve vagyok boldog tulajdonosa két 7300GT-nek amik SLI-be partyznak. De az agyam lassan eldúrran hogy ba**hatom a két karit hisz már a 9-es széria kopogtat az ajtón. Kíváncsi vagyok hogy a 9-es széria meddig lesz jó. Mert ugyebár már nincs sok értelme egy 8-as szériának ami még a DX10-el babrálgat és a táp mint egy állat kénytelen leszívni paksot hogy a szerencsétlent el tudja látni. Nha de nyárig várok. Addig van még egy csomo DX9-es game amit szivesen kiakasztanék. Köszöntem hogy elolvastátok. Szasztok!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! MSI Ventus 3X OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Manli RTX 3070Ti
- Gigabyte RTX 4060 Windforce OC 8GB ( Garancia )
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25) (utolsó darab)
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest