Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Egzee

    őstag

    Az, ha bekapcsolod a Twin turbo-t, hogy felszáll a helikopter...

    Mindenki vásárolgatja a hűtéseket XD Én nagyon jól jártam az ASUS-al, mert 641/1500/830-as tuningal, ami nem kicsi szerintem, max 57fok Pro Street alatt, úgy, hogy a kártya maximálisan ki van használva!

    Annak a baromnak aki meg azt mondja, hogy 1280x1024-be tolja a PS-t max grafika mellett, annak meg azt üzenem, hogy ne szedjen annyi speedet, vagy vegye akár csak 2esre az anti-alaising-ot!!! Anélkül nem ér semmit az egész! A szaros Q6600-ed nem mondja azt az alsókategóriás 8600-osodnak, hogy látom szenvedsz, adj át egy kis számítást, megcsinálom helyetted!!!

    Nekem is 6400-es AMD-m van és 4GB ramom mellette... Mint alant ki van írva!!! Hidd el kedves fórumtárs, hogy a +2magodtól nem kap szárnyra a 32pixel shaderes kari... És hiszem ha látom... Hajtűkanyarba nekemis 60FPS... De mennyé be egy sivatagi Dragbe!!! Úgy lehúzza 10FPS-re a géped, hogy öröm lesz vezetni! Egyébként meg mindenki másnak igaza van... Jah! Még annyit, hogy ha felmegy 80fokra a kedves fórumtárs karija játék közben akkor valamit csináljon, mert az enyémet már beállítottam, hogy 70foknál tiltson, mert az már kicsit meleg!

Új hozzászólás Aktív témák